CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
elmúlik
Már kipróbáltam minden minõségi beállításon, de midig ezt csinálja.<#szomoru1>#szomoru1>
8800gts karim van.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Látom azért változnak az álláspontok 😉))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak ha a talajt nézem akkor elmegy talán 5-FPS-el. Vagy ha az eget nézem úgy felgyorsul minden beállitásnál.
Jobb lenne a madarakat lõni.<#hehe>#hehe>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
xfire: jaffa2843
jut eszembe nem akar most vki játszani egyetkettöt?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
THX!
BattleTag: zydar#2910
Én végeztem!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
CitizenX: akár hogy is nézem, nem szép dolog, hogy bejössz ide, és egyszerûen leszarozod a játékot. Mond azt, hogy nem tetszik, de ne ócsárold, fõleg azok elõtt ne, akiknek tetszik.
ha nem válaszolok nem te voltál az elsõ^^
V9ykn8_TZL0
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Jó lesz ez a demó késés ellenére is!
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Ezt a motort nem a mostani vasakra tervezték! Meg is mondta a Crytek hogy évek kellenek még a teljes kiaknázásra. Amúgy idõvel lesz hozzá újabb driver, patch meg sok minden amitõl jobban fog menni kisebb gépeken is! A bioshock is sokkal jobban megy egy 163-as driverrel mint egy 94-esel, de errõl azért tudunk véleményt mondani mert már rég megjelent a TELJES verzió, a Crysisból meg nem.
Amíg nem jelent meg a játék addig ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket!!
A motorrol meg annyit hogy ha tudsz jobbat írni akkor rajta(nem olyan könnyû ám az)!
Na, ezért posztolok ide sorban, hogy a magadfajta elmegyengék is megérthessék mondandóm lényegibb elemeit.
De most kapsz egy kis pihenõt, lépek haza, majd onnan folytatjuk. 😄
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Hát bazeg, ez sem egy rossz ötlet. 😄 De kb, vihetnének sokkal több interaktivítást és lehetõséget 2007-ben egy FPS-be. Nem gyagyi meximumszpíd faszságokat.
De a Crysis akkor is tök JÓ!!!!
Vagy te kardozós-baszós-partraszálló-romantikázós-kosztümös filmet szeretnél inkább játszani?
Tény, hogy inkább VGA tesztelõ proginak jó, mint multira, de ez más kérdés...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Battlelog: Purga5
THX!
Légszi, ezzel nem segítetek.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nem beszólogatok a népnek. Miért talán a nép fejlesztett ekkora szar motort a game alá? 😄
Személyes sértésnek nem a véleményeket veszem, inkább azt, hogy senki nem hajlandó a hájpoltagyukból felfogni azt, hogy a szép gfx milyen szinten bassza át õket, és kapnak egy tökátlag fos játékot, ami kb pont ugyanaz, mint a Quake 1: Lõsz oszt mész. Mekkora FPS-fejlõdés, mi? 😄DDDD Igazi Crytek forradalom, NEXTGEN!!!! 😄DDD
Aki így gondolja, az véleményme szerint egy szánnivaló idióta.
THX!
II. VH-s gémeket szeretem, amit gondolom belátsz, hogy teljesen szögellentét.
Nem, nem személyes sértés, leszarom, amúgy, csak nem tudom felfogni, hogy a véleményeden kívül, miért kell beszólogatni a népnek, akinek ez tetszik és jókat játszik vele...
Sztem pont, hogy te veszed személyes sértésnek, hogy kiadták egyáltalán ezt a gémet és mintha késsel a torkodon megerõszakoltak volna, hogy töltsd le és játsz vele.
Nem tetszik beírod, oszt tovább ballagsz...
Baszogatni nem kell senkit, amiért neki bejön és élvezettel indítja...
Nme az a félhülye, aki játszik a Crysissal, hanem az, aki a gfx-et leszámítva bármilyen más téren mérföldkõnek tartva valamilyen forradalomról hájpol ezzel a megyekosztlövök-et.
Van nekem pénzem szarra is meg nem szarra is. Igaz, a nem szart elbasztam egy kicsit, de hamarosan pótlom. És ha meglesz a nemszar, akkor is ez lesz a véleményem. Értsd: Nem az irígység beszél belõlem.