CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
mi a szarnak játszotok a bétával? 😄 Mire kijön a teljes már megunjátok 😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mé ezzel jön minden idióta?

elmúlik

Valaki nem tud megoldást arra hogy mért villognak összevissza a textúrák?
Már kipróbáltam minden minõségi beállításon, de midig ezt csinálja.<#szomoru1>
8800gts karim van.
Bence94
Helo rá ér valaki egy kis multira?úgy játszanék magyarokkal fõleg sg-sekkel.minél hamarabb válaszoljatok.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

lac coo
Azért érdekes, mikor hónapokkal ezelõtt beírtam, hogy nem lesz olyan HW ami ezt elvigye fullon, mindenki lehülyézett 😊)))
Látom azért változnak az álláspontok 😉))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

berczely
És valakinek nincs egy fölösbe?Béta már itt áll egy hete...ki sincs próbálva!<#bee1>

KILLER2
Még mindig nem tudod visszaadni, mert aktiválni kell.

Töltsük le az internetet!

berczely
Tud adni valaki key-t??Kölcsönbe is jó...visszaadom!!!Csak had próbáljam ki a játékot!!<#rinya>

Peetboy
5 FPS-el megy Highon? Az én gépem még annyit sem tud, mert nekem Full High-on 0 FPS-el megy. Állókép lesz belõle.<#idiota>.
Csak ha a talajt nézem akkor elmegy talán 5-FPS-el. Vagy ha az eget nézem úgy felgyorsul minden beállitásnál.
Jobb lenne a madarakat lõni.<#hehe>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

wesker24
melyik server ?
Rage47
de😊
wesker24
Dehogynem !! <#vigyor>
Jaffa 2843
akinek tetszka game és tud is játszani (van key-e) az vegyen fel xfire-be hogy együtt játszassunk 😊

xfire: jaffa2843

jut eszembe nem akar most vki játszani egyetkettöt?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bordy
szerintem nálad nem jó valami. mennek azok.

gduck
Tegnap írták, hogy két szerver pöcs lett telepítve! Lehet elkúrtak vmit vagy csak kihúztad a netkábelt 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Valaki meg tudná mindani mért nem mûködnek a szerverek?
THX!
LOL!!<#beka3>

BattleTag: zydar#2910

Bocsesz!
Én végeztem!

Banano
Nem folytatunk mi már semmit...a kis agykapacitásodba már úgysem fér semmi -_-

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ability
Nyugodjatok már le, személyeskedés nélkül is ki lehet fejezni a véleményeteket.

CitizenX: akár hogy is nézem, nem szép dolog, hogy bejössz ide, és egyszerûen leszarozod a játékot. Mond azt, hogy nem tetszik, de ne ócsárold, fõleg azok elõtt ne, akiknek tetszik.
Davidus
elkelt😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
az elsõ aki privátot ír kap egy beta keyt.
ha nem válaszolok nem te voltál az elsõ^^

V9ykn8_TZL0

k3nGu
jaja.

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Látom úgyhogy be is fejeztem az ilyen májer gyerekekkel való fölösleges kommunikációt!
Jó lesz ez a demó késés ellenére is!

k3nGu
hiába magyarázod neki, õ csak az ellenkezõjét mondja...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Ennyire rövidlátó vagy?
Ezt a motort nem a mostani vasakra tervezték! Meg is mondta a Crytek hogy évek kellenek még a teljes kiaknázásra. Amúgy idõvel lesz hozzá újabb driver, patch meg sok minden amitõl jobban fog menni kisebb gépeken is! A bioshock is sokkal jobban megy egy 163-as driverrel mint egy 94-esel, de errõl azért tudunk véleményt mondani mert már rég megjelent a TELJES verzió, a Crysisból meg nem.
Amíg nem jelent meg a játék addig ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket!!
A motorrol meg annyit hogy ha tudsz jobbat írni akkor rajta(nem olyan könnyû ám az)!

Látom, átment a lényeg...

Na, ezért posztolok ide sorban, hogy a magadfajta elmegyengék is megérthessék mondandóm lényegibb elemeit.

De most kapsz egy kis pihenõt, lépek haza, majd onnan folytatjuk. 😄

Banano
És most érezzünk veled együtt amiért csak 5fps-el ment high-on?Talán ezért baszod itt magad? Inkább menj tduzni...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

"Vagy te kardozós-baszós-partraszálló-romantikázós-kosztümös filmet szeretnél inkább játszani?"

Hát bazeg, ez sem egy rossz ötlet. 😄 De kb, vihetnének sokkal több interaktivítást és lehetõséget 2007-ben egy FPS-be. Nem gyagyi meximumszpíd faszságokat.

gduck
ÁÁÁÁ! Én is azt vettem meg! Mert hülye azé nem vok 😄

De a Crysis akkor is tök JÓ!!!!

JAG1
Sztem játékmenetben pont uaz mint a többi FPS. Mész, oszt gyaksz...ennyi a lényeg.
Vagy te kardozós-baszós-partraszálló-romantikázós-kosztümös filmet szeretnél inkább játszani?

Tény, hogy inkább VGA tesztelõ proginak jó, mint multira, de ez más kérdés...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Én az orange Boxot veszem meg. Portalra marha kiváncsi vagyok, na, az már játékélmény. 😊

gduck
HL2: Episode Two!!!! Ma jelent meg! 😉

Ugye? Csak ez a sok hülye, aki szembe jön, az nem látja. 😄DD

HL2 alap. Csak az nem idei. Azt hittem az idei termés érdekel. De majd otthonról válaszolok akkor arra is, most lejárt a munkaidõm, lépek haza. 😊 TDU-ban összezörrenhetnénk, tegnap kezdtem, adok egy kis lóvét. 😄

Májer gyerek vagy srác<#eljen>

Battlelog: Purga5

A Cryengine!!! Aaaazzazzzz! 😄DDDD Nahh, kisöcsém, tudod, ez akkor lenne forradalmi, ha futna egy számítógépen. 😄DD Mert szép játékkal tele a padlás. Sõt, azt kell mondjam, hogy a Cryengine-t egy UE3 reggelire kajolja be, ahogy illik. Az ugyanis átlag gamer gépen isd képes élvezhetõséget biztosítani. Ellentétben a NEXTGEN FORRADALMI FASZOMTUDJAMÉGMIVELHÁJPOLT szar Cryengzsineddel.

Vki meg tudná mindani mért nem mûködnek a szerverek?
THX!
Légszi, ezzel nem segítetek.
gduck
OFF: Bioshock+TDU egyetértünk 😊 Itt van még a HL2 is, azt pl. kihagytad (most azzzal nyomulok egy darabig 😛 )

Kurvára láttam "élõben", ugyanis multibétáztam vele. Nyelj egy nagyot és basszál rá mi az én véleményem. Én is így teszek. 😊))

Te mégis mit vársz egy FPS-tõl? "Megyek azt lõsz" hát baszki a Bioshockban is ez van mégis nagyon élvezhetõ (számomra)! Te mit akarsz csinálni egy FPS-ben fagyit árulni? Forradalmian új pedig nem a játékmenet és a sztori, hanem a Cryengine2!

Banano
Igen képzeld uncsi...azt látni hogy minden 2. kommented a tied és arról írsz már 2oldalon keresztül hogy mennyire szar ez a crysis...miközben még nem is láttad élõben..

Leoltottam mindet. 😄DD

JAG1
Mert Citizen szétbakta mérgében... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Akkor gondolom, az Airborne bejött. Nekem is. 😊

Nem beszólogatok a népnek. Miért talán a nép fejlesztett ekkora szar motort a game alá? 😄

Személyes sértésnek nem a véleményeket veszem, inkább azt, hogy senki nem hajlandó a hájpoltagyukból felfogni azt, hogy a szép gfx milyen szinten bassza át õket, és kapnak egy tökátlag fos játékot, ami kb pont ugyanaz, mint a Quake 1: Lõsz oszt mész. Mekkora FPS-fejlõdés, mi? 😄DDDD Igazi Crytek forradalom, NEXTGEN!!!! 😄DDD

Aki így gondolja, az véleményme szerint egy szánnivaló idióta.

Vki meg tudná mindani mért nem mûködnek a szerverek?
THX!
JAG1
Buktad, mert nemgyerebe...
II. VH-s gémeket szeretem, amit gondolom belátsz, hogy teljesen szögellentét.
Nem, nem személyes sértés, leszarom, amúgy, csak nem tudom felfogni, hogy a véleményeden kívül, miért kell beszólogatni a népnek, akinek ez tetszik és jókat játszik vele...

Sztem pont, hogy te veszed személyes sértésnek, hogy kiadták egyáltalán ezt a gémet és mintha késsel a torkodon megerõszakoltak volna, hogy töltsd le és játsz vele.
Nem tetszik beírod, oszt tovább ballagsz...
Baszogatni nem kell senkit, amiért neki bejön és élvezettel indítja...

Uncsi? Akkor ignorálod a posztjaimat, right? Egyébként milyen oldalakon keresztül, te fattyú? 😄DD Volt néhány megjegyzésem, oszt ennyi. Ti meg öntögetítek az olajat a tûzre. 😄

😄DDD Kivétel erõsíti a szabályt.

Ebben az évben szerintem a Bioshock és a TDU vitt mindent. Kb ennyi is volt az idei év. 😄 De még hátra van egy CoD4, meg egy ProStreet is, ezekben még van bizadalmam.

Nme az a félhülye, aki játszik a Crysissal, hanem az, aki a gfx-et leszámítva bármilyen más téren mérföldkõnek tartva valamilyen forradalomról hájpol ezzel a megyekosztlövök-et.

Van nekem pénzem szarra is meg nem szarra is. Igaz, a nem szart elbasztam egy kicsit, de hamarosan pótlom. És ha meglesz a nemszar, akkor is ez lesz a véleményem. Értsd: Nem az irígység beszél belõlem.