21632
-
#18140 Nincs meglepetés, jól mutatja a lista hogy kik készítenek sokaknak emészthető zenét/kiknek sikeres a promóciójuk. Azért hogy afrojack megelőzi Markust elég vicces.. Kalkbrenner 62-ik helye szerint akkor csak itthon van akkora hype-ja. -
#18139 DJMAG TOP 100 2011 -
#18138 A State Of Trance Episode 531
(20-10-11) with Armin van Buuren
01.Paul van Dyk feat. Sue McLaren - We Come Together (Arty Remix)
02.Armin van Buuren feat. Fiora - Breath In Deep (The Blizzard Remix)
03. Luigi Lusini - Forever Loved (Original Mix)
04. Kid Alien - The Atmosphere (Klauss Goulart's & Mark Sixma Remix)
05. Mark Sixma Presents M6 - Unspoken
06. Logic Stories - Nicole (The Madison Silk Remix)
07. W&W - Search For Tomorrow
08. Armin van Buuren - Mirage (Dennis Sheperd remix )
09. Lange vs. Gareth Emery - Another You Another Me (Rafael Frost Remix)
10. Gaia - Stellar (MaRLo Remix)
11. W&W - Impact (MaRLo Remix)----(TUNE OF THE WEEK)
12. Michael Jay Parker & Jan Miller – Shinowata
13.D-Mad & Eximinds - ID (Eximinds Mix)
14. Ronski Speed & Lifted Emotion - Voom (Phynn Remix)
15. Neshi Futuro - Glow
16. Federation - Something To Dream About
17. Miroslav Vrlik - Enigma
18. Solis & Sean Truby - All We Have
19. CJ Arthur - Excuse Me
20. Running Man - Eternity
21. Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun - An Angels Love (Vocal Mix)
22. DJ Ton TB - Dream Machine [Black Hole] [ASOT Radio Classic] -
#18137 Skrillex a TOP10be? Ne röhögtessenek már :)) Imádom,de biztos nincs a top10be,nem is oda való. -
#18136 Mivel melóhelyen vagyok és levan tiltva sok oldal nehéz a keresgélés. Állítólag Dave202 ezt írta ki: RIP EDM.
Én biztosra veszem szutyok Dávid lesz az első, legalább emelkedik az árfolyama és ritkábban hívják hozzánk. Nem fog hiányozni XD -
#18135 2012-03-31 Den Bosch first date Asot 550 -
#18134 afrojack:DDD
persze:D -
#18133 várjuk meg a hivatalos listát. Szerintem David lesz az első. Armin a második. Tiesto 3. Abovék talán 4.
Mondjuk engem Markus Emery Moor érdekelnek első körben. Markus elindult egy nagyon rossz irányban, ha most jön előre a 8. helyről hülyét kapok az emberek zeneficamától. -
#18132 Amilyen idióta irányban halad a trance nem csodálkoznék ha Tiesto ott maradna a house évével. -
#18131 Dash Berlin komolyan előrejött! Tieso 3.-ik helyét nem értem? Csinált egy kevésbé jó Mixalbumot (ISOS széria mérföldekkel jobb volt vele) és egy Allure albumot... Ennyi elég a 3.-ik helyhez?
Armin pedig készített ASOT 2011-et, ASOT 500 mixalbumot és műsorsorozatot különböző kontinenseken, Universal Religion 5 mixalbumot, Mirage Remixed albumot, Turnézott, Rádióműsorokat készítette és jelenleg is a 2011 YearMix-en dolgozik, illetve a jövőre érkező szerzői albumán és nem érdemelte volna meg az első helyet?
David Guetta meg kiadott egy gagyi albumot, mindenhol ezt reklámozták (lást 1 hete van az új klipp-je YouTube-on és máris 7 millióan megnézték) és máris első??? Nem igazságos ez a lista... -
#18130 Ha Tiësto dobogós marad akkor maximális respect neki. -
#18129 A ma esti gyilkosság helyszíne xD
-
#18128 sőt én másikat láttam (én biztosra veszem hogy ez sem jó):
1. David Guetta
2. Armin Van Buuren.
3. Tiesto.
4. Above & Beyond.
5. Deadmau5.
6. Skrillex.
7. Paul Van Dyk.
8. Markus Schulz.
9. Swedish House Mafia.
10. Afrojack. -
#18127 ezt láttam én is, de tuti nem igazi. Afrojack meg Avicii nem kerül csak úgy a top10be. Inkább Axwell esélyes a top10be. A Dávid Nutella első hely szinte borítékolható :( -
#18126 nem hivatalos végeredmény...
1. David Guetta
2. Armin van Buuren
3. Tiësto
4. Deadmau5
5. Above & Beyond
6. Avicii
7. Afrojack
8. Dash Berlin
9. Markus Schulz
10. Swedish House Mafia -
#18125 armada oldalán is 20át írnak. djmagon 26 -
#18124 Nah ez perfect kezdés
Paul van Dyk feat. Sue McLaren - We Come Together (Arty Remix) -
#18123 Armin's Unofficial 2011 Tour Schedulenél is ez volt :
2011/10/26 London, UK - DJ Mag Top 100 DJs 2011 Award Winners Party @ Ministry of Sound
de tegnap óta írja mindenki,hogy ma lesz az esmény -
#18122 most akkor ma van a djmag? mert én láttam oct 20 és oct 26 dátumot is és nem értem melyik a jó. -
#18121 531 start közben... -
viizo #18120 ha adnak is most egy címet guettának, jövőre már úgysem lesz #nr1.. :)
egyébként amíg O'Callaghan nem top10-es, addig nem is lehet komolyan venni a djmag listát -
#18119 Nah akkor csak reggel tudom meg :P -
#18118 -
#18117 Működik az csak a "watch?v=" tagos verzió nem jó. -
#18116 Miért is ne... A videóbeszúrás b@szik működni az SG-n vagy csak a Firefox lett ilyen gagyi?
Cosmic Gate and Cathy Burton - Drifting Away:
http://www.youtube.com/watch?v=9uWNhvodbHM&feature=channel_video_title
Cosmic Gate with JES - Flying Blind:
http://www.youtube.com/watch?v=vRZHmKGrGME
Cosmic Gate and Emma Hewitt - Calm Down:
http://www.youtube.com/watch?v=oC5-onPZQdM&feature=channel_video_title
-
#18115 Hajnal 2:30-at és 4-et is láttam már. -
#18114 Igy van....de pontosan akkor mikor is lehet megtudni? -
#18113 Vigasztalásul legalább az új Cosmic Gate album ütős lesz...
Egy kis új ízelítő az albumból:
Cosmic Gate and Cathy Burton - Drifting Away:
Cosmic Gate with JES - Flying Blind:
Cosmic Gate and Emma Hewitt - Calm Down:
-
#18112 Mindenesetre marad nekem Armin a legjobb Trance dj...
Mivel getva számait azonnal játszák mindenütt ezért nagyon ismert.Nem meglepő,hogy hatalmas népszerűségnek örvend. -
#18111 Guetta-nak a TOP 3-ban sem kéne benne lennie és Deadmau5 is mit keres a lista elején? Jah, tudom, reklám, reklám... A csapból is az ilyen hulladékok szólnak, így az agymosott ezekre szavaz, az igényes zenészek és tehetségek helyett... -
#18110 Hát az nem zavarna annyira ha pl Above-ék lennének az elsők,mert nagyon jók.Csak ne már pont Guetta legyen az első...persze a legjobb az lenne ha Armin lesz az 1.,a lényeg hogy Guetta ne 1. legyen. -
#18109 Én is remélem, bár nem is csodálkozom rajta... Én sem első helyre szavaztam Armin-t, hanem a másodikra. Első helyre az Above & Beyond ment (idegesített, hogy egy ilyen fantasztikus banda nincs benne a Top 3-ban), de lehet, hogy már hiba volt... -
#18108 Nagyon nagyon remélem hogy téves,vagy valami nem jó és nem Guetta az első.. -
#18107 Nagyon, de nagyon szomorú vagyok....
Ha nem is Armin az első, de akkor se David Guetta, hanem valami nagyobb és komolyabb előadó (Above & Beyond vagy Markus)...
Lehet hogy tisztelgésből készített Armin remixet David Guetta számhoz és azért adta le múlt héten az adás elején?
Fórumon találtam, néhány perccel ezelőtti hozzászólás:
Jeroen van Inkel (a famous Dutch radio DJ) radio just said on the Dutch radio station Q-Music that David Guetta will be the new DJ Mag #1.
He said that after he played Tytanium wih S.I.A.
-
#18106 Elvileg ma megtudjuk a DJmag lista változásait... -
#18105 Remélem Guetta nem lesz a lineup -ban. -
#18104 "ust finished big #ASOT550 meeting. First dates coming soon..." -
viizo #18103 nagy fav! -
#18102 -
#18101 Nem mostanában lesz innen élő hang és videó közvetítés live...