21632
  • gabi89
    Szép hosszú estének nézünk elébe ami a jövetet illeti :)
  • donyyy20
    hát jah mondjuk ekkora buli után kell párhét.....
  • desigo
    jövő hét lesz a nagy királyság:

(20.00) - DJ Shah
    (21.00) - M.I.K.E.
    (22.00) - Nic Chagall
    (23.00) - Aly & Fila
    (00.00) - John O'Callaghan
    (01.00) - Markus Schulz
    (02.00) - Armin van Buuren

• Blekk Síp
    Hát nem vmi fényes, kb 4 szám fogott meg.
    Mondjuk ami most megy, az ÜT!!! :]]
  • desigo
    én majd elalszok alatta...
  • donyyy20
    milyen a mai Asot????? senki nem íí róla semmit :D
  • desigo
    pöpec
  • donyyy20
    sound of goodbye-t én is hallottam egymás után :D jah én leszedtem azt a videot amit a bnn közvetitett csak az elsö 14 szám hiányzik de amugy fasza! de ezt CSEKKOLJÁTOK MEG PREVIEW ARMIN ONLY 2008 DVD!!!!!!!!
  • donyyy20
    igy van :)
  • desigo
    egy óra múlva töltheted ...
  • donyyy20
    nah sikerült lemaradnom schulzrol arminrol is.. na sebaj majd meggyónom ....
  • gabi89
    Eddig jó :)
  • desigo
    estét itt is...
  • gabi89
    Enjoy
    192k: http://dfx.at:31410/listen.pls
  • desigo
  • OPM
  • desigo
    Reggel ment a Roxyn fél órán belül a The Sound Of Goodbye és a Going Wrong.Csak néztem,hogy mivan xD
  • morzket
    "...A Heineken Balaton Sound vendége lesz Armin van Buuren..."
  • yn
    Hello, a teljes tracklistből az 51-ediket nem tudja valaki mi lehet??
  • OPM
    igaz, tavaly nyáron így voltam kint

volanbusz - nemzetközi menetrend
  • gabi89
    Látott már valaki olyan felvételt (Armin only 2008) ami egész tehát elejétől a végéig van.Elég maga a hang is tehát videó nem kell.Mert ami nekem van meg a Slam FM-es alap,hogy teli van reklámmal :D ,de nincs is végig :( Olyat láttam még ami 22:00 - 6:00 -ig van ,de úgye az is egy órával rövidebb :(
  • butcher20
    és az igaz hogy odavissza menetrend szerint megy volánbusz hollandiába 20 ezerért?
  • Landren
    odafele tettünk egy 100km es plusszt, így kb 14 óra volt.
    visszafele 11 és fél óra alatt tettük meg a távot, szerencsére semmi gond nem volt, nagyobb dugókba sem kerültünk, így elég jól tudtunk haladni.
  • donyyy20
    nem volt ebbe semmi rossz ja de :D " csak 1 schulz szám volt :(" :D:D de ettők függetlenül is nagyon ott volt zeneileg is!
  • desigo
    az utazás milyen volt?
  • Landren
    azért nem azt írtam ám, hogy rossz volt, csak azt, hogy én minek örültem volna jobban ha másként van...

egyébként meg "Kár, hogy rövid volt " tőled, pont ennyit tesz ezt is írhattam volna még a rossz dolgokhoz én is... :)

a lényeg, hogy hatalmas buli volt összességében
  • donyyy20
    hát jah intro-t nem gyözöm visszatekergetni :D de nekem a deadmau5 szám elején ahogy a pofázik a csávó az is vmi hihetetlen! ott is vmi iszonyat nagy a feeling!
  • desigo
    képek

• butcher20
    a youtubon ez az intro video tényleg nagyon durva!! kirázott a hideg az elején!! ARMIN 4EVER!!!!
  • butcher20
    na tök jó hogy kijutottatok örülök neki!! a live mix nagyon bejön!! sok magyar volt kint?
  • desigo
    sír a kis szívem ...
  • TVelvet
    Hát irigyellek is titeket :))))
  • OPM
    Armin van Buuren
    (278 új üzenet)

ti meg mit műveltetek itt? :D

nemrég értünk haza, ÓÓÓÓRIÁSI PARTYBAN VOLT RÉSZÜNK!!!!4négy

íme két fotóm:

• Mastercry
    Iszonyatosan agyoncsapós/szétütős/fenomenális/ buli volt.
    A tipikus magyar szokás ugye a rosszakról írni (bocs Landren) .
    Engem nem érdekeltek a rossz dolgok, mert NEM voltak.
    Hihetelen jó szervezés (sehol nem lehetett észrevenni, hogy 20k ember tombol), tökéletes/hibátlan hangzás és zene a fénytechnika pedig feltette az í-re a pontot. Kár, hogy rövid volt
    Mindenki bekucorodhat a sarokba és sírhat aki nem volt
  • morzket
    Ahogy landren írta... sokkot kaptunk rendesen!
  • donyyy20
    ne izgulj mi is készek voltunk :D opening live streamröl is ütött!!
  • Landren
    persze, csak tegnap már nem nagyon volt erőm hozzá...

Kezdem azzal ami nem tetszett, ebből volt kevesebb.
    Kb. 9 kor értünk oda, be is álltunk a sorba, úgy 3 ezer ember lehetett előttünk. Kapunyitás pontban 10-kor. De elég jól volt szervezve minden, ezért, a jegyellenőrzéssel, a ruhaletétellel és a motozásnál való sorbanállással együtt is bent voltunk fél óra alatt. Megvettük a kis műanyag lapocskákat az italvásárláshoz, majd bementünk, de közben a zene már 10 órától szólt. Bent még nem voltak sokan, inkább elől gyülekeztek az emberek, úgy döntöttünk, hogy körülnézünk mi hol található. Szóval eddig ezzel nem is volt gond, csak közben mentek a jobbnál jobb zenék, legalábbis amik nekem nagyon bejönnek Armintól. Úgy negyed 12 felé rájöttünk, hogy már az elejétől kezdve Armin játszik, csak úgye a kis szinpad körbe el volt takarva, mi meg nem figyeltük, hogy néha megvilágítják a körvonalát meg ilyenek. Ez volt az első dolog aminek nem örültem, hogy már rég mentek a kedvenc számaim, viszont még a fele ember sem volt bent, és a hangulat sem volt az igazi. Na nem tragédia, de csak sokak számára az a 9 óra mondjuk csak 7 volt. Ekkor mi is előre mentünk a már ott lévő tömegbe, onnan kezdve öröm és bodogság volt. :)
    A másik dolog ami nekem nem tetszett, bár ez már ízlés kerdése, az a bulivégi zakatolás, az utolsó órában, vagy talán többen is már csak az ilyen technós (lehet nem az, nem értek annyira hozzá) zenék mentek, amiket én nem szeretek. Természetesen azért a végéig ott voltunk. Igazából számomra ez a 2 dolog volt ami másképp is lehetett volna, de összességében egy felejthetetlen buli volt, borzasztó mód bánnám, ha nem lettem volna ott.

Azt meg, hogy milyen hangulat volt, milyenek voltak előben az énekesek, vagy épp a fény és hangtechnikát, tényelg nem lehet szavakkal leírni,
    ezt át kell élni. Ha ki lesz adva DVD-n, az majd talán visszaad belőle valamit. Én csak annyit tudok mondani, hogy felejthetetlen élmény volt. Azért ha mégis ki kellene emelenem valamit, akkor talán azt a részt tenném, mikor az imagine-el fél 1 körül tényleg elkezdődött a buli, hát az eszméletlenül jól meg volt csinálva, ott kész volt mindenki asszem :)
  • desigo
    azért majd pár mondatban kifejthetnéd xD
  • TVelvet
    csak lenne már egy normális minőségü mix
  • Landren
    hát, nagyon komoly volt, szavakkal nem leírható...