21632
-
#3151 Asot 303 azt hallgatom reggel óta :) -
#3150 ASOTban inkább az új zenékre megy rá jobban Armin
-
#3149 a 349-ben tényleg elég jó kis zenék vannak az tuti de hát tényleg érződik egy kicsit benne hogy most másabb kicsit -
#3148 349.-be nagyon érzödik h azért arminbol is sokat kivett az Only! levezetésnek teljesen megfelel:) 350 hatalmas lesz! -
OPM #3147 ha csak armint akarsz hallani, arra ott lett volna AO..
én 2 éve csak Mylo miatt fizettem ki a sziget napijegyet. idén Soundon ő zenél Armin előtt -
#3146 hát remélem a 350 jobb lesz mint a 349 -
#3145 hát azért én nem csak ezt:D hallgassátok Markus-t is nálam egyre megy a kettö :D megnéznék egy Markus Only -t is egyszer :D 350. Asot odabaszós lesz nagyon le ne maradjon senki!!!!!!!!! :D -
#3144 amúgy igazad van mert a hangulat a palaceba csúcs volt!!! a symaba csak a hely nagy. de hát hiába nagy a hely ha a hangulat nem igazán jó!! az kemény armin a balatonsoundon 2:00-4:00-ig nyomja. szarok lesznek előtte az a gáz!! de sztem elmegyek mert ahogy ezt az armin only hallgatom egyre jobban szertném megint élőben látni. ez a 9 órányi zene egytől egyik fasza. csak azt hallgatom semmi mást!! -
#3143 Sztem mindegy Armin hol zenél csak zenéljen :D -
#3142 hajajj rongyosra hallgattam már én is! engem nem zavart h palace ba bepréselödött 4000 ember mert kurva jol éreztem magam, észre sem vettem mennyien voltunk köszönhetöen jobban elvoltam foglalva arminnal meg a zenével! Syma-ba legutobb PVD -n voltam egy nagy rakás FOS volt Palace -hoz képest! -
#3141 itthon non-stop megy az lcdn az Only
kocsiban non-stop szól
közöttük meg mp3 lejátszó
csengőhang : never say never -
viizo #3140 ah, egyre jobban tetszik az imagine album
lassan ott tartok, hogy naponta meghallgatom vagy 4-5ször :) -
#3139 ez tök jó :) mármint a dvdn -
#3138 igen
Armin testvére...
myspace.com/ellervanbuuren -
#3137 Armin only bulikon Eller van Buuren gitározik? mert egy haverommal ezen vitáztunk!!:) -
#3136 Már kb 20X néztem meg a Never Say Nevert.
Jacqueline da prez!
Miután befejezte odamegy puszizni Arminhoz
-
#3135 katt most... -
Baelint #3134 Ismétlem: rászokni tuti nem fogok :o)
Maradok a magam kis metal muzsikájánál, és néha egy-egy szám erejéig elkalandozom más stílusokba is (ugyanígy fel tudnék sorolni hip-hop, vagy épp punk, HC számokat is, amik rohadtul tetszenek, mégsem szoktam rá egyikre sem :o)
Lehet, hogy ez sem tetszene ennyire, ha nem Sharon énekelné :o) -
#3133 hogy csinálod?:D szobatársamat át kéne szoktatni:D -
#3132 Mindenki így kezdi, én már rengeteg haveromat szoktattam rá a trance-re. :D -
Baelint #3131 Nem vagyok oda az ilyesfajta zenékért, de 3 napja szinte csak az In & Out of Love-ot hallgatom :D
Mondjuk ebben nem elhanyagolható szerepe van Sharonnak, aki a kedvenc metal-énekesnőm :D
De jó kis zene, lehet, hogy belehallgatok a többibe is (mondjuk rászokni tuti nem fogok, de kiegészítőnek kellemes) -
#3130 http://www.sziget.hu/balatonsound/
Armin lesz majd az ide balatonsoundon. Ott a helyünk -
#3129 thx a választ desigo!! hát ennyiért megérte szerintem. szívem szerint elmennék a balatonsoundra Arminra, de arányát nézve drága lesz ez a zamárdi buli. a másik fele meg az hogy az az 5000 férőhely kevés mint mackósajtban a brummogás. nem akarok úgy járni mint a palaceba,hogy 4000 ember bepréselődött a gardenbe és levegőt alig kaptam .Armin lenne inkább a symában például. na ott lenne hely!! -
#3128 kb 10.000 Ft körül volt a belépő elővételben.
Only az előző évben nem volt viszont előtte két évben is volt...
tehát volt:
2005.11.22-én
2006.11.11-én
2008.04.19-én -
#3127 Király a banner :) -
#3126 szevasztok arra lennék kiváncsi hogy az armin only buliba Utrechtben most mennyi volt a belépő?és ez az armin only 2 évenként van? -
#3125 Armin van Buuren-Only 2008 Imagine (Live at Jaarbeurs Utrecht)-x264-2008-iNTERNAL-MV
4.43 Giga
3h51m34s , 704x576 -
#3124 :D
Ez jó :) -
#3123 Hát az igaz nem régi szám,de meg van az album is meg az Armin only-n is volt azt is néztem/hallgattam.
Van ilyen nem ugrott be :P -
#3122 -
#3121 túl sokat nem hallhattad azért még... -
#3120 A fene látszik este van :(
Szégyenlem is magam most. -
#3119 beugratós :)))))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Imagine -
#3118 Várom nagyon csak jönne már :P 1.29-től bevágott szám a videóba annak mi a címe mert egyszerűen nem akar beugrani pedig hallottam már párszor.
desigo: thx a linket. -
#3117 és a link hozzá
óra 6-ra lent is van xD -
#3116 Cosmic Gate feat. Roxanne Emery - A Day That Fades ez Inpetto Rmx-ben nagyon odaqqqqqr! -
#3115 Armin van Buuren - A State of Trance #349
Tracklist:
01. Jay Lumen - Calypso
02. Mike Foyle - Pandora (The Blizzard Remix) [Future Favorite]
03. Cosmic Gate feat. Roxanne Emery - A Day That Fades (AM2PM Mix)
04. Ohmna - Satori [Cyber Records]
05. DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Back To You [Tune Of The Week]
06. Roland van Gelderen - Embrace Me
07. ID - Let It Flow (Gareth Emery Remix)
08. Adam Nickey - Shift
09. ID
10. Alex M.O.R.P.H. - Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix)
11. Polymental - Chapter one (Mark Sherry Remix)
12. DJ Eco - Tonight Is Forever (Martin Roth Edit)
13. Jon O'Bir - Ways & Means (Paul van Dyk Remix)
14. Sophie Sugar - Redemption (Sebastian Brandt Remix)
15. Orjan NIlsen - La Guitarra (Balearic Mix)
16. Timbaland feat. One Republic - Apologies (Sander van Doorn Bootleg Mix)
17. Kamil Polner - Earth Protector (Static Blue vs. 7Skies Remix)
18. Alexander Popov - Everest (Original Mix)
19. Midway - Monkey Forest (Jonas Stenberg Remix)
20. L.S.G. - Hidden Sun of Venus [/b][Classic Of The Week][b]
-
#3114 M.I.K.E. se olyan rossz ASOT után szoktam hallgatni ha még időm engedi és elég jó :) -
#3113 ütős lesz ilyen felhozatallal! -
#3112 Jaja, bár M.I.K.E. helyére Rank 1 jobban bejönne.