21632
-
#3631 van meg zene eddig amik voltak azok naon jok -
#3630 Arnej - The Ones That Get Away [Armada], ezt lelehet szedni valahonnan? -
#3629 -
#3628 igenis főnök -
#3627 na de bsoudra elővételben 2k-val olcsóbb a napijegy, ezért mondtam h nem érdemes helyszínen venni :) -
#3626 jah mondjuk mi nyáron palace ba is aznap vettük meg sétányon---- de azért most megveszem előre--- -
ugot2know #3625 nem nyomja élőben,rikán szokott ez előfordulni (jubileumi adásoknál jellemzőbb) -
#3624 nem tudom mennyit adnak el, de szvsz bőven ráér akár helyszínen is megvenni a jegyet, az más kérdés h nem érdemes :) -
#3623 mennyi jegyet adnak el sound-ra ? vagy itt nem kell félni hogy elfogy? -
#3622 Ez kell nekem :DDD -
#3621 Ez meg milyen Going Wrong mix? (mashup)
Bejövös mellesleg -
#3620 -
viizo #3619
bizonyíték, nem ígéret
nempublikus részek kitakarva :) -
#3618 képet xD -
viizo #3617 bár már itt lenne :)
pont tegnap vettem meg a 4 napos bérletet a balatonsoundra :)
minden este lesz valami csemege :) -
#3616 az lesz amit te akarsz amugy imagine album meg ismertebb zenék! én csak azért mondtam hogy nagyon örülnék egy ASOT-nak mert akkor elmondhatnám hogy pl a 3.. - asoton ott voltam, egy ujabb szép emlék a vitrinbe ;) -
#3615 Tuti,hogy slágeresebb zenék leszek
csak ne legyen túl old
tőlem lagzi lajcsit is játszhat csak adja le a never say nevert xDDDDD -
viizo #3614 én személy szerint a balatonsoundon nem örülnék egy live ASoT-nak, tele ismeretlen kiadatlan zenével...
sokkal jobban bejönne ha lejátszaná a fél imagine albumot, valamint a frissek mellé jónéhány klasszikus trance-t, sean tyas - lift és hasonlókat, kb mint az armin only-n :) -
#3613 Armin Van Buuren - Vision in Chicago 5.24.2008
-
#3612 Armin van Buuren 2008.05.22. Detroit
-
#3611 áááááááááááááá!!!!! csak álmodoztam!!! -
#3610 én örülnék a legjobban neki ha soundon egy live ASOT-tot kapnánk de sajnos el kell h keserítselek mert 1000% hogy nem az lesz! -
#3609 nagy zene -
#3608 én kis tudatlanka nem tudom hogy Armin a DI.fm-en élőben nyomja az ASOT-ot vagy felvételről? Mert ha élőben akkor július 11-én elhúzódik vagy a soundon nyomja élőben? mert az tök jó lenne!! :) -
#3607 hát ja nálad van a hiba mert én letöltöttem de nem tudtam kideríteni mi a címe. -
#3606 Red Star :) na ide is mert ez olvasottabb xD imádom ezt a számot lassan már egy hete :D -
#3605 lehet nálam van a hiba, de nem tudom letölteni -
#3604 Igaz nem Armin, hanem Guetta, de remélem tudtok segíteni:
Mi a szám címe? -
#3603 nekem is fáj a szívem ezért, de talán a nyárzáró.... -
#3602 cause you know-ot én pl ott hallottam először... tömeg nem tudta hova tegye akkor még :) -
#3601 de legalább lesz niki belucci -
OPM #3600 idén sajnos nem sok értelme lesz, mivel nem szerveztek le egyetlen trance djt sem.. -
#3599 tessék -
#3598 Oh, nagyon köszönöm -
#3597 ja, sajnos törölték a tárhelyemet :S
amúgy pár hónapja nézegettem legutóbb a listát, és még akkor is volt olyan szám ami akkor sem volt kiadva :) -
#3596 500 mega
feltöltöm és reggel linkelem
jó8... -
#3595 már nem megy az oldal :(
katt -
#3594 Tavaly a Palace-os party után valaki feltette az összes zenét egyben, egyhelyre, nagyonjó minőségben. Namost winchester gond miatt az összes elveszett, és nemtudom már fejből a címeket, és pótolni is így a legegyszerűbb.
Tud valaki linket adni ehhez? -
#3593 LOL!!!! Akkor a következő Onlyn mehetsz Eller mellé trombitázni!!! XDXDXDXDXD -
#3592 Így van! Utálom azokat akik beskatulyázzák magukat és csak egy féle stílust hallgatnak! Én személy szerint jelenleg dobolok de 8 éven keresztül trombitán játszottam úgyhogy nekem jöhet a Rákóczi induló is xDxDxDxD