21632
  • desigo
    de beteg zene jön xD
  • shad0w
    nem akármilyen, de egyelőre csak ez az egy van :)
    butcher védelmében meg annyit, h az elején a dash berlin féle mélyek miatt nem kevesen szaladtak bele ugyan ebbe a hibába :)
  • butcher20
    JAAAAAAJ ezt a szééééégyent basszus tényleg nem till the sky!!!!!! BOCSÁSS MEG ARMIN!!!!(álmos vok :) )
  • donyyy20
    ohh és nem akármilyen versön
  • donyyy20
    ez nem bemelegítés :D ez már ARMIN :D
  • gabi89
    You Never Said nem pedig...
  • desigo
    na végre egy hibátlan vokálos xDDD

Cerf, Mitiska & Jaren - You Never Said (Dash Berlin Remix)
  • shad0w
    ez a you never said :)
  • gabi89
    Na ezt ímádom :D
  • butcher20
    Hááát én még kitartok annál hogy ez egy bemelegítő és most a till the sky!!!! :)
  • donyyy20
    értm, azért én sajnálom hogy, mint csóró magyart már nem elégít ki a rádió műsora, maximum a megjelenő új albumokkal... egy igazi tiesto remix is hiányzik már.. na mind1 évekig arra vágytam Armin legyen number one :) most meg Tiestot sírom vissza :D
  • gabi89
    Érdekes zenék eddig :)
  • donyyy20
    ajajj ez nagy zene!!!!!!!!
  • desigo
    nem lett "fos" csak most inkább ráment a turnézásra.
    Több 100 helyen fellép egy év alatt...
  • butcher20
    háháááá!!! most én sem maradok ki a jóból!!! :) természetesen tetszik!! ez csak szerintem egy kis bemelegítő!! :)
  • donyyy20
    tudom épp ezért írtam hogy nem értem miért lett ilyen fos--- ( bocsánat ha valakit megsértek)
  • desigo
    Tiesto is nagyon komoly volt pár éve amikor rengeteg saját zenét készített.
    Az a korszaka volt a best...
  • donyyy20
    tudod mi a jó ez xD
  • shad0w
    én is megérkeztem :)
  • desigo
    üdv
    épp hazaértem xD
  • F E R I
    Jók a képek!
  • donyyy20

na még ezt is goooooooooooooooooo
  • F E R I
    "És Arminban az is nagyon tetszik hogy olyannyira közel hozza egymáshoz a progressivet meg a trancet és annyira összeillik hogy egyszerűen nem tudok betelni vele!! " ---> mondjuk nem hiába választották meg a legjobb dj-nek a világon :)))))
  • gabi89
    Na jön Armin :)
  • donyyy20

• butcher20
    Velem tényleg az ASOT-ok szerettették meg a trancet!! És Arminban az is nagyon tetszik hogy olyannyira közel hozza egymáshoz a progressivet meg a trancet és annyira összeillik hogy egyszerűen nem tudok betelni vele!! vagy 20-szor meghalgatom az ASOT-okat. Imádom a változatos zenéit!!
  • butcher20
    Tökéletesen egyetértek veled!!!!!
  • donyyy20
    tiesto hanyatlását nem tudom "miért"-ekhez kötni... pedig nekem is kedvencem volt, de már összevisszaság a club life is...
  • nandorb
    kossz, majd holnap leszedegetem nyugodtan ma mar nem erkezem
  • shad0w
    természetesen, ízlések és ízléstelenségek :) amúgy ha már arra jársz akkor érdemes bepróbálni above&beyondéktól a trance around the worldöket, markus schulztól a global dj broadcastot, tiestotól a club lifeot (még ha nem is szereted tiestot, egy próbát sztem mindenképpen megér) valamint mondjuk dj shah és aly&fila művei is megérnek pár órát. legalábbis ezek amik nekem tetszeni szoktak, de egy próbát elég sokmindenki megérdemel onnan (is), ki tudja h neked éppen mi tetszik meg :)
  • nandorb
    mindegy egyiket elkezdtem szedni mar majd meglatom ok ellege jok szt. de mindenkinek mas a stilussa
  • shad0w
    öhm, mik közül? :) ez konkrétan a paul oakenfold-perfecto on tour 77-hez egy link, amit mellesleg nem is hallottam, tekintve h alapvetően oakenfoldot is csak ritkán hallgatok.
  • nandorb
    ezek kozul meiket ajanlanad??
  • shad0w
    tiesto "hanyatlása" véleményem szerint kb 2005ben indult meg, amikor sajnos túl populáris lett, és próbált is megfelelni a nagyobb tömegeknek. én mondjuk nagyon szeret(t)em a stílusát, keverésben szvsz nem igazán veheti fel a versenyt mondjuk schulzzal, vagy akár arminnal, de a zeneválasztások például bármelyik isos-on zseniálisak. aktuális is a téma, tekintve, h pár napja már hallgatható az asia :) (ami amúgy szerintem nagyon jó lett, bár néhol még tijshez képest is meglepően gyenge a keverés)
  • nandorb
    tiesto-t nem szeretem az olyan semmien
  • shad0w
    amit desi linkelt azok a tavalyi palace-os armin páré trackjei. ha az a stílus tetszik akkor elkezdheted hallgatni az asot-okat, van belőle egyelőre 353 darab, minden héten csütörtökön este 8tól jön az új rész. hogy hol hallgatható azt korábban leírtam.
    ha már meghallgattál párat akkor előbb-utóbb úgy is elkezd kialakulni benned, h mely producerek és dj-k munkái tetszenek, azokat keresd :) a trancebe beleszeretni talán az asotokkal a legegyszerűbb :)
    ha armin stílusa tetszik akkor talán tetszeni fog schulzé és tiestoé is, csak h két nagyot említsek. elindulni talán elég lesz :)
  • nandorb
    desigo linkelte #3599 ebbol mind jo ieneket pl.
  • shad0w
    én tényleg nem értem mire gondolsz. kicsit konkretizáld már h mi tetszett, és melyik számhoz hasonlót szeretnél hallani. tekintve h kb több ezer féle szám szerepelt már így vagy úgy a topicban eléggé nehezen behatárolható h neked mi a jó...
  • nandorb
    van még ien jó zene??? Amik eddig voltak azok ellégé jók voltak
  • shad0w
    mit szerettél volna mondani?