Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Íme egy kis újdonság tõle:
01. Zedd feat. Matthew Koma - Spectrum (Armin van Buuren remix)
02. Rex Mundi - Bella Monaco
03. Headstrong feat. Stine Grove - Love until it hurts (Aurosonic progressive mix)
04. Chicane & Ferry Corsten - One Thousand Suns
05. W&W - Moscow
06. Cosmic Gate - Perfect Stranger (Wezz Devall remix)
07. Andy Moor - K Ta (from the album 'Zero Point One')
08. Andy Moor feat. Sue McLaren - Trespass (from the album 'Zero Point One')
09. Dash Berlin feat. Chris Madin - Silence In Your Heart (Antillas Remix)
10. Marcel Woods & W&W - Trigger
11. Cosmic Gate - The Godskitchen Beyond Sound Anthem
12. Epos - Polarized (Roger Shah Anthem Mix)
13. Roger Shah feat. Carla Werner - One Love (Andrew Rayel Remix)
14. Nhato feat. Hiroyuki Oda - Moonquake
15. TUNE OF THE WEEK : Tomas Heredia - The Journey (Original Mix)
16. Emma Hewitt - Crucify (MaRLo Remix)
17. Ralph Novell - Lagoon
18. Cape Town - Challenger (Paul Ercossa Remix)
19. Chris Metcalfe - Curveball (Original Mix)
20. Porter Robinson - Spitfire (Bjorn Akesson remix)
21. Sean Tyas feat. Lo-Fi Sugar - The World (Original Mix)
22. FUTURE FAVORITE : Aly & Fila meet Solarstone - Fire Island (Aly & Fila uplifting mix)
23. Running Man - Let Go
24. Simon Patterson - Within
25. ASOT Radio Classic :Armin van Buuren - Precious
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
So Far worst Episode of ASOT since ages !
Chris Metcalfe - Curveball
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Szokásos electro meg "mittudoménmi" egyveleg 😄
mondjuk annyira nem rossz
:) Semmi okosság :P
ummet ozcan egyébként bármibe fog, arannyá válik :]
örülök hogy van még olyan elõadó aki nem felejtette el teljesen hogy milyen az
OFF:
Német😮lasz eddig nem olyan tökéletes 😄 2:0 a digóknak ejnye. Egyik se fav. de inkább a németek jussanak már a döntõbe.
11. Gradian - Valkyrie
Full Gaia 😄
Hellosztok
Most már nem csak mobilról...
:) Semmi okosság :P
Teljesen fölösleges, hisz úgyis DJ Bobo, David Guetta, Afrojack, Skrillex meg a többi igénytelen DJ-nek sem nevezhetõ szuper elõadó fog majd elõkelõ helyen végezni...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Arty -val kettõ közös is van az Ocean ami fasza kellemes meg a dnb -s beütésû amit szintén szeretek
Paul van Dyk feat. Sue McLaren & Arty - The Sun After Heartbreak
Paul van Dyk feat. Plumb - I Don't Deserve You - Szintén kellemes és van belõle pörgõs Ottaviani rmx.
Paul van Dyk feat. Austin Leeds - Verano - Picit house az album verzió meg picit copy a dallam.EP-n lévõ PvDs Full Fire Mix fav.
Paul van Dyk feat. Ummet Ozcan - Dae Yor - Elsõre elcsépelt uplift hangzás de többször meghallgatva benne maradt a fülembe. pure 😊
Paul van Dyk feat. Fieldwork - Everywhere - Johhny Mcdaid hangja még mindig jó - szeretem érdekes a lüktetése is.
Paul van Dyk feat. Giuseppe Ottaviani - A Wonderful Day - átlagos de a jók közé sorolnám jó párszor pörög nálam.
Paul van Dyk feat. Sue McLaren - We Come Together - 2éve imádom mióta meghallottam.
15bõl 8 számot soroltam fel ez nekem elég bizonyíték 😄 Persze nem vagyunk egyformák sokaknak nem tetszett ezt elfogadom. Meg elsõre én is húztam picit a szám, hogy 1 zene van 140bpm -en.
The Ocean nagyon jó
I Don’t Deserve You is jó
Dae Yor is tetszik
We Come Togheter is korrekt bár ezt már volt idõ agyon hallgatni
A többi szám nekem nem lett maradandó.
bár Matt Darey-tõl én mindenevõ vagyok, nálam nem igazán tud hibázni a mai napig nagy fav black flowers óta
Alex M.O.R.P.H. - Prime Mover
Aly & Fila - Quiet Storm (September)
Andy Moor - Zero Point One (July)
Boom Jinx
Jason van Wyk
Jaytech - Multiverse
Matt Darey - Blossom & Decay
Markus Schulz - Scream
Tenishia (July)
York - Islanders
Matt Darey albumáról az elsõ single a Hold On már elérhetõ. Nekem nagy csalódás. 😞
Lehet kérdeztem már de amúgy van akinek tetszett PVD legutóbbi albuma? Arty -val közös produkción kívül én nem találtam rajta semmi jót :/

Szerintem szokás szerint vége felé fogok szavazni annál is inkább mert itt a nyár jön majd egy tucat track,buli meg talán új Armin album is.
Jelenleg közölük állítanám össze a top5-öt: PvD,John O'Callaghan,Sean Tyas,Aly & Fila,Menno de Jong,Solarstone,Armin,