21632
-
Este erre a megcsonkított SOC szülinapra esetleg valaki ? Vicc amúgy ez a vízum dolog :DDD
SOC elvan átkozva idén Arnej,Andy Moor2x és most Omnia. -
#20227 Lift offra tolták a kommentet a népek,hogy Radio Off -
#20226 Lesz valami 31.-én nevek még nem publikusak. Addig is 12.08 Ferry Tayle aztán #Trancefamily party és Sean Tyas.
-------------------------------------
Kedves Vendégeink!
Ismét adódott egy kis probléma... Mostanában valamiért nem akarja "senki", hogy minden sikeresen működjön és egy tökéletesen teljes bulit csapjunk. Az előbbiekben kaptuk a hírt, hogy Omnia nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumot, így nem tud repülőgépre szállni és itt lenni a SOC 5.születésnapi buliján. Nagyon mélyen érintett a hír, hiszen rengeteg idő volt arra, hogy ezt az ukránok elintézzék... Kisebb vita is alakult ebből. A hivatkozási alapjuk az volt, hogy már kértek egy vízumot Görögországba és ameddig azt nem zárták le, addig nem adnak ki másikat. Hülyeség! Kapcsolatunknak köszönhetően mi azért utána érdeklődtünk, és azt a tájékoztatást kaptuk a konzultól, hogy ha Omnia besétált volna (vagy a Managere) a nagykövetségre, akkor kinyomtatták volna neki már régen, valamint a már nem szükséges kérelmet is törölték volna. Felmerül a kérdés, hogy milyen promoter az ilyen, aki azt sem tudja, hogy hogy működik a dolog, és egyszerűen azt mondja, hogy "akkor ma nem megy Omnia, ennyi"?! Sajnáljuk nagyon, mert ahogy ti is, így mi is nagyon vártuk! Mindenesetre sok mindent nem szeretnénk ezzel kapcsolatban már írni, mert így is elég szomorúak vagyunk, hogy egy 5 éves születésnapot ilyen emberi butaság miatt "elrontanak"... (Persze, azért ezt nem akarjuk hagyni!)
Mindent összevetve mi bízunk benne, hogy eljöttök a szülinapra és ha Omnia nélkül is, DE megünnepeljük az 5éves évfordulót!!!
Az utóbbi időben előfordult negatív dolgok miatt, beleértve a ma estét is úgy döntöttünk, hogy mindenkinek 2500Ft. helyett 1500 Ft. lesz a belépő!
Természetesen AEROFOIL (NL) itt lesz velünk és ő így egy hosszabb szettel készül nektek!
Megértéseteket előre is köszönjük!
NAGYON SZÁMÍTUNK ÍGY IS A RÉSZVÉTELETEKRE!!!!
KÖSZÖNJÜK MÉG EGYSZER, ÉS NE HARAGUDJATOK EZÉRT RÁNK!
Üdv, SOC Team -
#20225 tehát ennyit az újévi trance partyról... -
viizo #20224 12.29. Sean Tyas @ The Sound Of Cream, Budapest
ÁÁÁÁ #mustgo -
#20223 Oké ASOTba nem passzolt de mivel van elektro -s fos W#W - Lift off akkor ez is elfér
más:
12.29. Sean Tyas @ The Sound Of Cream, Budapest -
#20222 Ez fáj -
#20221 Botrányos volt xDDDDD -
#20220 Most jött szembe a tegnapi ASOT és beszarás de Armin HS -t nyomatott az adásban. Végre megjött az esze xD
07. Ferry Corsten vs. Markus Schulz – Stella +Preview: Ferry Corsten vs Armin van Buuren – Brute (Hardstyle version)
Igaz két perc és azt is végigpofázták szinte de akkor is na :DDD
Daniel Kandi reakció:
@arminvanbuuren @ferrycorsten hahhahahah! Zatox with Asotcompression sounded like BOINGBOINGBOING Kick! On with ze REAL music!!!!! :D -
#20219 jah, amúgy én is.
"Delayed due some record label nonsense, we're now happy to announce the official release of DUI on Garuda on December 17th." -
#20218 szinte már meg is untam:D -
#20217 1 évet ültek rajta. Most végre eljött az idő, hogy kiadják.
Garuda 17th December:
Gareth Emery & Ashley Wallbridge - DUI -
#20216 haha
mivel üti el az időt :) -
#20215 Armin van Buuren
Pfffff these long flights drive me nuts!! Stuck in this level now... Help anyone?
http://solutd.com/arminvanbuuren/view/158054e7
Kis kocka :DDD -
#20214 wow ez ma eddig a legjobb...
Matt Bukovski - Blissful Time -
#20213 Bennünk van a hiba tuti mert minden oda meg vissza van érte. Legalábbis fb-on lévő kommentekből ez jött le :S
:)
-
#20212 lehet, hogy bennem van a hiba, de ez a buli annyira érdektelen számomra, hogy már vagy tizedszer lepődöm meg rajta, hogy lesz egyáltalán. -
#20211 Kinek mi ugye mert igazán nagy trance buli az elmúlt hetekben volt Indecent Noise, Ronny K. (ez pesten)
Ez a SOC meg inkább mainstream valami lesz.
Omnia nem lesz rossz fusion -t remélem leadja :D mert az alap dubstep -el együtt :P
Aerofoil meg véletlen sem trance -et játszik. + van 3 száma amit ismer a nép mert Markus játszotta non-stop.
Ez az igazán jó tőle de ezt meg úgy sem adja le :(
Persze megyek mert a társaság meg ellötyögök de nem az év bulija. -
#20210 Mindenki, aki nem akar kimaradni egy hatalmas trance buliból! -
#20209 Ki jön ? :) -
#20208 -
#20207 Nah elég az idegrángásból XD
Mai csemege:
-
#20206 nekem ez a kedvencem: Rajta kívül senki sem élvezi amit csinál. -
#20205 XD vááááá a hozzászólások nagy része meg a "nem tetszik" arány mindent elmond erről !!!!:D -
#20204 "asszondja" az egyik komment: brazzers-en jobban mutatna mint a pult előtt :DDDDDD besírtam xDDD -
#20203 én is így voltam vele. Ezt már a villában is csinálta. Azóta adtak neki egy fülest hogy ne nézzék teljesen rokkantnak és máris a magyar top20 dj-k közt van XD -
#20202 Nem birom abbahagyni a röhögést azon a vergődésen -
#20201 wow ezt de sokat hallgattuk régen -
#20200 XD
Értettem! Akkor tolok egy klasszikot.
Ezt a bakelitet most törölgettem le:
Filo and Peri Feat. Fisher - Closer Now (Whiteroom Remix) -
#20199 ilyen bejegyzéseket ez a fórum nem tűr meg !!!! Kérem az Admin-t törölni szíveskedjen !!!!XD -
#20198 Serike @ work
Problem? XD -
#20197 Hűha...ez tényleg nem rossz :D -
#20196 Itt egy újabb ifjú tehetség:) Nem csodálom hogy Armin Őt nevezte meg 2012 DJ tehetségének:)
Andrew Rayel
Ez a száma hatalmas !!!! még mindig kiráz a hideg tőle:D
Andrew Rayel feat. Jano - How Do I Know (AvB változatban is:) -
#20195 jóóóóóféle !!!!!!:P -
F R A N Z #20194 és Hamvai zsíros disznó ööö Pé.Gé.??? :) -
#20193 Pfff egy Tebron azért bőven helyet kaphatott volna ott....Seherezádé -
#20192 Az év lemezlovasa szavazás top 20:
Sterbinszky
Andro
Marchello
Bárány
Deka