Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gareth Emery & Ashley Wallbridge - "D.U.I."
Meg hát fesztiválok csak nyáron vannak.
egyébként utána Sander minden várakozást felülmúlt, én a legjobbra számítottam és még azt is túlszárnyalta
a 2010-es szigethez hasonlóan ismét az elsõ sorokban tomboltuk (majdnem) végig a fellépését
valamint fájó szívvel, de ki kell mondanom hogy egy ilyen jól megszervezett, tökéletesen felszerelt, fény és hangtechnikában bármely magyarországi zenei eseményt felülmúló party arénás buli után én nem szívesen vágyom vissza a klubos partykba 😞
például ez volt az elsõ bulim, ami után nem hogy nem voltam süket egy napig, de egyáltalán semmi nyoma nem volt hogy elõzõ éjjel órákat tartózkodtam az aréna hangládáitól néhány méterre
Am én voltam sügér. tegnap óta nem frissítettem a videót és nem láttam a kommenteket 😄
4:59 EDX vs. P.Diddy & Skylar Grey - Angry Heart Coming Home (Faruk Sabanci Mashup) || talán ez a mash lesz. Semmi köze Avb - Coming Home zenéjéhez ami uplift. / láttam a kommentek közt 😄 /
11:37 John O Callaghan - Stresstest (John Askew Remix)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ez meg lemaradt
Sziasztok
Ez alapján egy tracklistet nem tudnátok nekem összeállítani ? Elõre is köszi
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Örülök hogy végre láthattam Armint szabadtéren hatalmas bulizólétszámmal hering nélkül !!!😄
Végre nem sátor volt és ahhoz képest hogy nem zárt tér volt a hangzás is eléggé odatett !
Ez volt az elsõ itthoni fellépése amikor ennyi ember elõtt lépett fel. Remélem lesz még ilyen...
A szett is amit tolt a 1,5 órában az is tetszett... jó pörgõs volt😄
Ezen a helyszínen ezzel a hangzással és látványeffektekkel persze hogy egy 3-4 órás szettet is végigtomboltam volna, de ennyire volt idõ és kész😊
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Beton angyal JOC remix
everything's better with music
Akik túlbulizták a Balaton Soundot
Aug12:
21:00 Inpieces
23:00 Poleposition
00:00 Lange ft. Betsie Larkin
02:00 Aly & Fila
04:00 Sterbinszky
01. Eternal Flame
02. An Angel’s Love (feat. Sylvia Tosun)
03. Sucker Punch
04. Monday Morning Madness (feat. Shannon Hurley)
05. Waking Up the Stars(feat. Protoculture)
06. Jawa
07. Secret Universe (feat. Christian Burns)
08. Bay of Bengal
09. Connected
10. Antara (feat. Sylvia Tosun)
11. Prime Mover
12. From the Universe With Love (feat. Sue McLaren)
13. Sun of Ilena
14. Tales of the Black Panther, Pt. 1
15. I See You (feat. Tiff Lacey & Woody van Eyden)
16. Exstatic Avenger (feat. Claudia Cazacu)
17. When I Close My Eyes (feat. Hannah)
<106:49>106:49> 27. Ruben de Ronde - Forever In Our Hearts (Spotlighted by Jorn van Deynhoven) vs. Gareth Emery feat. Christina Novelli - Concrete Angel vs. Daniel Kandi & Ferry Tayle - Flying Blue (Armin van Buuren Mashup)
Off: Õsszel Bónuszon nem lesz trance aréna 😞
Mit találtam közben :
5. Daft Punk vs. Swedish Hoise Mafia - Harder Better Faster Stronger + Greyhound (Mashup)
Ez szét visz amúgy nem egy trance -es set 😄 hasonló?! várható BS -en vasárnap abban a 1,5órában 😞 amit játszani fog.
Ez viszont az újak közül nagyon tetszik (persze ez már a remixes részleg):
The Ocean (Las Salinas Remix)
Nagyon jó lett az album !!!😛
Ezért a Unique fesztiválra el kell menjek és hallani kell élõben !!!😄
Ronny min 2órát játszik szóval nem kell félni a sok fellépõ miatt.