Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
természetesen, ízlések és ízléstelenségek :) amúgy ha már arra jársz akkor érdemes bepróbálni above&beyondéktól a trance around the worldöket, markus schulztól a global dj broadcastot, tiestotól a club lifeot (még ha nem is szereted tiestot, egy próbát sztem mindenképpen megér) valamint mondjuk dj shah és aly&fila mûvei is megérnek pár órát. legalábbis ezek amik nekem tetszeni szoktak, de egy próbát elég sokmindenki megérdemel onnan (is), ki tudja h neked éppen mi tetszik meg :)

don't give a fuck

nandorb
mindegy egyiket elkezdtem szedni mar majd meglatom ok ellege jok szt. de mindenkinek mas a stilussa

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

shad0w
öhm, mik közül? :) ez konkrétan a paul oakenfold-perfecto on tour 77-hez egy link, amit mellesleg nem is hallottam, tekintve h alapvetõen oakenfoldot is csak ritkán hallgatok.

don't give a fuck

nandorb

shad0w
tiesto "hanyatlása" véleményem szerint kb 2005ben indult meg, amikor sajnos túl populáris lett, és próbált is megfelelni a nagyobb tömegeknek. én mondjuk nagyon szeret(t)em a stílusát, keverésben szvsz nem igazán veheti fel a versenyt mondjuk schulzzal, vagy akár arminnal, de a zeneválasztások például bármelyik isos-on zseniálisak. aktuális is a téma, tekintve, h pár napja már hallgatható az asia :) (ami amúgy szerintem nagyon jó lett, bár néhol még tijshez képest is meglepõen gyenge a keverés)

don't give a fuck

nandorb
tiesto-t nem szeretem az olyan semmien

shad0w
amit desi linkelt azok a tavalyi palace-os armin páré trackjei. ha az a stílus tetszik akkor elkezdheted hallgatni az asot-okat, van belõle egyelõre 353 darab, minden héten csütörtökön este 8tól jön az új rész. hogy hol hallgatható azt korábban leírtam.
ha már meghallgattál párat akkor elõbb-utóbb úgy is elkezd kialakulni benned, h mely producerek és dj-k munkái tetszenek, azokat keresd :) a trancebe beleszeretni talán az asotokkal a legegyszerûbb :)
ha armin stílusa tetszik akkor talán tetszeni fog schulzé és tiestoé is, csak h két nagyot említsek. elindulni talán elég lesz :)

don't give a fuck

nandorb
desigo linkelte #3599 ebbol mind jo ieneket pl.

shad0w
én tényleg nem értem mire gondolsz. kicsit konkretizáld már h mi tetszett, és melyik számhoz hasonlót szeretnél hallani. tekintve h kb több ezer féle szám szerepelt már így vagy úgy a topicban eléggé nehezen behatárolható h neked mi a jó...

don't give a fuck

nandorb
van még ien jó zene??? Amik eddig voltak azok ellégé jók voltak

shad0w
mit szerettél volna mondani?

don't give a fuck

nandorb
van meg zene eddig amik voltak azok naon jok

zolo
Arnej - The Ones That Get Away , ezt lelehet szedni valahonnan?

http://flickr.com/photos/zolika90/

donyyy20
<#vigyor2>

Markus Schulz For President!

donyyy20
igenis fõnök

shad0w
na de bsoudra elõvételben 2k-val olcsóbb a napijegy, ezért mondtam h nem érdemes helyszínen venni :)

don't give a fuck

donyyy20
jah mondjuk mi nyáron palace ba is aznap vettük meg sétányon---- de azért most megveszem elõre---

nem nyomja élõben,rikán szokott ez elõfordulni (jubileumi adásoknál jellemzõbb)

Ramadamammy rapidrandi

shad0w
nem tudom mennyit adnak el, de szvsz bõven ráér akár helyszínen is megvenni a jegyet, az más kérdés h nem érdemes :)

don't give a fuck

donyyy20
mennyi jegyet adnak el sound-ra ? vagy itt nem kell félni hogy elfogy?

zolo
Ez kell nekem :DDD

gabi89
Ez meg milyen Going Wrong mix? (mashup)
Bejövös mellesleg <#vigyor2>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
<#worship><#worship>

bizonyíték, nem ígéret <#vigyor>
nempublikus részek kitakarva :)
desigo
képet xD
bár már itt lenne :)

pont tegnap vettem meg a 4 napos bérletet a balatonsoundra :)

minden este lesz valami csemege :)
donyyy20
az lesz amit te akarsz amugy imagine album meg ismertebb zenék! én csak azért mondtam hogy nagyon örülnék egy ASOT-nak mert akkor elmondhatnám hogy pl a 3.. - asoton ott voltam, egy ujabb szép emlék a vitrinbe ;)

desigo
Tuti,hogy slágeresebb zenék leszek
csak ne legyen túl old

tõlem lagzi lajcsit is játszhat csak adja le a never say nevert xDDDDD
én személy szerint a balatonsoundon nem örülnék egy live ASoT-nak, tele ismeretlen kiadatlan zenével...

sokkal jobban bejönne ha lejátszaná a fél imagine albumot, valamint a frissek mellé jónéhány klasszikus trance-t, sean tyas - lift és hasonlókat, kb mint az armin only-n :)
desigo
Armin Van Buuren - Vision in Chicago 5.24.2008

http://www.youtube.com/v/sYqUawX8U78&hl=en
desigo
Armin van Buuren 2008.05.22. Detroit

http://www.youtube.com/v/LJlbUabfuYA&hl=en
butcher20
<#rinya>áááááááááááááá!!!!! csak álmodoztam!!!

donyyy20
én örülnék a legjobban neki ha soundon egy live ASOT-tot kapnánk de sajnos el kell h keserítselek mert 1000% hogy nem az lesz!

desigo
nagy zene <#eljen>
butcher20
én kis tudatlanka nem tudom hogy Armin a DI.fm-en élõben nyomja az ASOT-ot vagy felvételrõl? Mert ha élõben akkor július 11-én elhúzódik vagy a soundon nyomja élõben? mert az tök jó lenne!! :)<#nevetes1>

butcher20
hát ja nálad van a hiba mert én letöltöttem de nem tudtam kideríteni mi a címe.

donyyy20
Red Star :) na ide is mert ez olvasottabb xD imádom ezt a számot lassan már egy hete :D

Clarke
lehet nálam van a hiba, de nem tudom letölteni

William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"

zolo
Igaz nem Armin, hanem Guetta, de remélem tudtok segíteni:
Mi a szám címe?

butcher20
nekem is fáj a szívem ezért, de talán a nyárzáró....<#rinya><#whatever>

donyyy20
cause you know-ot én pl ott hallottam elõször... tömeg nem tudta hova tegye akkor még :)

shad0w
de legalább lesz niki belucci <#kuss>

don't give a fuck

idén sajnos nem sok értelme lesz, mivel nem szerveztek le egyetlen trance djt sem..

desigo
zolo
Oh, nagyon köszönöm<#worship>

shad0w
ja, sajnos törölték a tárhelyemet :S
amúgy pár hónapja nézegettem legutóbb a listát, és még akkor is volt olyan szám ami akkor sem volt kiadva :)

don't give a fuck

desigo
500 mega

feltöltöm és reggel linkelem

jó8...
desigo
már nem megy az oldal :(

katt
zolo
Tavaly a Palace-os party után valaki feltette az összes zenét egyben, egyhelyre, nagyonjó minõségben. Namost winchester gond miatt az összes elveszett, és nemtudom már fejbõl a címeket, és pótolni is így a legegyszerûbb.

Tud valaki linket adni ehhez?

butcher20
LOL!!!! Akkor a következõ Onlyn mehetsz Eller mellé trombitázni!!! XDXDXDXDXD