Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

donyyy20
nekem múlthetinél jobban bejön eddig, bár nálam ez hangulatfüggõ---

Markus Schulz For President!

shad0w
ha az összes zenét le kéne játszania ami befut hozzá egy héten akkor asszem napi 24 órában asotolhatnánk 😊 barátom is váltott vele pár szót még palaceban, õ is elküldte neki 1-2 számát, sajnos még egyet sem hallhattunk viszont, ki tudja, talán majd egyszer 😄

don't give a fuck

gabi89
Na ami a Your Never Said után volt annak itt a címe:
05. Michael Mikhjian - Lamo

ez kell nekem 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
hopp Shane 54...
butcher20
Hát én csak annyit mondok hogy ez az ember mindig fog meglepetéseket hozni nekünk!! változatos az egész!! a bûvésztrükkjeit meg nem fogjuk megtudni 😊 ennyi jó zenét összeszedni 1 hét alatt.. a rák tudja hogy csinálja!! 😊

gabi89
Nekem az elsõ szám akkor a You Never Said meg ami utánna volt meg az Orjan El Sitar ami marhára bejött.
Szerintem jó ez a mai 😊 nekem legalábbis bejön nagyon

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Blekk Síp
Orjan - El Sitar <#vigyor2>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

donyyy20
most kezd feljavulni!

desigo
hét eléggé hullámzó...
butcher20
hát én csak utána minõsítek!!

donyyy20
huh asszem nyárra igencsak beindult a sláger gyártó brigád 😄

Blekk Síp
Mekkkorra ez a zene!!! Electrance POWAAA!!44

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

shad0w
hát számomra ez a mai egyelõre baromi unalmas rész, a you never saiden kívül nem volt semmi ami különösebben tetszene, az meg már régi 😞 talán feljavul, bõvan van még idõ 😊

don't give a fuck

desigo
hihetetlen sok új zene van minden héten
honnan szedi ezeket?
gabi89
Én se hallottam még ,de jó volt 😊

butcher20
Na mostmár Armin barátunk igencsak belecsapott a lecsóba!!!!!! 😊

donyyy20
uhhh mekkora váltás!!!!

butcher20
thx

butcher20
HOPP ez számomra egy újdonság!!! baszott jóóóó!!!

TVelvet
joféle szám ez, fõleg ennyi vocal utan😊
gabi89
Jaja hallom

desigo
de beteg zene jön xD
shad0w
nem akármilyen, de egyelõre csak ez az egy van 😊
butcher védelmében meg annyit, h az elején a dash berlin féle mélyek miatt nem kevesen szaladtak bele ugyan ebbe a hibába 😊

don't give a fuck

butcher20
JAAAAAAJ ezt a szééééégyent basszus tényleg nem till the sky!!!!!! BOCSÁSS MEG ARMIN!!!!(álmos vok 😊 )

donyyy20
ohh és nem akármilyen versön

donyyy20
ez nem bemelegítés 😄 ez már ARMIN 😄

gabi89
You Never Said nem pedig...

desigo
na végre egy hibátlan vokálos xDDD

Cerf, Mitiska & Jaren - You Never Said (Dash Berlin Remix)
shad0w
ez a you never said 😊

don't give a fuck

gabi89
Na ezt ímádom 😄

butcher20
Hááát én még kitartok annál hogy ez egy bemelegítõ és most a till the sky!!!! 😊

donyyy20
értm, azért én sajnálom hogy, mint csóró magyart már nem elégít ki a rádió mûsora, maximum a megjelenõ új albumokkal... egy igazi tiesto remix is hiányzik már.. na mind1 évekig arra vágytam Armin legyen number one 😊 most meg Tiestot sírom vissza 😄

gabi89
Érdekes zenék eddig 😊

donyyy20
ajajj ez nagy zene!!!!!!!!

desigo
nem lett "fos" csak most inkább ráment a turnézásra.
Több 100 helyen fellép egy év alatt...
butcher20
háháááá!!! most én sem maradok ki a jóból!!! 😊 természetesen tetszik!! ez csak szerintem egy kis bemelegítõ!! 😊

donyyy20
tudom épp ezért írtam hogy nem értem miért lett ilyen fos--- ( bocsánat ha valakit megsértek)

desigo
Tiesto is nagyon komoly volt pár éve amikor rengeteg saját zenét készített.
Az a korszaka volt a best...
donyyy20
tudod mi a jó ez xD

shad0w
én is megérkeztem 😊

don't give a fuck

desigo
üdv
épp hazaértem xD
F E R I
Jók a képek!

Csirkemell nélkül nincs élet!

donyyy20

na még ezt is <#beka2> goooooooooooooooooo

F E R I
"És Arminban az is nagyon tetszik hogy olyannyira közel hozza egymáshoz a progressivet meg a trancet és annyira összeillik hogy egyszerûen nem tudok betelni vele!! " ---> mondjuk nem hiába választották meg a legjobb dj-nek a világon 😊))))

Csirkemell nélkül nincs élet!

gabi89
Na jön Armin 😊

donyyy20

butcher20
Velem tényleg az ASOT-ok szerettették meg a trancet!! És Arminban az is nagyon tetszik hogy olyannyira közel hozza egymáshoz a progressivet meg a trancet és annyira összeillik hogy egyszerûen nem tudok betelni vele!! vagy 20-szor meghalgatom az ASOT-okat. Imádom a változatos zenéit!!<#finom><#worship>

butcher20
Tökéletesen egyetértek veled!!!!!<#nevetes1>

donyyy20
tiesto hanyatlását nem tudom "miért"-ekhez kötni... pedig nekem is kedvencem volt, de már összevisszaság a club life is...

nandorb
kossz, majd holnap leszedegetem nyugodtan ma mar nem erkezem

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life