Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezennel én is csatlakoznék a fórumozók lelkes csapatához, de páran már ismertek is :-)
és most én is hunyok egyet.
és most én is hunyok egyet.
Sziasztok! Jó szórakozást mindenkinek a Balatonon!Én holnap indulok vissza Oroszországba,újabb 2 hónapra.Csõváz mindenkinek.
faszom 😞 mindenkinek nagyon jó bulizást kivánok nekem sajnos kikel hagynom motorbaleset miatt.....
na én meg kb. 6-kor megyek haverokkal innen a Csepel-szigetrõl😊XD Ott lesz az Armin fan unokatesóm is XDXD meg a haverjai. 1.5-2 óra alatt leérünk kocsival de nemtom melyik autópályán lenne érdemesebb menni a fizetõsön vagy a nem fizetõsön😊))
😄 tegnapi Mike al hangolom magam nagyon nagy partyzhatnékom van már csak félek utazástól lefáradok majd....
Markus Schulz For President!
ja értem, csodálatos közlekedésünk 😊
nekem ilyen problémám szerencsére nincs, legurulok falukon keresztül kb 45 perc alatt 😊
nekem ilyen problémám szerencsére nincs, legurulok falukon keresztül kb 45 perc alatt 😊
don't give a fuck
"tölem ne várjatok sokat" xDDDDDDDDDDDDDD
gondolhatod,hogy én is a csajomat küldöm magam helyett xD
gondolhatod,hogy én is a csajomat küldöm magam helyett xD
Szintén 😄 Kiváncsi vagyok a többi arcra,kik vannak a nickek mögött ^^ tölem ne várjatok sokat<#idiota>#idiota>
Trance&Friends nothing more..
nah felkeltem én is elkezdünk készülõdni aztán este buli van!!!!!!!
Elindult a Balaton Sound, pakolnak, jönnek, strand, valahol még nem kapni sört. Kicsit olyan még a hangulat, mint a Beach House-on, sok a bár meg a fehér mûbõr fotel, többnyire elektronikus tánczene szól, többnyire a butábbik fajtából, egyelõre, bár most kezdett az Irie Maffia (róluk már a Volt kapcsán írtunk, most akkor nem), mellette az elõtérben Mesterházy (dj) játszik jót, elektronikusat, õt meg inkább hallgatják, mint nézik, heten. De mennyibe kerül mi?
Állítólag volt verekedés a bejáratnál, meg elszabadult a egy kisebb káosz, de ennek mi semmi jelét nem láttuk, viszont késõn érkeztünk. A sör 400 forint, de csak négy deci, van egy támogatója a fesztiválnak, olyan. Rövidek 600 és 900 forint között, pálinka 700-800, kávé 250. Sok a fürdõruhás ember, fõtt kukorica 300 forint, csevapcsicsa hasábburgonyával és hagymával 1150, héjas burgonya tejföllel 450, rántott hal krumplival 690, mirelit tengeri halból, az egyik helyen legalábbis. A sült kolbász az egyik helyen 450 HUF forint, a másikon 650, fél grillcsirke 850, nyolc órakor Péterfy Bori, sima lángos 350, sajtos 400, sajtos tejfölös 450, saslik 900 forint, girosz 700, van csülök is, 100 grammját mérik. A kürtõs kalács 450.
Állítólag volt verekedés a bejáratnál, meg elszabadult a egy kisebb káosz, de ennek mi semmi jelét nem láttuk, viszont késõn érkeztünk. A sör 400 forint, de csak négy deci, van egy támogatója a fesztiválnak, olyan. Rövidek 600 és 900 forint között, pálinka 700-800, kávé 250. Sok a fürdõruhás ember, fõtt kukorica 300 forint, csevapcsicsa hasábburgonyával és hagymával 1150, héjas burgonya tejföllel 450, rántott hal krumplival 690, mirelit tengeri halból, az egyik helyen legalábbis. A sült kolbász az egyik helyen 450 HUF forint, a másikon 650, fél grillcsirke 850, nyolc órakor Péterfy Bori, sima lángos 350, sajtos 400, sajtos tejfölös 450, saslik 900 forint, girosz 700, van csülök is, 100 grammját mérik. A kürtõs kalács 450.
reggelt' 😊
4 fõs csapatunk már indul is a balcsira, engem mostantól már csak tellán lehet elérni - desigo-nál megvan a számom.
mivel barátnõ nekem most nuku, valszeg én egy munkatárs csajjal fogok menni
az este 9-es tali teljesen korrekt nekem is, bár lehet hogy akkorra én már (egy kissé) illuminált leszek, tekila rlz xD
4 fõs csapatunk már indul is a balcsira, engem mostantól már csak tellán lehet elérni - desigo-nál megvan a számom.
mivel barátnõ nekem most nuku, valszeg én egy munkatárs csajjal fogok menni
az este 9-es tali teljesen korrekt nekem is, bár lehet hogy akkorra én már (egy kissé) illuminált leszek, tekila rlz xD
nah akkor este remélhetõleg megtudjuk ki is ez a sok nick név 😊 nah jó8
ugyanez😊 megvárom következõ számot utána neki rugaszkodok én is talán az ágynak...
hu ezt benéztem 😄 vissza minden csak háttérbe hallottam arra utaló hangokat 😊
desigo, látom átírtad, jó lett 😄
estét butcher
donyyy, lesz pár gyenge track, de a vége az egész jó lett 😊 szal akkor asszem maradsz még egy darabig 😊
estét butcher
donyyy, lesz pár gyenge track, de a vége az egész jó lett 😊 szal akkor asszem maradsz még egy darabig 😊
don't give a fuck
kéne menni pihenni kicsit de NEM TUDOK 😄 AHOGY ELHATÁROZOM JÖN VMI JÓ SZÁM 😄
na jó éjt mindenkinek nem akármilyen estének nézünk holnap elébe!! várom a
találkozót és persze azt aki miatt elmegyek!!XD (a fórumtagokról egy közös fotó nem rossz ötlet)😊
találkozót és persze azt aki miatt elmegyek!!XD (a fórumtagokról egy közös fotó nem rossz ötlet)😊
sztem nagyon sok magyar van aki szereti a trancet és ez az ember igencsak tudná népszerûsíteni
nem fog ezen a bulin csalódást okozni😊
nem fog ezen a bulin csalódást okozni😊
mind1 lényegtelen 1000% hogy hozza azt a jókedvét meg hozzáállását mint tavaly! Gondolom neki mind1 hova megy csak zenéljen 😄
ja a balatonit? XD Desigo hallod még mindig Siófok van írva a honlapon!!XD
alapból nem tudja hova jön sztem, de nem lesz ez olyan kicsi buli ezért én sem értem miért nem tesznek róla említést
alapból nem tudja hova jön sztem, de nem lesz ez olyan kicsi buli ezért én sem értem miért nem tesznek róla említést
egyetértek a végén vártam én is de nem...😞 😞 úgy látszik jelentéktelenek vagyunk! pedig még a kazahsztáni szülinaposokat is bemondja 😞
meglátjuk Armin papa mennyibe néz minket😊 habár nem panaszkodhat mert idáig amikor itt fellépett szerintem mindig sokan voltak
(kicsi lesz az az aréna érzem!!!!😊XD)
(kicsi lesz az az aréna érzem!!!!😊XD)