Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
don't give a fuck
Mylotól ezt tetszett Címet esetleg valaki?????????
Közös képet várom vizo tölthetné már 😄
Markus Schulz For President!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
http://flickr.com/photos/zolika90/
11 nap múlva leszünk 10 éve együtt
lassan el kéne venni csak Armint nem sikerül leszervezni a lagziba 😊
Ui:örülök hogy egyben hazaértetek,autópályán márt elég hosszúakat pislogtál többekközött azért volt a kávés ötlet😊 utólag is kösz mindent,barátnõd meg egy tündér vigyázz rá is nameg persze magadra😊
amiket én csináltam azok is nézhetetlenek 😞
a számát😊 THE QUEST
és kösz a vidit, ezt vártam, kurvanagy volt...
na zúztam meccsre, szurkoljatok h ne pusztuljak el a pályán 😊
don't give a fuck
DJ Observer & Silvi Pearl @ Balaton Sound Festival
Fragma - Tocas Miracle 2008 (in petto) live...
jajaja Shadownak még 1x köszönet!
de aztán éjfélkor a megbeszélt helyen találkoztunk és tökre örültem neki hogy megismerhettelek titeket.na aztán benéztem a mylora de mondom ez nem az én világom, de mégis 45percet rányomott.aztán jött observer õ jobb volt de szegény az áramszünet miatt alig 45 percet játszott és attól féltem hogy elhúzódik az egész de nem mert 2:05-kor jött Armin és rohadt jó volt de a számai tényleg nagyon slágeresek voltak az elején mutatott egy két jó újat. De nem érdekes mert sztem Armin hozta a hangulatot azért keményen úgyhogy arra nem volt panasz.Mikor meghallották az emberek hogy bemonja a nõ hogy Armin Van Buuren akkor teljesen megtelt az aréna és tombolt mindenki.Sajnos sztem ez annak köszönhetõ hogy Armin nem nyomott újabb zenéket hogy még ezek a Magyarországi fellépések nincsenek még felkapva de reméljük majd lesz😊
na aztán olyan 3:40-kor elõre mentem a legelsõ sorba és láttam hogy van ott egy kerítés és éreztem ha bejejezi akkor odafog jönni és igazam volt. odajött mosolyogva hozzám és aláírta a pólóm fülig érõ mosollyal. én mondtam magamban már ezért megérte eljönni😊na aztán miután vége lett még találkoztam a hulla fórumtagokkal (köztük énis)😊 és még dumáltunk egy félórát aztán elbúcsúztunk és tök jó fej volt Shadow mert mondta hogy elvisz minket Fehérvárig. elvitt minket elbúcsúztunk aztán szerencsére csak 10 percet kellett várnia vonatra aztán 10:20-ra hazaértem hullafáradtan és ma 19:00-kor keltem
pénteken még itthon szokás szerint az utolsó pillanatban is változó programok miatt végül 10-15 perces késéssel negyed 5 körül összeszedtem xotyit a fehérvári meki parkolóban (jó elõre megmondtam, h szinte sosem vagyok pontos 😊 ), aztán megindultunk lefelé. a fullextrás swiftben kb megpusztultunk az 50 fokban mire leértünk, de azt hiszem minden rendben ment, mi a bejutásnál sem szívtuk meg mert én tudtam, h nem a bejáratnál kell beváltani a jegyet karszalagra, de erre késõbb tényleg sokan panaszkodtak 😊
szal bent voltunk negyed 6 körül, vettünk sört aztán körülnéztünk. 6körül leültünk az árnyékba mert nem volt jobb dolgunk, aztán egyszer csak csomó ember lett a környéken és vmi koncert kezdõdött amirõl akkor még azt sem tudtuk, h miaz, utólag kiderült h a goldfrapp volt, nekem tetszett pár számuk, xotyi tetszését asszem nem igazán nyerték el 😊 én korábban nem ismertem õket, most elkezdtem hallgatni az albumaikat, nekem bejövõs. ja amúgy tényleg szinte mindenhol áthallatszottak a szomszédos színpadok/sátrak zenéi, néha baromi idegesítõ volt, h 3-4-5 zene hallatszott egyszerre. goldfrapp után leléptünk siófoki mekibe kajálni, majd mentünk vissza a 9es topictalira, ahol mint azt már desigo is írta butcherék kivételével mindenki tiszteletét tette. aztán desigo fizette mindenkinek a piát amit most mégegyszer nagyon köszönök 😊 a közös fotón még ott voltam, de aztán kb rá 5 percre nekem sajnos lépnem kellett eleget tenni egy ígéretemnek, így a nagy közös beszélgetésen meg a parkolóban ivászaton én már nem vettem részt a fórumosokkal 😊
viszont mire újra visszacsapódtam hozzájuk egy másik haveri társasággal sikerült elég jó állapotba kerülnöm, voltam massive attackon, meg bemerészkedtem junkie&hawkyra de aztán inkább kimenekültem és azt számoltam, h hányan taknyolnak el a félhomályban a sátorfeszítõ vezetékekben. 8nál meguntam.
lényeg a lényeg, azt hiszem vmikor mylo környékén újra a fórumosokkal voltam de itt már néhol picit homályosak az emlékek, igazából egyetlen számot sem tudnék konkrétan felidézni a szettbõl, de arra emlékszem h desigo felvetette a kérdést, h hogyan tudom én ezt a zenét meghallgatni, tehát gondolom annyira nagyon jó nem lehetett, de sztem warmupnak jó volt 😊 aztán observer baromi rövid szettje következett, amit két waddafak szakított meg, valószínûleg nem bírta a cucc a teljesítményt és lecsapta a biztosítékot (azért gondolom ezt, mert az elsõ után lehalkították a hangcuccot és fokozatosan hangosítottak addig amíg újra el nem ment az áram, utána már legalább tudták h mennyit bír 😊 ) de volt liveact, ami nekem nagyon-nagyon tetszett. armin érzésem szerint is nehezen lendült bele, de alapvetõen nagyon jó szettet nyomott, a végére tényleg jöttek rendesen a slágerek, de sztem ez nem is baj 😊 viszont elmaradt az ami tavaly palaceban megvolt, a ráadás fél-háromnegyed óra, ami akkor nagyon brutálisan jól sikerült, itt most 4:10kor integetett egyet aztán heló. szólt az arminarminarmin de már sterby zenélt, amirõl immáron kollektívan menekültünk ki. ja igen, kivéve butchert aki elõrenyomult és szerzett magának aláírást az armin onlys pólójára, lehet irigyelni 😊
utána kint még ismét egyszerre 3-4 zenét hallgatva beszélgettünk egy kicsit aztán mindenki sorban hazaindult. én még újra összefutottam pár ismerõssel de mivel addigra már teljesen hulla voltam nem maradtam sokáig, egy újabb mekizést közbeiktatva hazaindultam immáron butcher és új fórumtársunk (Tommtom a nickje, gondolom 😊 ) társaságában.
részemrõl kb ennyi, még a helyszínrõl meg a személyes tapasztalatokról röviden. nekünk az odaérkezés, a parkolás (még ha nem is éppen a legközelebbi helyen álltam meg) és a bejutás is simán zajlott. a környezet kellemes, a balaton nagyon jó hely, szinte bármelyik városról is legyen szó. a legzavaróbb dolog, ami már az elsõ pillanatban feltûnik mindenkinek, h áthallatszódnak a zenék a színpadok között, pedig a fesztivál helyszín nem kicsi, próbálták úgy elhelyezni a fellépõket meg a helyszíneket h elviselhetõbb legyen, de ez nem mindenhol sikerült, sõt. a kiszolgálás sztem kellõen gyors volt, egyedül a csúcsforgalomban fordult az elõ h az egyik helyen nem volt türelmünk kivárni a sort, viszont sört azt 5 méterenként lehetett kapni, viszonylag tûrhetõ áron (400ft 4deci csapolt vagy 550 a dobozos) és jó hidegen 😊 kibírhatatlanul nagy tömeg sehol nem volt, a sátorban (samsung mobile arena...) sztem elég jól megoldották a levegõ mozgatását, két embernagyságú ventilátor szívta be a kellemesen hûvös levegõt, párszor el is látogattunk eléjük 😊 reggelre a színpadok/sátrak elõtt brutálisan nagy gány lett, amit az ottmaradó ismerõsök szerint pár óra alatt tökéletesen feltakarítottak az emberkék, a partot pedig egész nap folyamatosan tisztították.
na most így hirtelenjében ennyi jut eszembe, de még biztos lesz mit mesélni 😊 ja és a napnyugta gyönyörû, a napfelkeltét nem tudtam élvezni mert éppen próbáltam nem megfagyni 😊
mod.: aszondja' röviden, háh, sry de ez mégsem lett annyira rövid 😄
don't give a fuck
Pénteken 14:00 körüli indulás után szokásos erõs pesti forgalom majd 70-körüli sebességgel haladás az M7-esen.Hihetetlen,hogy Suzuki Altos mamóka szinte kötelességének érzi,hogy a belsõ sávban közlekedjen.Az sem zavarja,hogy mindenki jobbról kerülgeti...
- Leérkezés után irány a bejárat majd azonnal lehet is visszafordulni mert a jegyeket elõbb be kell váltani a kasszáknál karszalagra.Ezzel nincs is gond de legalább írták volna ki,hogy ne álljanak fölöslegesen az emberek sorba.
- Bejutás után gyors körbesétálás.Az emberek többsége fürdik vagy a parton napozik.Össze-vissza káosz zene,mindenhonnan jön valami ütem.Minimum 3-4 félét hallani egyszerre.
- Mindenfelé labdákat,lufikat,kitûzõket osztogatnak kedves lányok.Csodálkozok is,hogy nem kértek pénzt.
- A nézelõdés után irány Zamárdi egyik part közeli étterme majd degeszre evés.19:00 óra körüli visszaérkezéskor még mindig pár perc alatt be lehetett jutni.Ismét körbe séta majd a parton naplemente megnézése ami jól lett idõzítve mert 21:00 re túl is lettünk rajta.
- 21:00 irány a dohányárus.Pár perc elteltével örömmel tudomásul véve,hogy Butcher kivételével (aki késõbb csatlakozott) mindenki tiszteletét tette.Majd irány a part és italozás,beszélgetés (már amit a hangfal mellett lehetett) közös fotók elkészítése (viizo gépén vannak).
- Aztán irány az aréna.JUNKIE & HAWKY szettje ment de pár perc hallgatás után beláttam,hogy ez nem az én zeném.Inkább kimentünk a kocsiba átöltözni és még némi alkoholt elfogyasztani xD
- Éjfél utáni beérkezés után Mylo zenélt de az sem volt túl szimpatikus ezért inkább kint pálinkáztunk inkább.
- Observer szettje már sokkal szimpatikusabb volt.Látszott,hogy õ erõsen rákészült és megpróbált méltó szettet összerakni Armin elõtt.Sajnos ebben a technika erõsen gátolta mert többször elment az áram és több perc kínos csend után tudta csak folytatni.Elég komoly gond lehetett mert a kinti színpadok egy része is egy ideig sötétségbe borult hosszú perceken keresztül.Observer szettjében komoly volt az énekes csaj aki mellesleg elég jól is mozgott.
- 02:05 a tömeg kiszúrja,hogy Armin a pultban van egybõl sikít mindenki.Az eddig tipegõ emberek is életre kelnek Armin kezdésétõl.
Hatalmasat javult egybõl a hangulat.Az elsõ negyed óra kicsit furcsa volt számomra.Mintha nem tudta volna,hogy most mit is tegyen fel következõ zenének és csak felrakta valahogy.Ez elteltével már nem volt ilyen problémám.Korrekt két órás szett volt végig pörgõs slágeres zenékkel.Már-már túl slágeresekkel is.Inkább egy biztonsági kötelezõen lejátszott mixnek tûnt nekem hanyagolva az újdonságokat.Egy-egy résznél szívesen fordultam szembe a tömeggel és néztem a boldog,éneklõ embereket ami hihetetlen élmény volt.Ahogy eltelt a két óra már meg is jelent a pultban Sterbi.Kár,hogy nem volt ráadás Armintól.Akár egy-két újdonságot akár régi zenét szívesen hallgattam volna még tõle.
- Sterbinszky színre lépésével az emberek nagy része elindult a kijárat felé.Mi is így tettünk hisz a lábunkat nem nagyon éreztük már a sok ugrálástól xD
- Az Armin Only 9-órás idõtartamát nem is tudom,hogy bírtam volna elviselni.
- A buli után még egy rövid ideig kint beszélgetés a fórumtársakkal majd búcsú után irány haza.
- Összességében hihetetlen nagy élmény volt ismét élõben látni Armint.
Kár,hogy csak ilyen ritkán jön kis hazánkba.
- Örülök,hogy sikerült találkozni,együtt bulizni,mászkálni,inni xD a fórumozókkal remélem,hogy lesz még rá alkalom máskor is!
-Jó pihenést mindenkinek !
most én megyek és megkajálok mindent ami van itthon.
don't give a fuck