21632
-
#8237 absolute amazing (Nekem ennyi elég is ahhoz,hogy tudjam biztos jó lesz ha már Armin mondja :D ) -
#8236 Never say never -
#8235 Jaren vokálos új dash berlin lesz, eeeeeee -
#8234 Jó estét mindenkinek!!! -
#8233 Folytatás -
#8232 Mekkora lol téma :D ide én is sűrűn járni fogok ahogy látom :D -
#8231 ebből hármat én is -
#8230 hehe xD
2 körül mentünk fel pestre gyrosozni meg mászkálni Citadella felé majd 5 körül értem haza :)
am gondolhatod,hogy ezt sem a legyek hordták össze : katt -
#8229 Hát ez a top5 nagyon kevés nem is igazán tudtam eldönteni
New world,Going wrong,Wasted,Your Loving Arms 2008 (Ja Sunrise remix),Hide & Seek,Radio Crash,Cygnes,Chakalaka,W&W-Arena,La Guitarra,These Shoulders még simán ott lenne nálam :D ~ de hát nem fért bele :(
Hide & Seek -et sajnálom is kicsit.
MS - New World -öt beraktam volna ha Coldharbour mix lett volna.
Röviden minimum TOP20 kellene egy reális listához nálam. -
#8228 ááááááááááááááááááá ez neeem igazsááááág!!!! nagyon kevés ez az 5 szám!!! még hogyha csak 50 ASOT is lenne idáig nemhogy még 378!! nemtudok ésszerűen választani közülük :( de azért 5 számra szavaztam de lelkiismeret furdalásom van a többi miatt:( -
#8227 I could not be here tonight :( sorry----------- -
#8226 te desi, h van az, h 1kor majd pedig 5kor is kommentelsz ide. most vagy le sem feküdtél, vagy meglehetősen keveset aludtál. arra gondoltam még, h hajnali 5kor felriadtál, h "jézusom, elfelejtettem kitenni az asot day képet" :) -
#8225 -
#8224 Armin Van Buuren - The Sound Of Goodbye (Simon & Shaker Remix) -
#8223 -
#8222 Mindjárt feltöltöm... -
#8221 ez a The Sound Of Goodbye nincs meg vkinek mp3-ban? Nagyon megköszönném :)
Felkutattam a netet, de csak más verziókat találtam :O -
#8220 van benne igazság... -
#8219 Butaság,hogy egy számra többféle változatban is lehet szavazni.
Így saját magának versenytársa a szám... -
viizo #8218 énmeg leszedtem pár napja de úgy látom már nincs is meg, szal kb annyira hagyott mély nyomot bennem mint a chakalaka :D -
#8217 Nálam a best zene amióta hallottam ferry be először! köszi! -
#8216 thx
R.I.P. -
Micsu #8215 nincs valakinek meg a simon patterson different feeilng, persze nem setripre gondolok -
#8214 Eric tadla már nem lehet köztünk,de így is megajándékozott egy hatalmas számmal.
Randy_Boyer_And_Eric_Tadla-Adens_Dream__Incl_Rafael_Frost_Remix-WEB-2008-WAV
Artist(s) ………:: Randy Boyer & Eric Tadla
Title ………….:: Aden’s Dream (Incl Rafael Frost Remix)
Genre ………….:: Trance
Record Label ……:: Flashover Recordings
Catalogue Number ..:: FLASH-035
Source …………:: WEB
Quality ………..:: 320kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Duration ……….:: 00:16:26 (37.6MB)
Release Date ……:: 16-11-2008
Download Store ….:: http://www.audiojelly.com
Tracklist ………::
1. Adens Dream (Original Mix) 7:35
2. Adens Dream (Rafael Frost Remix) 8:51
Release Note ……::
http://rapidshare.com/files/164477853/Randy_Boyer_And_Eric_Tadla-Adens_Dream__Incl_Rafael_Frost_Remix-WEB-2008-WAV.rar
(ASOT 376-ban is volt ~ Rafael Frost Remixet ajánlom) -
#8213 3900 Saturn -
#8212 Mediaba 4900 asszem..... -
#8211 Armin van Buuren - The Weekend Warmup on Galaxy-Fm -15-11-2008 -
#8210 "Sírsz olyan!!!" ezen hangosan felnevettem xDDDDD
Hol vetted és mennyiért? -
#8209 Gyerekek nem vártam meg a karácsonyt, megvettem az Only Imagine DVD-t me óccsó vót :-)
Hatalmas. Sírsz olyan!!!
Egyszer legyen már nálunk is Only!!! -
#8208 semmi baj ezzel a legfaszábbakat nyomja:) csak nekem hiányzik a kicsit ütősebb muzsika:) -
wegrosta #8207 Nekem bejön ez a mostani stílus amit csinál.Éppen most hallgatom meg sokadszorra a tegnapi ASOT 378-at. -
#8206 Én úgy vettem észre hogy Armin a 376 óta lágyabb zenéket nyom pedig én megszoktam hogy ütősebbet is szokott . remélem még lesznek olyanok :) az volt a jó félig ütős progressive (igényes) fele meg király trance. ettől egy kicsit elrugaszkodott a 377-378-ban -
#8205 most a közeljövőben csak markussal van megbeszélve sörözés, de szólok neki h adja át.
amúgy ez a mai (tegnapi...) egész jó rész volt, fura h milyen punnyadás volt itt az elmúlt hetekhez képest :) -
#8204 érdekes... :D -
#8203 abp nekem nem blockolja az ilyen adobe flashgeciket. és ki se jön néhány mögött a kis "blokkolás" fül :S
meglesem ezt a flashblockot. -
#8202 megnéztem
nagyon gáz tényleg
két addon is blokkolja: adblockplus és még Flashblock is...
ennyi -
#8201 az a leningeci se? -
#8200 http://www.megaupload.com/?d=FGTA8T0D
http://uploaded.to/?id=fh800y -
#8199 nekem egy darab reklám nem jött be soha xD
Adblock plus rulez ... -
#8198 jah sok reklám gyorsan jobb gomb tulajdonságokra kell menni mielőtt átugrik máshova....