Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Above & Beyondos bannert készíthettek ha nagyon ráértek xD
( 780 X 180 ast)
donyyy20

Markus Schulz For President!

akad néhány ahol rendszeres fellépõk mindketten

nature one, trance energy, global gathering

részemrõl bármelyik jöhet, nem vagyok válogatós xD

donyyy20
alap😄 markus armin legyen tök mindegy milyen sorrendbe 😄

desigo
Nekem mindegy hova megyünk csak Armin,Markus zenéljen xD
Blekk Síp
Nalátod! 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

donyyy20
addig amíg egy tiestora vagy arminra nem tudnak egy stadionnyi(50-60ezer) embert összerántani addig nem lesz nálunk ekkora fesztivál... de legalább desigo foruma növekszik 😄 mégis igaza van blekk Síp-nek xD de jövõre bevállalhatnánk közösen egy Sunrise fesztivált 😄 én benne lennék...

kis ország, kis foci.. :/

ha lennénk mi is legalább 20-30 milliónyian, akkor itt is sem lenne óriási pénzügyi kockázat megszervezni egy ilyen több százmillió HUF-os, kifejezetten elektronikus, igényes megarendezvényt :/

de ennek hiányában marad az egy-egy nagy névre alapozott, egyszemélyes show

remélem a BS kirobbanó sikere azért jelez valamit a rendezvényszervezõknek itthon is

desigo
azért ez kemény
azt se tudnám kit hallgassak hirtelen xD
donyyy20
hát nem tudom mihez képest vagyunk feljövõben 😄 románokhoz képest biztos nem, se a lengyelekhez képest.... sziget,volt,sound ezek tényleg egyre népszerûbbek de év közben szerintem elég nagy pangás van, de lehet h csak nekem vannak túl nagy elvárásaim...

gabi89
Ezt most olvastam
Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In & Out Of Love (The Blizzard Remix)(Richard Durand Remix) -Release date set for August 4th

Hát az még odébb van azért 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Blekk Síp
Azért sztem Magyarország eléggé feljövõben van ilyen téren.
Persze akadnak nagy bulik a szomszédos országokban, de sztem nem olyan rossz a helyzet, én úgy látom azért fejlõdünk mi is.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

hoppsz... hihetetlen hogy a lengyel partyszervezõk is mennyivel elõrébb tartanak, mint a magyarok :S

nem kis bulira lesz kilátás, szerencsések a lengyelek 😊
Blekk Síp
Pedig elég megnézni egy Nature One-t. (:

donyyy20
hát jah ilyen felhozatalt se láttam még sehol...

gabi89
Szívesen elnéznék arra 😄 mekkora buli lehet vagyis lesz 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

TVelvet
eeeez durva.
donyyy20
uhh ezt sasoljátok meg itt buli lesz a javából Sunrise Festival

butcher20
Na srácok senki nem szedte még le a bukaresti only szettet???? vagy ha vki igen kérem segítsen!!😊 (az elõbb véletlen öcsém nickjével léptem beXDXD)

DJ Tope
Na srácok senki nem szedte még le a bukaresti only szettet???? vagy ha vki igen kérem segítsen!!😊

When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz

TVelvet
több ilyen isvan.
donyyy20
uhh😄 aki nem tud aludni...xD

desigo
mintha most is menne...

winamp ctrl L --> http://www.markusschulz.hu:8888/

ez megy most: Heaven's Gate Special =LIVE= from Dortmund - now on the decks- Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden
desigo
komolyság xD
Tavaly Armin elõtt a parton szólt mindenfelé az ASOT
kocsikból,szobákból stb...
mondjuk azok célirányos bulizók voltak xD
butcher20
Én még írtam korábban de rohadt nagy volt hogy mikor az auchanban ki volt állítva egy mini roadster hangcuccokkal és szólt belõle elég rendesen vmelyik ASOT😊 meg másnap a Media Marktban szólt ASOT😊 marha nagy volt ilyen zene mellett a vásárlásXDXD😊

donyyy20
hát azért ennyire nem drasztikus a helyzet én csak azon voltam kiakadva hogy azt minek árulják amit már a kutya se fog megvenni, ahelyett h kitennék a polcra imagine-t vagy only dvd-t.....

donyyy20
jah jol hallottad meg azt is mondta hogy nálunk lesz a következõ only xD

pedig mintha hallani véltem volna, ahogy mondja: háááj esgé tím, máj frendz xDDD
xotyi
És még nemis látott el addig ahol mi voltunk<#idiota>

Trance&Friends nothing more..

most érek rá csak hallgatni a 361-est

tényleg mekkora felemelõ ahogy megemlítette a BS-ot, "a fantastic party at Balaton Lake"

és mennyire igaza van 😊))
shad0w
rádió1-en pár perce nyomták armintól az unforgivablet 😊 pár napja ósönben meg megint a legacy szólt, egész hangosan 😊

mod.: elbizonytalanodtam, asszem nem az unforgivable volt, de annyira ledöbbentem rajta h friss, igényes trance megy a rádióban h egyszerûen még a szokásosnál is jobban leblokkolt az agyam... ha eszembejut h mi volt akkor beírom, csakazértis 😊 az tuti h asot playlisted volt legalább egyszer az elmúlt hetek valamelyikén...

don't give a fuck

12site
ááá Magyarországon nem ismerik ezt.... csak a hülye rádióslágeres DVDk mennek olyan elõadóktól aki 10éve kiadtak 1számot aztán még mindig nem unták meg a rádióban. Amúgy is hülye lennék megvenni 6-7ezer forintért 1 DVD-t amit ingyen letölthetek a netrõl

TVelvet
vagy cas qrvara elnéztem a dátumot😊
TVelvet
Loveparade megy most elvileg kint németországban, vannak radio streamek, csak nemigazan talalok normálisat. 😊
butcher20
vki be tudja linkelni a bukaresti only teljes szettjének a helyét ahonnan letölthetem? megköszönném😊

donyyy20
tiszta szégyen bementem media marktba tegnap megnéztem hátha lehet kapni only-t dvd-n, de semmi nincs ott, 2006 os armin state of trance volt a legrissebb😊

gabi89
Exclusive Preview DVD Armin Only 2008 Part1

Exclusive Preview DVD Armin Only 2008 Part2

Exclusive Preview DVD Armin Only 2008 Part3

xotyi
Basszus,rendesen lemaradtam..😞 nembaj majd letöltöm 😊 Most néztem az üzidet. Válasz ment😊

desigo
még 12 min
xotyi
Fuck csak most értem haza.., meddig is megy a TATW? 😮

gabi89
<#nyes><#nyes>

butcher20
jéééé XD nem is tudtam hogy most van😊

desigo
Miket nézegetsz te TATW idõben katt azonnal...
butcher20
nézegetem ezeket az amnesia bulikat is!!😊 nem semmik😊 néha olyan zenéket nyom ott amik még az ASOT-okban sincsenek benne XDXD de királyak<#finom><#worship>

butcher20
áááá csak youtubon nézegettem!! DE Desigonak igaza van hogy a Symába marha jó kis onlyt lehetne szervezni😊 jövõre meglátjuk lehet el se jön😞 de mind1 majd megyek én utána!! XD

gabi89
Meg van egészbe vagy csak részleteket nézel pl. youtubon ?
Mert egészbe még nem láttam sehol 😞

desigo
Hát pedig szépen le lehetett volna szervezni a Symába...
Gondolom már rég megvolt,hogy lesz BS-on...
butcher20
Fáj a szívem ahogy ezt a bukaresti onlyt nézem !!!!!<#rinya>
Nálunk miért nem lehet ilyen buli???????

desigo
jah
az évi egy hét nyaraláskor is kemény hiányérzetem szokott lenni xD
butcher20
jaja olyan lett volna ha nem hallgathatnék zenét meg ha nem fórumozhatnék mintha levágták volna az egyik karom😊