Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nature one, trance energy, global gathering
részemrõl bármelyik jöhet, nem vagyok válogatós xD
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Markus Schulz For President!
ha lennénk mi is legalább 20-30 milliónyian, akkor itt is sem lenne óriási pénzügyi kockázat megszervezni egy ilyen több százmillió HUF-os, kifejezetten elektronikus, igényes megarendezvényt :/
de ennek hiányában marad az egy-egy nagy névre alapozott, egyszemélyes show
remélem a BS kirobbanó sikere azért jelez valamit a rendezvényszervezõknek itthon is
Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In & Out Of Love (The Blizzard Remix)(Richard Durand Remix) -Release date set for August 4th
Hát az még odébb van azért 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Persze akadnak nagy bulik a szomszédos országokban, de sztem nem olyan rossz a helyzet, én úgy látom azért fejlõdünk mi is.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
nem kis bulira lesz kilátás, szerencsések a lengyelek 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
winamp ctrl L --> http://www.markusschulz.hu:8888/
ez megy most: Heaven's Gate Special =LIVE= from Dortmund - now on the decks- Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden
Tavaly Armin elõtt a parton szólt mindenfelé az ASOT
kocsikból,szobákból stb...
mondjuk azok célirányos bulizók voltak xD
tényleg mekkora felemelõ ahogy megemlítette a BS-ot, "a fantastic party at Balaton Lake"
és mennyire igaza van 😊))
mod.: elbizonytalanodtam, asszem nem az unforgivable volt, de annyira ledöbbentem rajta h friss, igényes trance megy a rádióban h egyszerûen még a szokásosnál is jobban leblokkolt az agyam... ha eszembejut h mi volt akkor beírom, csakazértis 😊 az tuti h asot playlisted volt legalább egyszer az elmúlt hetek valamelyikén...
don't give a fuck
Exclusive Preview DVD Armin Only 2008 Part2
Exclusive Preview DVD Armin Only 2008 Part3
Trance&Friends nothing more..
Mert egészbe még nem láttam sehol 😞
Gondolom már rég megvolt,hogy lesz BS-on...
Nálunk miért nem lehet ilyen buli???????