Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus Schulz For President!
Armin, Tiesto nem meglepetés, 100%-ig biztos voltam benne 😊
de pl. régen nagyon szerettem PVD-t, sõt õ volt a nr1 nálam pár éve, de most miért harmadik... szinte semmit nem csinált egész évben..
viszont jönnek fel a nagy favoritjaim is szépen lassan, Matt Darey 34., Sean Tyas 54., Shah 58., John O'Callaghan 60. 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
08. Markus Schulz
öt helyet õ is elõrejött 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
shah tavalyi listára felfért már? mert ha nem akkor 58. helyen indítani nem annyira rossz 😊
don't give a fuck
01. Armin van Buuren
02. Tiësto
03. Paul van Dyk
04. Above & Beyond
05. David Guetta
06. Ferry Corsten
07. Sasha
08. Markus Schulz
09. John Digweed
10. Infected Mushroom
11. Deadmau5
12. Carl Cox
13. Sander van Doorn
14. Paul Oakenfold
15. Richie Hawtin
16. Hernan Cattaneo
17. James Zabiela
18. Andy Moor
19. Eddie Halliwell
20. Axwell
21. Eric Prydz
22. Kyau & Albert
23. Gareth Emery
24. Sven Väth
25. ATB
26. Anderson Noise
27. Joachim Garraud
28. Bobina
29. Fedde le Grand
30. Dubfire
31. Aly & Fila
32. Judge Jules
33. Umek
34. Matt Darey
35. Ricky Stone
36. Ricardo Villalobos
37. Lange
38. Daft Punk
39. Benny Benassi
40. Bob Sinclair
41. Deep Dish
42. Mark Knight
43. Astrix
44. Marco V
45. The Thrillseekers
46. Laidback Luke
47. Danny Tenaglia
48. Menno de Jong
49. Marco Lenzi
50. Andy C
51. Offer Nissim
52. Martin Solveig
53. Adam Sheridan
54. Sean Tyas
55. DJ Feel
56. Yahel
57. Roger Sanchez
58. DJ Shah
59. Sander Kleinenberg
60. John O'Callaghan
61. Blank & Jones
62. Cosmic Gate
63. Steve Angello
64. Simon Patterson
65. Gabriel & Dresden
66. Richard Durand
67. Laurent Wolf
68. Matt Hardwick
69. Chris Liebing
70. Erick Morillo
71. DJ Hype
72. Signum
73. Justice
74. Dirty South
75. Wally Lopez
76. Magda
77. Lisa Lashes
78. Pete Tong
79. DJ Vibe
80. Bad Boy Bill
81. Tiddey
82. Greg Downey
83. Marcel Woods
84. Nick Warren
85. Solar System
86. Skazi
87. Mike Koglin
88. Mauro Picotto
89. Sébastien Léger
90. The Chemical Brothers
91. Steve Lawler
92. Fatboy Slim
93. Solarstone
94. Astral Projection
95. Leon Bolier
96. Nic Fanciulli
97. Ronski Speed
98. Tocadisco
99. Booka Shade
100. Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden
Just before moment, I saw information that Armin will remix The Killer's track called "Human" which will be 1st single from his forthcoming album "Day & Age" which will be in stores on 21th november. Ferry Corsten also will remixed this tune. I'm really curious about Armin's remix, I hope for Dub Mix too and remix in trance style. No sample yet.
Igaz ez elejérõl lemaradtam ,de õket szinte mindig hallgatom ha van ídõm.Mondjuk a zenéik jobbak talán mint a rádióadásuk,de azért nem kell szégyenkezni ez miatt sem.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
nálam az utóbbi vagy 50 ASOT-ból az az ász 😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Title: Amazon Dawn There And Back Again
Size: 22,5 MB
01. Amazon Dawn 08:40
02. There And Back Again 06:53
http://rapidshare.com/files/157832870/M6-Amazon_Dawn__There_And_Back_Again-Promo_CDS-2008-TSP.rar
Én meg élvezem a szünetem még 😄 még van hátra 1hét 😊 Aztán meg tanulni is kellene mert lesz 2zh vagy 3zh meg grafikából is alkotnom kell majd valamit :S
10. Rapid Eye - Circa Forever 2008 (Aly & Fila Rework)
11. DJ Shah – Back to You (Aly & Fila Remix)
vagy mondjuk korábbról kéne vmi részlet, itt az outroban már nem sok minden történik a zenében, én ebbõl meg nem mondom h mi ez 😊
don't give a fuck
http://www.speedyshare.com/221207447.html