Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

butcher20
Alberték nekem bejönnek e zenék hallatán😊<#nevetes1>

donyyy20
jó ez!

Markus Schulz For President!

desigo
Saltwater <#eljen>
xotyi
Chikane - Saltwater<#worship>

Trance&Friends nothing more..

desigo
Remélem jót hallgatunk xD
butcher20
huh bazze szar a minõség de jobb mint a semmi😊

gabi89
Recseg nagyon <#zavart2>
Eddig akkor:
01. Project Medusa vs. Exor - Moonshine (Exor Mix Part II)
02. Above and Beyond - Good For ME (Thomas Datt Remix)
03. Maor Levi - Shapes (Oliver Smith remix)
04. Solarstone - 4Ever

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

xotyi
Armin-t Markus-t márt nem fogom hallani<#rinya> ha maradok meghallgatni õket, életben nem kelek fel reggel 4:30 kor.<#szomoru1>

gabi89
Solarstone - 4Ever beugrott 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

butcher20
jaja énis😊

gabi89
Olyan szívesen nézném is.
Mert nagyon nagy zenék mennek eddig 😊

xotyi
Beardyman -ez ki,még nem is halottam róla.

donyyy20
marad a youtube!

gabi89
Csúnya nagyon csúnya Dj Mag <#violent><#violent><#boxer>

butcher20
ez kemény az oldalon semmi sincs!!<#rinya><#rinya> még élõben se mlehet nézni majd sztem. a hivatalos végeredményt meg majd tán csak holnap reggelre teszik fel

xotyi
Ferry Corsten - Beautiful<#eljen>

xotyi
Elnézést.. kicsit kába vagyok ma egész nap😄

butcher20
köszi nagyon bejön😊

butcher20
ááá lassan bejön a DJMAG oldala<#pias>

gabi89
<#nezze> #7856 <#eljen>

gabi89
Good for me 😊 mekkora kedvenc volt

xotyi
Above and Beyound - Good For me ami most szól,de h a lemezjátszók mögött ki áll az passz: D

donyyy20
mekkora!!! régi szép idõk!

butcher20
THX Desi de én tudatlan nemtom ki ez most😊 és nagyon bejön ez a mostani szám😊

gabi89
Thx
Képet is akarok 😄 legalább az átadásról 😄

donyyy20
thx

xotyi
Köszi

desigo
LIVE RIGHT NOW!! VALE COMING TO YOU FROM THE UK 29-OCTOBER-08!!!

http://dfx.at:28434/
butcher20
nah az durva tényleg meghalt az oldal!! nemtom mivan hát lehet kicsit megvan terhelve a szerver😄

xotyi
Nem csoda,biztos nem csak mi vagyunk kíváncsiak az eseményre😞

gabi89
Tényleg éppen nézegettem a 150-es listát és feltünt,hogy Orjan Nilsen sehol :S Azért a 150-be csak befért volna szerintem.

donyyy20
meghalt a szerverük...

gabi89
Hát ha a DJ Mag haldoklik akkor nehezen nézünk bármit is 😞

desigo
sokszor vannak kerek számú ASOTok érdekes módon 😊
donyyy20
nem baj az annál izgalmasabb!

gabi89
Múltkor a 096 ment hát érdekes volt 😄 aztán meg benyomták a 360at tuti random alapján megy mondjuk 😄

donyyy20
odabaszzzzzzz!!

desigo
áááá

ASOT non-stop ASOT 210 xD
gabi89
Hát remélem most meg
Captured Music and Mike Shiver present - Captured Radio #92 guest Daniel Kandi
van 😊
Daniel Kandi guestmix jónak ígérkezik,de már most is jó a zene 😊

donyyy20
jól nyomodXD

shad0w
naénasszem ezt csak felvéterõl látom majd v miafadszmerazmilyen h délután1 ótaiszunkmeranalízisazfaszaóra és most ja... majd holnap elnézéstkérek többetnemszólokhozzá ha ittammer a szpészazgecimesszevan az izé... na jó. szóval jó bulizást estére, mi megyünk a nemtommerre aztán majd meghallgatom eztet. addig meg jókat, arcok!
ja és markus minimum 2. kéne h legyencsakmondom, szóval jövõre aki nem szavaz rá az nem is jóarc, ám. ennek örömére déééééjdrím. ja és megvolt a jubileumi elsõ lebaszás az albiban h "kurvahangosakvagyunkhe", de már bejelentettelek titeket h ha jöttökméghangosabbakleszünk, biz! szóval majd.

don't give a fuck

desigo
reméljük 9-kor start 😊
gabi89
Ma esti Dj mag díjátadás/buli

OK everybody, here are the set times for the party of the year - DJmag Top 100 DJs 2008 - Wednesday 29th October at Ministry of Sound, London:

Main Room

21:00 – 22:00 – Kyau & Albert

22:00 – 23:30 – Deadmau5

23:30 – 00:00 – Beardyman

00:00 – 00:30 – Awards

00:30 – 02:00 – World's No. 1 DJ!

02:00 – Close – Markus Schulz

Bar

21:00 – 22:30 – Laidback Luke

22:30 – 00:30 – Fedde Le Grand

00:30 – 01:45 – Mark Knight

01:45 – Close – David Guetta

Baby Box

22:00 – 00:00 – Marco Lenzi

00:00 – 02:00 – Josh Gabriel

Pacemaker room

21:00 – 22:30 – Clive Rudloe

22:30 – 00:30 – Tristan Da Cunha

00:30 – 03:00 – Laurent Garnier

Persze a DJ Mag-on még mindig semmi hír meg semmi infó,hogy lehet-e majd nézni a DJ Mag TV-n.... :S

butcher20
Nah qrva jó hogy nyert Armin nem csodálkozom rajta😄 Másik aminek örülök hogy Markus is feljött az elsõ 10-be amire fogadtam volna😊 Dj Shah nem semmi hogy még a 200-ban sem volt tavaly most meg az 58. (az albuma után nem csodálom) Egy jópár ASOT-ban, GDJB-ben szereplõ DJ feljött elõkelõbb helyekre.
az jó lenne ha lenne élõben a mai party Londonból. Ja és arra is kiváncsi lennék hogy leírják-e ki mennyi szavazatot kapott.

xotyi
Infected Mushroom, õ ha jól tudom Goa vagy Psychedelik Trance-vonalban képviseltei magát,ráadás mûfaja egyik legjobbja,elég rossz választás volt a youtube-os link mert elégé lághtos verziója a számnak,egyébként nagyon jó zenéket csinál,jó pár számot szretek tõle Pl:Ez,meg ez.. de ez nagyon kis része a mit youtube-on megtalálsz.😊

Az viszont vérlázító számora h Bob Sinclair meg haspnlók Menno elõtt kaptak helyet..:/

Armin meg nem volt kérdés számonra,bár a hármasfogat nekem Armi, Markus és Above-ék triumvirátusával lett volna teljes😊

desigo
Menno De Jong 62-rõl 48 ra <#eljen>
nyilván sztem is van nála ezer és egy jobb 😊

de sajnos ez a BS-tapasztalat magyar viszonyokról elmond ezt-azt :/
desigo
Az biztos,hogy sokan szeretik
de nekem a zenéje túl lightos ...
donyyy20
vágom de ettõl még Armin lett az elsõ xD csak mondom h én nem csípem annyir tettem volna mást a helyére xD

Guettán a Balatonsoundon kétszer annyian voltak, mint Arminon, a sátor elõtt folyamatosan 20 méteres sor, stb :|