Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus Schulz For President!
http://www.markusschulz.hu:8888/
Erol Alkanról meg én nem hallottam mégsem kezdem köpködni.
Akár görög folklór énekes is lehetne ezzel a névvel.
egyébként pedig simán látatlanban haha:
A(z) "Sied Van Riel" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 710 000 találatból.
A(z) "Erol Alkan" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 572 000 találatból.
A(z) "Daniel Kandi" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 511 000 találatból.
Szánalmas írás 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Nem hittük, hogy a DJ Mag hagyományos év végi top 100-a lehet szánalmasabb annál, mint amilyen tavaly volt, ám a szavazók ismét ránk cáfoltak. Nem tudjuk, hogy mi lenne a legjobb, ha a DJ Magazin átnevezné magát, vagy egyszerûen megszüntetné ezt a szavazást. Valamit mindenképpen tenni kell, de komolyan.
A houseplanet.dj weboldal közlése szerint a végeredmény még nem hivatalos, de mint minden a XXI. században, ez is kiszivárgott a holnapi eredményhirdetés elõtt. A lista szerint a legtöbb szavazatot megint a hollandok kedvenc trancere, Armin Van Buuren kapta, megelõzve Tiestót, akinek pozícióját még akár meglepõnek is nevezhetnénk, hiszen idén viszonylag sokan elfordultak tõle a számtalan indie-rockos kollaborációja miatt. Az már kevésbé váratlan, hogy David Guetta felkapaszkodott a dobogó harmadik fokára. Érdekesség, hogy Sebastian Ingrosso új belépõként egybõl a 25. helyen nyitott, ám a lista második felében igazi rejtélyek is akadnak. Sied Van Rielrõl és Daniel Kandiról sajnos még nem hallottunk és a 91. helyen szereplõ Myon & Shane 54 duó neve is kínai lenne számunkra, ha nem két magyar producert, Császár Elõdöt és Égetõ Máriót takarná a név. Nekik innen gratulálunk! Sokat lehetne elmélkedni a listáról, de azt, hogy pl. Erol Alkan, - akit zsinórban másodszor szavaznak meg Nagy-Britannia elsõszámú lemezlovasának a legnépszerûbb angol elektronikus zenei portálon - nincs a legjobb 150-ben, nem tudjuk megemészteni idén sem. Jó csemegézést!"
jézusom..."Sied Van Rielrõl és Daniel Kandiról sajnos még nem hallottunk...." hol élnek ezek...
Markus Schulz For President!
Adásában meg angolul beszél szóval akkor ott v de hollandol ki tudja 😄
Viszont azt tartom ,hogy v -> f németben (nem mindig) 8év német után ennyi még maradt pedig hu de utálom azt a nyelvet.
Amúgy a lista még nem hivatalos (de még is annak tekinthetõ) mert holnap lesz maga a rendezvény ott fogják átadni a díjat.
Lehetne élõ közvetítés. 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ergo broáf ez a lista xD
nem hallottam még olyan jó live actet elektronikus elõadótól, mint amit ezek elõadtak akkor 😊
Pól fan Dájk vagy Pól van Dájk?
Tudom, a leghelyesebb elvileg a Pól fan Dük, de ha meg így mondom akkor mások néznek hülyének. (holott valójában õk azok 😄 )
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Huhh leszedtem a szettjét amit a dance eveten nyomott.....
hát mit ne mondjak imádom a számait de egyszerûen siralmas a liveact fõleg a Hiding all the starsnál. nah jó erre semmit nem alapozok😄