Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Csirkemell nélkül nincs élet!
Zhi Vago - Celebrate The Love😄
Bakker<#nyes>#nyes>
mennyit hallgattam azt is te jó isten!!! 😄
még a Roxy rádióról vettem fel kazettára a számait <#nevetes1>#nevetes1>
mennyit hallgattam azt is te jó isten!!! 😄
még a Roxy rádióról vettem fel kazettára a számait <#nevetes1>#nevetes1>
El Nino szintén nagy kedvenc. Ami még nem volt és szeretem az a Chakra - Home és a Love Shines Through.
Ez pedig "csak pár éves" Galen Behr vs. Hydroid - Carabella (Galen Behr vs. Orjan Nilsen Remix)
Ebben a verzióban óriási 😊
Ez pedig "csak pár éves" Galen Behr vs. Hydroid - Carabella (Galen Behr vs. Orjan Nilsen Remix)
Ebben a verzióban óriási 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
+
chicane - saltwater
system f - out of the blue
3 drives on a vinyl - greece 2000
😊
és ha már jam & spoon, akkor a legnagyobb: caleidoscope skies 😊
chicane - saltwater
system f - out of the blue
3 drives on a vinyl - greece 2000
😊
és ha már jam & spoon, akkor a legnagyobb: caleidoscope skies 😊
ha már classic
my fav:
Bill Hendrix - Body Shine 1998
Agnelli & Nelson - El Nino 1998
Binary finary
Chicane - Offshore
Cafe del mar - Energy 52
Gouryella - Gouryella
my fav:
Bill Hendrix - Body Shine 1998
Agnelli & Nelson - El Nino 1998
Binary finary
Chicane - Offshore
Cafe del mar - Energy 52
Gouryella - Gouryella
Ez se lenne rossz 😊 Jam & Spoon - Stella
Rengeteg classic van ami nagy kedvenc.
Rengeteg classic van ami nagy kedvenc.
everything's better with music
hát nem tudom srácok, többetek panaszkodott a kaméleonos hangra, meg mástól máshol is hallottam/olvastam már, így nyilván van benne igazság, és tény, h a jól informált többség nem erre számított, hanem arra amit ígértek, vmi nagyon fasza hangcuccra, de.
egyrészt mondjuk sztem nem volt vészes a hang, sõt, sajnos átlagon felülinek is mondható idehaza, ilyen jellegû bulikon. másrészt ez a trance classichoz képest maga volt a zseniális, hibátlan, tökéletes stb. hangzás 😛 kíváncsi lettem volna ahhoz mit szóltok 😄
egyrészt mondjuk sztem nem volt vészes a hang, sõt, sajnos átlagon felülinek is mondható idehaza, ilyen jellegû bulikon. másrészt ez a trance classichoz képest maga volt a zseniális, hibátlan, tökéletes stb. hangzás 😛 kíváncsi lettem volna ahhoz mit szóltok 😄
don't give a fuck
Képekre igényt tartok én is 😊
Jó kis buli volt én "most értem" haza 😄 eddig Keszthely - Hévízen voltam nem nem igazán volt 1x jöttem fel.
Leon Bolier jól tolta Cliff meg hát eleje gáz volt az utolsó 1óra már nem 😊 volt Pandora,Chakalaka....aztán a végén még egy kis Leon vs. Cliff szóval váltották egymást. Hang viszont borzalom néha annyira elnyomta magát a számot. 😞 Miután kijöttünk hát fülcsengés stb... meg volt.
Pozsony pedig alap jegyek már rég meg vannak meg desiéknél is van helyem a kocsiban ha minden igaz 😊 😛
Nagy buli lesz új Gaia számot tuti letolja Armin meg a Faithless remixet is ami többszöri hallgatásra egyre jobb.
Jó kis buli volt én "most értem" haza 😄 eddig Keszthely - Hévízen voltam nem nem igazán volt 1x jöttem fel.
Leon Bolier jól tolta Cliff meg hát eleje gáz volt az utolsó 1óra már nem 😊 volt Pandora,Chakalaka....aztán a végén még egy kis Leon vs. Cliff szóval váltották egymást. Hang viszont borzalom néha annyira elnyomta magát a számot. 😞 Miután kijöttünk hát fülcsengés stb... meg volt.
Pozsony pedig alap jegyek már rég meg vannak meg desiéknél is van helyem a kocsiban ha minden igaz 😊 😛
Nagy buli lesz új Gaia számot tuti letolja Armin meg a Faithless remixet is ami többszöri hallgatásra egyre jobb.
EZT a számot de elviselném az egyik ASOT epizódban radio classic-ként😄
oltás mekkora szám😄 emléxem nekem még kazettán volt meg az In da house 6-on😄 innentõl kezdve kezdtem igazán megszeretni ezt a stílust😄 jó rég volt már😄
oltás mekkora szám😄 emléxem nekem még kazettán volt meg az In da house 6-on😄 innentõl kezdve kezdtem igazán megszeretni ezt a stílust😄 jó rég volt már😄
Személy szerint nekem a Faithles remix már elsõre bejött, bár fülhallgatón sokkal jobban hangzik, mint sima hangfalon, élõben meg úgyis meghalljuk, sõt megérezzük 😄
Sok zene élõben sokkal jobb mint hallgatni itthon😄
kíváncsi leszek például a Faithless remixre hátha jobban megtetszik😄
kíváncsi leszek például a Faithless remixre hátha jobban megtetszik😄
Gaia - Aisha - na ha ezt elsüti Pozsonyban ott helyben "végem" lesz <#eljen>#eljen>
Basszus tényleg nagyon "karaj" muzsika <#hehe>#hehe>, tuti, hogy vmelyik dj nyomni fogja!
Matt Darey pres. Urban Astronauts ft. Kristy Thirsk - Black Flowers (Josh Gabriel Remix)
Ez a szám tényleg isteni!!!<#finom>#finom><#nyes>#nyes> remélem Pozsonyban is menni fog😄
Ez a szám tényleg isteni!!!<#finom>#finom><#nyes>#nyes> remélem Pozsonyban is menni fog😄
A State Of Trance 448 with Armin van Buuren
18 March 2010
1. Reverse - Absolute Reality (Arty Remix)
2. Alex Pich - Tinctures (Arty Remix)
3. Gareth Emery - Global
4. ID - ID
5. Lange - Under pressure (original mix)
6. Darren Tate - Vespers
7. Deep Voices - Rising (Thomas Datt & Robert Nickson Remix)
8. Vrije Staat - Departures (Departed Mix)
9. Kyau&albert - Once in a life (Club mix)
10. Matt Darey pres. Urban Astronauts ft. Kristy Thirsk - Black Flowers (Josh Gabriel Remix)
11. Ben Preston ft. Susie - Remember me (Daniel Kandi remix)
12. Nitrous Oxide feat. Aneym - Far away (original mix)
13. DJ Feel & Aurosonic feat. Ale Haze - Feel (Giuseppe Ottaviani Dub Mix)
14. SoundLift - Nakthi (Ferry Tayle & Stephan R pres. Mirage Remix)
15. Beat Service meets Tucandeo feat. Manon Polare - Waiting for the Sun (Tydi's stadium mix)
16. Sebastian Brandt - 450
17. Tim Preijers pres. Sense of Shiver feat. Boom - Offshore (Joe Garrett's Ocean View Remix)
18. 4strings - daytime (Sean tyas remix)
19. Daniel Kandi - Everything Counts (Suncatcher Remix)
20. Ehren Stowers - Frequency
21. Cass & Slide - Perception
18 March 2010
1. Reverse - Absolute Reality (Arty Remix)
2. Alex Pich - Tinctures (Arty Remix)
3. Gareth Emery - Global
4. ID - ID
5. Lange - Under pressure (original mix)
6. Darren Tate - Vespers
7. Deep Voices - Rising (Thomas Datt & Robert Nickson Remix)
8. Vrije Staat - Departures (Departed Mix)
9. Kyau&albert - Once in a life (Club mix)
10. Matt Darey pres. Urban Astronauts ft. Kristy Thirsk - Black Flowers (Josh Gabriel Remix)
11. Ben Preston ft. Susie - Remember me (Daniel Kandi remix)
12. Nitrous Oxide feat. Aneym - Far away (original mix)
13. DJ Feel & Aurosonic feat. Ale Haze - Feel (Giuseppe Ottaviani Dub Mix)
14. SoundLift - Nakthi (Ferry Tayle & Stephan R pres. Mirage Remix)
15. Beat Service meets Tucandeo feat. Manon Polare - Waiting for the Sun (Tydi's stadium mix)
16. Sebastian Brandt - 450
17. Tim Preijers pres. Sense of Shiver feat. Boom - Offshore (Joe Garrett's Ocean View Remix)
18. 4strings - daytime (Sean tyas remix)
19. Daniel Kandi - Everything Counts (Suncatcher Remix)
20. Ehren Stowers - Frequency
21. Cass & Slide - Perception
én váltok vagy 10 eurót, szóval engem olyan túlzottan nem érint 😄 de elvileg ennél sokkal jobb tényleg nem nagyon várható
don't give a fuck
okés de nemtom mennyire csökkenhet sztem ez is igen jónak számít😄
240Ft-ra azért nemhiszem hogy lecsökken😄
240Ft-ra azért nemhiszem hogy lecsökken😄
lol
miért most?
amikor folyamatosan még lejjebb megy
majd beváltom az összes Ftom amúgy ha 240 lesz
miért most?
amikor folyamatosan még lejjebb megy
majd beváltom az összes Ftom amúgy ha 240 lesz
Mindenkinek mondom aki jön Pozsonybí ha még nem tette meg akkor most váltsa be a forintját euróra mert most igen erõs lett a drága jó forintunk!!!😄
Nah király!!!! mert 100% hogy indul a 4 busz tehát fizesd be ha még nem tetted meg😄
Azt meg majd megdumáljuk a szervezõkkel hogy egy buszban legyünk mert mi Tomtommal a 3-on vagyunk😄
Azt meg majd megdumáljuk a szervezõkkel hogy egy buszban legyünk mert mi Tomtommal a 3-on vagyunk😄
nagyon ott van! szinte csak miatta megyek Pozsonyba! na jó azért kicsit Arminért is xD
Markus Schulz For President!