Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Matt Darey pres. Urban Astronauts ft. Kristy Thirsk - Black Flowers (Aurosonic Remix)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Yuri Kane - Right Back hetek óta meg van fullba 😄 Igaz torrentre csak most került ki Ferry féle unmixed lemezen.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hát az a videó neve: Armin Van Buuren-Eilat
Egyébként nincs bajom a Cosmic Gate-s srácokkal, bírom õket én is, csak nekem így elsõre furcsa lenne, ha Armin is olyan típusú zenét készítene, amilyet õk...
Egyébként felkerült Ferry Corsten - Once Upon a Night Unmixed változat is! Számomra csak azért érdekes mivel megtalálható rajta Yuri Kane - Right Back címû száma, ami végre teljes egészében hallható és nincs belemixelve! Már az ASOT 445 óta vártam ezt a számot!
Barra meg jó kis zene nem kell bántani ahogy Nic -ék is jókat dobnak ki évek óta.
Azt szeretném megkérdezni hogy ennek a számnak mi a címe mert nagyon tetszik de nem találtam sehol se<#szomoru1>#szomoru1>
Eilat
Koszonom elõre is a választ!
Én vagyok a Armin van Buuren rajongói oldal szerkesztõje és üzemeltetõje. Szeretnélek megkérni, hogy olvasd el a cikket az oldalról és ha tudod továbbítsd minél több embernek, hogy nyerhessen az oldal!
Legalább az elsõ tízbe jussunk be, hiszen Armin 1. lett
Itt a cikk amit el kellene olvasni!
Remélem számíthatunk a segítségetekre!
Köszönöm!

25 March 2010
18. Thomas Orlando - Hyperion
25 March 2010
01. Omnia & The Blizzard - Metanoia
02. Motionchild & Will Holland feat. Tiff Lacey - Arctic Kiss (Andy Duguid Remix)
03. Phynn - Hello love
04. Tritonal ft. Soto - Forgive me, forget you (Ashley wallbridge remix)
05. DJ Governor - Shades Of Grey (Original Mix)
06. Gaia - Aisha (Original mix)
07. Ruben de Ronde - Forever in our hearts (Paul Rigel remix)
08. Andy Moor ft. Carrie Skipper - She Moves (Original mix)
09. Nitrous Oxide feat. Aneym - Far Away (Club Mix)
10. Ben Preston Feat Susie - Remember Me (Daniel Kandi Flash Tribute Remix)
11. Sebastian Brandt - 450 (Original mix)
12. Jer Martin - 10 Minutes 2 Midnight (7 skies remix)
13. Static blue & Sequentia - Sacrifice (Dan stone remix)
14. Moonpax vs. Snatt & Vix - Winter of Love (DJ Eco Remix)
15. Andy Tau – Static (Sonic Element Remix)
16. Aly&Fila feat. Denise Rivera - My mind is with you (W&W remix)
17. John Askew - Blackout (Simon Patterson remix)
18. ID - ID
19. George Acosta feat. Fisher - Tearing me apart (DNS Project remix)
20. Luminary - Amsterdam (Smith&Pledger remix)
So I’ll sing my little lonely songs
It's just part of who I am
Cause I know that its been calling to you
London, New York, Amsterdam
Na végre valami tõlük is már 😊 Látszik albumot csinálnak mert idén nem sok számuk/remixük volt eddig.
Csirkemell nélkül nincs élet!
ASOT 450 promo videóban is ez volt a zene azóta vadásztam a nevét ugyanis akkor még ID volt 😄
Tuned
Twitter:
#ASOT 449 at 20:00CET Official #ASOT450 preparty!
Tracks from new compilation CD #ASOT2010, and new Gaia premiere!
youtube.com
Way Out West - Mindcircus (Gabriel & Dresden Mix)

---------
Ah.fm-en
Time Table:
| 4pm-5pm
RJ Pickens/Xavier Bakall
| 5pm-6pm
Daniel Wanrooy
| 6pm-8pm
Sean Tyas
| 8pm-9.30pm
Menno de Jong
| 9.30pm-11pm
Cosmic Gate
| 11pm-12am
Blank & Jones
| 12am-1.30am
Gareth Emery
|1.30am-3am
Mystery Guest
Van egy felesleges VIP belépõjegyem az áprilisi ASOT 450 partyra.
Ha érdekel valakit, kérem jelezze!
Üdv:
Rip
Csirkemell nélkül nincs élet!