Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csirkemell nélkül nincs élet!
nekünk még képlékeny a dolog. menni megyünk, az biztos 😊 ha lesz szállásunk akkor villamossal érkezünk majd vmikor, ha tudunk akkor mi is fél 11 körül. ha nem lesz szállás, akkor meg "autóval" érkezünk, random idõpontban. felismerhetõek leszünk arról, hogy mindkét gépjármûegység a járóképesség határán üzemel 😄
don't give a fuck
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
tavaly itt parkoltam "A" parkolási lehetõség, "B" bejárat
ez jó nyugis volt és gyalog közel volt a bejárat
Ezüst A3-as
everything's better with music
Csirkemell nélkül nincs élet!
tavaly nem messze parkoltam a bejárattól
idén is oda állok majd
aztán ott kezdõdhet az alapozás
Markus Schulz For President!
21.00 - 23.00 Poleposition
23.00 - 01.00 Blake Jarrell
01.00 - 04.00 Armin van Buuren
04.00 - zárásig Antoos & Tebron
míg nem éled az Õ életüket sosem fogod megtudni....
amúgy több napos szüneteket tart pl. augusztusban,
Bírja Õ azt és sztem nem a pénz motiválja már😊
jah amúgy meg zenei téren ízlések és pofonok!!!😊
tudod kinek a pap kinek a paplan😄
Bízz benne te is plzz hogy jó szettet fog letolni 7végén<#wink>#wink>
iszonyat monoton lehet egy-egy ilyen túra, mindenhol ugyanaz a tömeg, mindenhol jópofit levágni, jó szettel elõállni...
Ha heti 2-3 fellépése lenne, még megérteném, de van heti 5-6, hónapokon keresztül - amit lehetetlen végig jó formában végigturnézni.
ettõl félek a mostani RIO-s bulin is kissé, hogy lenyom vmi kötelezõ, ASOT szintû mûsort oszt' jónapot
(mint pl. amilyen volt a Balatonsoundon 2008-ban - a szomszéd kis sátrakban fenetudja milyen DJ-ktõl emlékezetesebb és jobb szetteket hallottam, mint tõle).
2010/07/13 Ibiza, Spain - Armada Ibiza @ Amnesia
2010/07/14 Novalja, Croatia - Papaya Day & Night Summer Festival 2010 @ Zrce Beach
2010/07/15 Skopje, Macedonia - Club Colosseum
2010/07/16 Maçka, Turkey - Godskitchen Urban Wave @ Küçükçiftlik Park
2010/07/17 Budapest, Hungary - Famous Promotion presents... @ Café del Rio
2010/07/19 Marbella, Spain - Dreamers
2010/07/20 Ibiza, Spain - Armada Ibiza @ Amnesia
2010/07/21 Barcelona, Spain - Opium Mar
2010/07/22 Hammamet, Tunisia - Calypso
2010/07/23 Riccione, Italy - Cocoricò
2010/07/24 Ko³obrzeg, Poland - Sunrise Festival @ Amfiteatr Ko³obrzeg
2010/07/25 Boom, Belgium - Tomorrowland @ Recreation Area de Schorre
majd személyesen kérj tõlük bocsánatot<#nevetes1>#nevetes1>
hát erre én is elcserélem simán.
<#gonosz1>#gonosz1> <#idiota>#idiota>
don't give a fuck