Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

butcher20
csak úgy kiváncsiságból.... ki jön rövid nadrágban?
mert én hosszúra gondoltam de állítólag az idõre tekintettel rövidbe is lehet menni😊

le akartam mosni a kókuszt, mielõtt indulok, de ez a felhõhelyzet meg is oldotta a gondot - instant mosás útközben <#hehe>
desigo
ablaktörlõ lapátokra szükséged lesz...
elkezdtem írni a cd-ket az útra 😊

4 óra kocsikázás <#vigyor3>
desigo
kár ezen aggódni,úgysem tudunk ellene tenni semmit
kijáratnál egyenesen majd lépcsõn le,jobbra fordulva át a lezárt parkolón az utcáig.
fél perc gyalog
gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

butcher20
életemben nem figyeltem annyit az idõjárást mint most a napokban😊

jah amúgy nemtom pontosan hol lesz a parkoló ahol ti lesztek de majd max telefonon megbeszéljük😊

desigo
egyenlõre még no para

F E R I
Csak a villám ne csapjon belénk a többi már csak Armin-on múlik 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

gabi89
Egy kis idõjárás-jelentés

Éjszaka jön a felfrissülést hozó hidegfront

Éjszaka egy hidegfront éri el a Kárpát-medence térségét, megnövekszik a felhõzet és többfelé záporok, zivatarok alakulnak ki. Felfrissül a levegõ.

A Brit-szigetektõl északnyugatra elhelyezkedõ markáns ciklon hosszan elnyúló frontrendszere szombaton az éjszakai órákban éri el a Kárpát-medence térségét.

Ma napközben még sok lesz a napsütés, a délutáni órákban fõként a keleti, északkeleti megyékben kell záporokra, zivatarokra számítani. Estétõl nyugat felõl egyre többfelé megnövekszik a felhõzet és az éjszakai órákban már esõre, záporra, helyenként heves zivatarra is számítani lehet. A nyugati megyékben fokozatosan északnyugatira fordul a szél és megerõsödik, helyenként pedig viharos széllökések is elõfordulhatnak.

A hidegfront mögött felfrissül a levegõ, vasárnap a nyugati megyékben általában 25 fok körül alakul a hõmérséklet, a keleti megyékben helyenként azonban még mindig 30 fok fölé melegszik a levegõ.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Aisha,Full Focus,Not Going Home, + két mashup amire szintén esküdni mernék az a Rank 1 & Jochen Miller vs. Yuri Kane - The Right Escape (Armin van Buuren Mashup)
Sophie Sugar vs. Sunlounger feat. Zara - Lost Together (Armin van Buuren Mashup)

Nothing Else Matters -t is játssza manapság pont A&F remixben. (itt is nagy kedvenc )

F E R I
De nekem a Gaia - Aisha-ra van egy csekély 😊
Meg remélem az új Andy Blueman track is befigyel majd😊

ha este leadja ezt: max_graham_feat_ana_criado-nothing_else_matters__aly_and_fila_remix

akkor végem 😊

egy markus schulz feat susana - unsaid-en meg lehet sírnék is, akkora mennyország, csak utóbbira nincs sok esély 😞
F E R I
Azért Classicnak a Serenity is bejöhetne 😊

desigo
nah már csak 24h
gabi89
Tuti benyomja meg a Cirez D vs. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - On Off Of Love -ot is.

Sett végefelé mikor elgurul a gyógyszer nála akkor szokta ez a két számot.
Never say Never Shakedown is jöhet <#eljen>

desigo
ha ez holnap is lesz akkor ott lesz végem...

Dustin Zahn - Stranger to Stability (Len Faki Podium Remix) (Armin van Buuren @ Papaya, 14.07.2010.)

desigo
Armin Van Buuren @ Summer Club Colosseum, Skopje, Macedonia

desigo
tegnap este volt horvátban a Zadari reptéren
gabi89
Ez merre van? Gondolom nem nálunk még mert ma elvileg törökbe zenél.

exTrem
<#eljen>

desigo
én már tegnap megejtettem a vásárlást és ma elkezdtem a pakolást 😛

desigo
egy nap múlva már intenzív készülõdés <#nyes>
piák kocsiba rakása,cd kiírása xD
F E R I
nekem rendes "csík" jegyet küldött ki, és még mindig van egy eladó 😊

exTrem
oksa 😊

butcher20
figy nincs miért aggódnod mivel a 4 AVB jegyemet postán feketén fehéren 4db A4-es lapon küldték a Markus jegyet meg kinyomtattam feketén fehéren úgyhogy no para.... a ticketbox is úgy küldte ki nekem😊

exTrem
kinyomtattam még amikor megvettem színesben is fekete-fehéren is xD mondom nehogy belekössenek ...

Adaaam
Persze, úgyis csak a vonalkód kell nekik, az meg simán jó azon is.

everything's better with music

nyomtatni jegyet?

exTrem
bõven jó ha egy sima mezei a4-es lapra nyomtattam ki a jegyet ugye ? Már láttam ilyen rendes vékony jegyeket is ... kicsit el kezdtem parázni 😄

JAST
hajnal 2re rendeltem laza jégesõt 😛

2008 Balatonsound, elsõ nap, AVB @ Samsung Arena 😊

meet da team xD
butcher20
ok rajtam sem múlik!!!<#nevetes1>

az egész SG team ott fog állni az esõben és csápol Arminnak míg a többiek nyomorognak a tetõ alatt😄<#taps>

shad0w
ezek az esõk valóban rövid ideig szoktak tartani, de literes cseppekben szakad 😄 idén már kaptunk el hasonlókat, 1-2 perc alatt rájöttünk, h felesleges sietni fedett helyre, mert már úgy néztünk ki, mintha éppen a Balatonból másztunk volna ki 😄

don't give a fuck

exTrem
azért én vigyázni fogok ezzel az esõvel, Markusra is menni akarok még ...

desigo
nem hiszem,hogy komoly esõ lesz
remélem maximum rövid ideig tartó nyári hûsítõ zápor
gabi89
Max ázunk az esõben nem nagy cucc... + van fedett rész ha Armin bemenni oda esõben igaz oda max 2ezren férnek be.

exTrem
én is ezt néztem ........ egyszerûen ne makarom elhinni, hogy meg lehet rohadni olyan idõ van erre amikor elviselném ezt a rohadék meleget pont akkor jön a kva esõ ...

butcher20
áááááá ne szívasson meg az ÉG!!!!<#guluszem1>

mindenhol esõt mondanak szombat estére vasárnap reggelre<#rinya>

butcher20
az kemény hogy Xotyi is jön😄
jó rég, pontosabban 2008 óta nem láttam a srácot😊
ha jól nézem fullos lesz az SG team úgyhogy tényleg kelleni fog egy fénykép mindnekirõl még talán a buli elõtt😊

butcher20
ez mikori kép?

biztos 2008 elõtti, mert akkor még én nem csöppentem bele ebben a frankó kis csapatba😄

exTrem
na nálam is van +4-5fõ 😄 leszünk egy páran amikor elindulunk befelé 😄

hogy te miket nem találsz 😄

régi szép idõk, amikor még fiatalok voltunk 😄

hasonlót most is készítünk, csak ezúttal várhatóan kicsit többen leszünk majd a képen 😊
donyyy20

xDD

Markus Schulz For President!

desigo
A State Of Trance 465 with Armin van Buuren (ASOT 465)
15 July 2010

1. Strobe - Liebe (Orjan Nilsen Remix)
2. Above & Beyond vs. Kyau & Albert - Anphonic (Arty Remix)
3. Thrillseekers Vs M.I.K.E - Effectual (Remix)
4. Shogun feat. Emma Lock - Imprisoned
5. Moguai - Oyster (Michael Woods Remix)
6. Matias Faint - Last Breath
7. Alexander Popov - Revolution In You (The Strings Remix)
8. Protoculture - Silver
9. Jonas Steur feat. Julie Thompson - Side By Side (Orjan Nilsen Remix)
10. Marcel Woods - Tomorrow
11. Markus Schulz feat. Justine Suissa - Perception (Super8 & Tab Remix)
12. John O'Callaghan - Desert Orchid (Thomas Bronzwaer Remix)
13. Wezz Devall - This Is Your Day
14. Coll & Tolland - Earthbound
15. Dave202 - Arrival (Sebastian Brandt Remix)
16. Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones
17. Akira Kayosa - Sunrise Over Sendai (Suncatcher Remix)
18. Poshout - Starfall (??? not confirmed)
19. Nacho Chapado & Smaz feat. Sue Mclaren - Between Heaven & Earth (Aly & Fila remix)
20. Andy Blueman - Florescence (Emotional Mix)
21. Christian Rusch & Greg Murray - Epic (Above & Beyond Remix)
F E R I
remélem leadja szombaton

gabi89
140bpm -en szép az élet 😛

gabi89
Jaja
20. Andy Blueman - Florescence (Epic Mix)

Nagyon szállós 😊

F E R I
sztem ez az epic verzió