21632
  • butcher20
    Szerintem nagyon jó buli volt talán azért is mert volt HELY !!!:D és nem tudtak rontani ezáltal a hangulatomon a kisebb hibák:)

Aruna tényleg énekelhetett volna többet is.... A DJ-ktől a szettek tetszettek bár hiányoltam néhány számot tőlük.

A sok rendezési hiba tudható annak is hogy az első Trance giving day party volt a sorozatból.... a következő ilyen szempontból sztem jobb lesz.

Örülök neki hogy február 11-hez képest ismét egy trance bulira mehettem Budapesten ami számomra megérte a pénzét:P
  • JohnnyNapalm
    nagyon meg volt adva a módja, csak a régebbi zenék hiányoztak nekem Myonéktól
  • exTrem
    Szerintem langyi buli volt, a hely nagyon fasza, lesznek itt még kemény esték !!
  • desigo
    Még ha itthon értékelnék túl akkor igazat adnék neked.
    Nincs olyan magyar portál ahol ne szidást,bántást kapnának.
    Ehhez képest a legrangosabb listán (ez persze csak addig lesz rangos amíg guetta nem lesz első ) laza 30 helyet jöttek előre az előző évhez képest amivel pl a számomra túlértékelt Kalkbrennert is agyon alázzák.
    Még pár nevet nézzünk akik alájuk kerültek:
    Marcel Woods,Roger Sanchez,Marco V,Leon Boiler,Ronski Speed,Pete Tong,Arnej,Marcus Schossow,Sied Van Riel

Van egy nagyképű stílusuk amit lehet utálni de Ázsiától,dél-Amerikán át USÁn keresztül Európáig mindenhova hívják őket játszani.
    Bár mostanában lustultak zenekészítés ügyileg de amint kiadnak egy remixet,számot azonnal játssza Armin és Abovék is.
    Nem véletlenül.
    Esély nincs rá a közeljövőben,hogy hasonló szintre jusson bármelyik magyar fiatal.
  • desigo
    Ismét sikerült a szokásos hibákat elkövetni a szervezőknek pedig az egész épület kívül,belül nagyon hangulatos.
    Nem volt nagy tömeg de mégis arra kellett figyelni,hogy ne égessenek ki cigivel.Már éjfél körül tele volt a tánctér több széttört üveggel és ezért szilánkokkal volt szépen beterítve.A hangbeállításokat nem a buli közben kellene próbálgatni.Rohadt idegesítő amikor keresik a magasat,mélyet,hangerőt...
    Ha már egyszer van korrekt időbeosztás akkor ragaszkodni kellene hozzá.Semmi bajom Inpiecessel de nem hiszem,hogy akkora nagy sztár,hogy 20 percet kell neki még ráhúzni,függetlenül attól,hogy később kezdett.Legalább pörgette volna kicsit fel a népeket.
    Márióék az intróval és az első pár mashuppal nagyot akartak ütni de inkább csak egy katyvasz lett belőle.(a nem jól beállított hang is rátett)
    Lehet,hogy előre összekészítették szépen sorba az összes tracket de Márió erősen dolgozott a sorba rakáson élőben.Volt,hogy elcsúszott az ütem is.Előd pedig volt,hogy elővette a fehér Apple fülbe dugható fülest.
    A második órára talán kicsit megnyugodtak,az már jóval profibbnak tűnt.
    Aruna végig készenlétben volt a színpad szélén ezért is érthetetlen,hogy csak egy számot énekelt.Inkább hagyták volna akkor az egészet.Minimum 4-5 számot kellett volna előadnia ezzel ugyanis jól feldobta volna Márióék szettjét.Sokkal profibb is lehetett volna az a 2 óra.
    Lange amint odalépett a pultba egyből hangulati váltás jött.Végre cdk végre fejhallgató xD
    Negatívum talán annyi,hogy nem kellett volna régebbi zenéket elővenni.Rengeteg új zene van amivel ki lehetett volna tölteni a 2 órát.
    Who.Is - We.Are hatalmasat ütött és az új Brandalism száma is odavert.
    Mat Zora sajnos nagyon megfogyatkozott a nép pedig hatalmas lendülettel kezdett.Egy fél órát hallottam csak belőle de az az este magasan a legjobbja volt.

Ha a szervezők pár apróságra odafigyelnének nagyon jó hely lehetne trance bulikhoz.

konfetti lézer combo

• viizo
    ejj, ezért tartom _erősen_ túlértékeltnek Myonékat.. :S

Aruna is hol van egy Susana-hoz vagy egy Tiff Lacey-hez.. nem is beszélve Emma Lock-ról (Shogun fő vokalistája)

de lényeg hogy legalább Mat Zo odavágott :)
  • gabi89
    Ja igen mekkora volt már, hogy ment a Tiesto - Dance4life :D
  • gabi89
    Áhh milyen buli volt váááá
    Lange nagyon jó volt MAT ZO pedig egy ÁLLAT xD mit leművelt te jó ég. Olyat aprítottam rá huhuhu :D
    Szikra pedig jó hely szerintem :)

---------------------
    Elődék jól "kevernek" füles nélkül.... naná, hogy kész volt előre a sett :D Félre is húzódtunk kapják be. Aruna meg énekelt egy számot azt csá...
  • bency
    Vááájjj ez jól esne
  • exTrem
    Arty WUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
  • desigo
    lassan hetente van trance buli
    így simán űberelve lesz a tavalyi felhozatal
  • gabi89
    Faith In Trance presents - TranceGiving Day - 2011/04/02

Sat, Apr 02
    10:00 pm
    Anjunabeats Worldwide:03 Launch Party
    Budapest
    TBA
    Daniel Kandi (DK), Arty (RU)
  • MhatiasTR
    A State Of Trance 496 with Armin van Buuren (ASOT 496)
    17 February 2011

09. ID => Craving - Our Tribe
    10. ID => Costa & EDU - Cold State
    17. ID => Alejandro Yanni - Compressed Progress (Tomas Heredia Remix)
  • desigo
    A State Of Trance 496 with Armin van Buuren (ASOT 496)
    17 February 2011

1. W&W - AK47 [Future Favorite]
    2. Above & Beyond feat. Richard Bedford - Sun & Moon
    3. Faruk Sabanci - Jessica's Sanctuary
    4. Tritonal feat. Cristina Soto - Lifted (Mat Zo Remix)
    5. The Madison - Liquid Sky
    6. John O'Callaghan feat. Audrey Gallagher - Bring Back The Sun (Max Graham & Protoculture Remix)
    7. Tenishia - The Ones We Left Behind
    8. Gareth Emery feat. Roxanne Emery - Too Dark Tonight (John O'Callaghan Remix)
    9. ID
    10. ID
    11. Agulo feat. David Berkerly - Fire Sign (Suncatcher Remix) [Tune of the Week]
    12. Gaia - Status Excessu D (ASOT500 Anthem)
    13. Ronski Speed vs. Filo & Peri - Propane
    14. Airbase - We Might Fall (Pulser Remix)
    15. Adam Nickey pres. Blue 8 - Livia
    16. Hodel & Anguilla Project - Emerald
    17. ID
    18. Sequentia - Gone Missing (Nitrous Oxide Remix)
    19. Bjorn Akesson - Painting Pyramids
    20. Binary Finary & Trent McDermott - Freedom Seekers (Arctic Moon Remix)
    21. Super8 - Alba [ASOTradio classic]
  • gabi89
    ááááááááááááááááááááá
    Binary Finary & Trent McDermott - Freedom Seekers (Arctic Moon Remix)

Lengyel attack :D
  • gabi89
    11. Agulo feat. David Berkerly - Fire Sign (Suncatcher Remix) [Enhanced] [Tune Of The Week]

Komoly kis remix
  • bency
    Majd a Miragen lesz minden bőséggel :DD Semmit nem várok jobban mint azt...
  • gabi89
    Második órára szerencsére nem lesz lazulás mert jön az uplifting part :)
    Vokállal sincs bajom de egymás után ennyit nem szeretek.
  • bency
    Előzőek inkább partizenék voltak,ezek vokálos,lazulós számok,jobban bejönnek ezek :)
  • gabi89
    Az elmúlt 3 adás tökéletes volt :D
    Mostani sem rossz azért kezdés után volt egy kis hullámvölgy a 4. 5. számnál.
  • bency
    Régóta nem volt ilyen jó Asot..
  • desigo
    GarethEmery feat. Roxanne Emery - Too Dark Tonight (John O'Callaghan Remix)
  • desigo
    szerintem nem fog csalódást okozni akkor sem ha neki kell választania
    egyébként meg elküldve neki:
    Maor Levi - Reflect,Estiva - Festival,Lange – Fireworks,Lange pres. LNG - Brandalism,Lange - Harmonic Motion,Arty - Zara,Super8 & Tab feat. Julie Thompson - My Enemy,Sunny Lax - P.U.M.A.,Above and Beyond - Anphonic,Who.Is - We.Are,7 Skies - Sushi,Robbie Rivera - Departures,Will Holland feat. Jeza - Start Again
  • desigo
    04. Tritonal feat. Cristina Soto - Lifted (Mat Zo Remix)
  • bency
    Csak néztem én hogy érdekes hogy nincs senki itt :DDD
  • gabi89
    :D
  • desigo
    ejj azt hittem szerda van :/
  • bency
    Oly gyönyör kezdés...
  • butcher20
    Nah ma reggel eldöntöttem énis meek Myonékra találkozót feltétlenül beszéljünk meg:D

• gabi89
    Lange ~ Twitter
    " Doing some track edits for Energy & Trancegiving Day. What tracks are you hoping to hear this weekend? "
  • gabi89
  • gabi89
  • desigo
    Jobban várom a pénteket mint Markus prágai buliját.
    Komoly lesz élőben egy
    Ashley,Helpless,Everywhere You Are,Under Your Spell,Let Go,Waiting Here For You,Fallin Backwards,All The Way
  • desigo
    jegyek itt is beszerezve...
  • Adaaam
    Nekem is megvan a jegy, ott találkozunk :)
  • exTrem
    MS54-nél már ki fogok készülni és mi lesz reggel 6ig ... Ma vettem meg a jegyet ott a Szikrában, elég komoly lesz !! :)
  • F E R I
    nekem bejön, jó kis track lett
  • JohnnyNapalm
    hoppá
  • gabi89
    TranceGiving Day (2011-02-18)

21:00-00:00 Inpieces
    00:00-02:00 Ms54
    02:00-04:00 Lange
    04:00-06:00 Mat Zo
  • TBTPumpa