11765
-
Snipa #190 "As for factions included, developers already said which 21 factions are in the game.
But they also posted in forums that maybe they'll revise it and add up to 30 factions.
That's why so many of thread here about missing factions apprear."
ha ez igaz akkor meg nemis kell aggodniuk :-)
-
Snipa #189 mondjuk ha a tortenelmet nezzuk reszben igazuk van a kuzdoknek, csehek, litvanok, szerbek...
de most oszinten milyen eros volt egy olyan orszag amit egy lovagrend siman alazott evtizedeken keresztul!?
ha emlekezetem nem csal mikor magyaroknal ez a lovagrend erdelyt elakarta szakitani az aktualis kiralyunk ugy kiverte oket mint a szart! valaki biztos tudja ezt pontosan :-)
de azert enyhen tuloznak vaze, litvan gyerek azt allitja ok vedtek a mongol invaziotol europat, ez nagyszeru csak azt nem ertem akkor hogy jutottak el egeszen nemetorszagig! es vertek szarra minket meg a lengyeleket is... nem beszelve arrol, hogy utana orosz es litvan nagy resze mongol uralom alatt volt!
meg mit akarnak csehek szerbek? beraknak nekik egy-egy varost amit az erosebb nemzetek par kor alatt levernek... ha mar kis orszagoknal lenne mondjuk 4-5 varos akkor ok! De akkor mennyi lenne pl magyaroknal? ami cseheknel hanyszor volt nagyobb? kb. 6 szor!? akkor lenne nalunk kb 30 varos?
de ettol fuggetlenul igazuk van meglehetne ugyis csinalni, hogy betesznek minden orszagot, pl. velence baszott eros volt! annak ellenere hogy kicsi volt! de nagyon gazdag ;-)
szvsz legjobb megoldas talan az lenne, ha nem jatszhato orszagok lennenek!
es akkor nem szurke teruleteket kell foglalgatni kezdetben ;-) -
Grenzjager #188 a "nacionalista" szót nézd át! de ne 1964-es értelmező szotárban! -
Grenzjager #187 Mi az,hogy örüljünk hogy bekerültünk ?!?!?!?!
MÉG TERMÉSZTES !!!
Középkori európai stratégiai játék! Liechtensteint nem kell betenni, de ha minket kihagynak akkor elev szart sem érhet. Ez csak szimpla történelem. -
#186 A legnagyobb röhögőgörcs akkor fogott el amikor rátaláltam egy topikra amiben egy arab srác azt kifogásolja, hogy hogy lehetett kifelejteni a nemzetek közűl Numidiát. lol. -
#185 Semmi gond...
Mindeközben majd MAGYARORSZÁG a Divide et Impera elve alapján megvárja, amíg ezek kiirtják egymást, aztán... világuralom. -
#184 Már rég megy. Nézd meg a Poland topikot:) Egy svéd megy egy lengyel srác anyázza egymást és szídják a másik országát:) Nevetséges:) -
obe #183 jah oldalakon keresztül csépelik egymást egy litván gyerekkel, kinek volt nagyobb történelmi jelentősége a középkorban:))) -
#182 ^^ -
#181 Ez nagyon el van tévedve azzal a nacionalista fejével... -
obe #180 nah kezdődik a nacionalista harc a bekerülésért:))...ugyhogy örüljünk hogy egyáltalán bekerültünk, nemhogy igy meg ugy kéne...jopár ország verheti akkor még a nyálát hogy ők miért nem:) -
#179 jah aztirja hogy hogy felejthették ki bohémiát, ennyi erővel a magyarokat meg a lengyeleket is ki lehetne venni.. -
obe #178 én sem vagyok egy ász angolból:))...de a cikk amit belinkeltél ha jol értelmezem a cseh fickók kifogásolják hogy bohemia nem kerül bele játszható frakcíóként a játékba? -
#177 "Ami miatt aggódni kéne az az hogy vajon visszahozzák-e az mtw karakterrendszerét(loyality,címek,hivatalok,stb)..azért ha megnézitek a romeban lehet hogy van 20 traitje egy karinak de nem sok semmi közük van a tényleges történésekhez..az mtwben sokkal mélyebb volt minden.Ha az mtwben kivégezted az összes foglyot a csata közben akkor utána kaptál rá dreadet..vagy ha megfutottál akkor gyávának titulálták azt a vezért és levonásra került a commandból, királynál a befolyásból.stb stb."
és ennek ugyan mi köze a topicodhoz? :D
másrészt megint te kérdezted mi van velük, ne gyere ilyen 'kákán is csomó'-val.
Mindegy. Elnézést kérek szépen tőled.pont -
Snipa #176 >áh sosem :D *köhh*memod*köhh*darkmod*köhh*sokmindenmás*
kösz és nem köhh! már bocs! meg magyarul se tudsz irni! ;-)
én is sokat forumozok külföldieken és képzeld még senkisem panaszkodott!
sőt beta testere voltam a settlers 4-nek es nahat nagyon jol megertettek az osszes hibat amit leirtam nekik! csak neked fajdalmas a hiba! mi vagy te vazeg? angoltanar?
>Hogy miért nem irtam oda?azért mert nincs mit írnom
csusztatsz!!!!!! van mit irnod megpedi ez!
"Ami miatt aggódni kéne az az hogy vajon visszahozzák-e az mtw karakterrendszerét(loyality,címek,hivatalok,stb)..azért ha megnézitek a romeban lehet hogy van 20 traitje egy karinak de nem sok semmi közük van a tényleges történésekhez..az mtwben sokkal mélyebb volt minden.Ha az mtwben kivégezted az összes foglyot a csata közben akkor utána kaptál rá dreadet..vagy ha megfutottál akkor gyávának titulálták azt a vezért és levonásra került a commandból, királynál a befolyásból.stb stb."
szal ne masokat kritizalj hanem ird bele amit gondolsz!
"nem vagyunk mi niggák, se hitgyülekezet:) fellow hungarians pl..vagy csak simán people of hungary"
kákán is csomot! en meg azt hiszem!
"what 'Klingon Empire' means? vagy what do you mean by 'klingon empire'? vagy how you meant 'klingon empire'? :D
de egyszerűen what does Klingon Empire mean? is tökéletes."
szinten kakan is csomot! igy is pontosan ertik! te szuletett angolszasz!
varom hogy beird amit leirtal ide!
-
#175 hat lol no comment ;) en meg nem tok angolul megis megprobalom leirni amit szeretnek!
Hát nem vagyunk egyformák, de nembaj, így szép a világ ;) -
haxoror #174 Rossz a térképlink :) -
#173 "úgy hangzik? te joemeber forumoztal mar eletedben kulfoldi forumokon??? :)))"
áh sosem :D *köhh*memod*köhh*darkmod*köhh*sokmindenmás*
"de csekkoltam és jéé egyikotok sem irta bele a nagyokos hozzaszolasat de fikazni azt tudtok!"
Te kérdezted mi baj van vele..amugy szót nem írtam volna.Hogy miért nem irtam oda?azért mert nincs mit írnom, nem vagyok nagy történész hogy bármivel is szolgálhassak amire józan ember(fejlesztők)még nem gondolhatott a magyarokkal kapcsolatban..
Amugy nem tudom mit paráztok a régi mtwben is jól megvoltunk csinálva..még a királyos is passzolnak sorrendben tán..
saját egységnek pedig ott volt a jobbágy meg a székely..bár a jobbágy nemhiszem hogy nagyon hungarikum lenne azért megvolt a pontja..a leglojálisabb egységek, olcsó a fenntartásuk..kitűnő belső rendfentartásra, ezek várjobbágyok akartak lenni szvsz..
""my brothers and sisters" OMg :D
??? mivan vele?"
nem vagyunk mi niggák, se hitgyülekezet:) fellow hungarians pl..vagy csak simán people of hungary
"what is mean Klingon Empire?"
what 'Klingon Empire' means? vagy what do you mean by 'klingon empire'? vagy how you meant 'klingon empire'? :D
de egyszerűen what does Klingon Empire mean? is tökéletes.
Amúgy szarkasztikusan értette..gondolom már sok ilyen topic van népekről, meg hogy mennyire pontosan lesznek jelen..a klingon az asszem vmi star trekes nép:)
Ami miatt aggódni kéne az az hogy vajon visszahozzák-e az mtw karakterrendszerét(loyality,címek,hivatalok,stb)..azért ha megnézitek a romeban lehet hogy van 20 traitje egy karinak de nem sok semmi közük van a tényleges történésekhez..az mtwben sokkal mélyebb volt minden.Ha az mtwben kivégezted az összes foglyot a csata közben akkor utána kaptál rá dreadet..vagy ha megfutottál akkor gyávának titulálták azt a vezért és levonásra került a commandból, királynál a befolyásból.stb stb.
a legjobb viszont az lenne ha lehetne multizni rendesen..szétbontanák a világtérképet kisebbekre ha az a nagy kínjuk, azt lehetne küldeni:D -
Snipa #172 >Azért elég jól tudok angolul, de nem tartom magam annyira jónak hogy teljes biztonsággal irogassak egy fórumra.
hat lol no comment ;) en meg nem tok angolul megis megprobalom leirni amit szeretnek!
ide is irtam, lehet ezt is minositgetni!
http://p223.ezboard.com/fshoguntotalwarfrm55.showMessageRange?topicID=281.topic&start=41&stop=58 -
#171 de csekkoltam és jéé egyikotok sem irta bele a nagyokos hozzaszolasat de fikazni azt tudtok!
[szerénység off] Azért elég jól tudok angolul, de nem tartom magam annyira jónak hogy teljes biztonsággal irogassak egy fórumra....Ezért nem írtam oda. Meg azért mert nincsenek ötleteim :). Egyébként le kéne fordítani az itt elhangzott ötleteket oda.
-
Snipa #170 húú mennyi angol tanar van itt!
de csekkoltam és jéé egyikotok sem irta bele a nagyokos hozzaszolasat de fikazni azt tudtok! grat tipikus magyar hozzaallas, jellemzo rank!! mibe fogadunk. hogy az ott forumozok kozul senki se szolná meg ;-)
>"my brothers and sisters" OMg :D
??? mivan vele?
>"Hungarian Total War Fans" ez úgy hangzik mintha ez lenne a játék címe :D nem kellett volna nagy kezdőbetűvel..
úgy hangzik? te joemeber forumoztal mar eletedben kulfoldi forumokon??? :)))
"what is mean Klingon Empire?" dersz dö magyar.
nahat ezzel mi a bajod? ;-)
-
#169 Link
"How the hell could CA look over Bohemia?
Why don't they just remove Poland and Hungary while they are at it."
a szemét:) -
#168 "my brothers and sisters" OMg :D
"Hungarian Total War Fans" ez úgy hangzik mintha ez lenne a játék címe :D nem kellett volna nagy kezdőbetűvel..
"what is mean Klingon Empire?" dersz dö magyar.
-
Snipa #167 ;) mi a problemad vele? -
#166 Hát....izé...az angolod hagy kívánnivalót maga után :) -
Snipa #165 Magyar topic a total war forumon -
Snipa #164 csináltam!!!
johetnek az otletek :) vaze! -
#161 Valaki nem akar egy Magyarország topicot nyitni a total war fórumon? -
#160 nagyon faszántos kis képek, remélem sürün frissitik az oldalt -
#159 WOW! -
#158 ahtungahtung vir háben ejnige nóje képen in dem cikken jól bekommen, nééz'é jól! -
#157 Király :) -
haxoror #156 Egy elgondolkodtató mondat egy másik fórumról:
"Also, the game ends in 1530, the same year Shogun: Total War starts, so I have an idea of their expansion..." -
#155 Igen Buda helyett volt... -
MacrosTheBlack #154 Magyar Navy Seals. :D -
MacrosTheBlack #153 Hát a tatárok pl. nem variáltak, ránkgyújtották a szekereket oszt viszlát. :) -
#152 64 az késöbb lett, a közigazgatás megreformálása utnán (asszem Mária Teréziátol, de ebben nem vagyok teljesen biztos) A középkorban végig 50-51 volt (mint ma az USA-nak állama ) -
MacrosTheBlack #151 Tatár? Sztem te a kunokra gondolsz. -
MacrosTheBlack #150 Nem 64? Legalábbis az "ifjúsági szövetség" neve alapján. :DD -
Snipa #149 remeljuk a 21 nemzetbe velence nem fer bele! ;)