Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ez mamár eléggé egy alsókat gép szvsz
Na végre, erre sokan vártak asszem..nem is tûnik olyan rossznak mint amik a lengyel oldalon voltak találhatok.
Tehát installhoz kell mindkettõ?
mindegy thx azért 😊
Hát, sajna ezt hallottam más forumokon is, igen-igen kár értük.... 😞
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hogy egy kicsit visszahozzam a kedvet, a végigfutás a falon címû történet itt már nem lesz, a tornyok tudtommal csak akkor lõnek ha van mellettük valami egység is a falon! 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kérdés : lóról leszállítani és gyalogosként bevetni lehet a lovasságot csata elõtt, mint az MTW1-ben?
Zsolo, jut eszembe, egy kérdés! Nekem úgy 22:00 körülre ér le, de nem szeretnék sokáig fennmaradni miatta, ugyanakkor azért ki szeretném próbálni a Medi-t. Úgyhogy "megágyaznék" neki, mielõtt leér.
Az érdekelne, Te kiírtad DVD-re, vagy valamilyen virtuális meghajtóval futtattad? Ha igen, mi kajálja meg?
És most találkoztam egy poénnal: Ha egy ellenséges seregre kattintasz akkor azt mondja: Miaz már unod a saját erõd nézegetését? 😊
Meg olyat is mond, hogy úgy néz én ki mint a te embered? (vagy valami ilyesmi, hülye francia akcentus 😄)
\"Hard to see, the dark side is.\"
A galériámban megtaláljátok MTW2_magyar albumban van pár kép. VAn pár poénos is 😊)
Na én most back to WAR 😊
Jogos.
Nnu lesem a képeket. ^^
Most kezdem csak a második DVD-t.
Az AI segg hülye. Legalábbis ebben a "városban" a lovasság az volt:
De elõször egy érdekesség 😊
Figyelitek? MO keres a legtöbbet kezdésként!!
Alapfelállás..
"Szépségeim" 😊
Ez még korrekt harc, a gyalogság jól teljesített
Nade a lovasság! <#falbav>#falbav> Valami iszonyat bementek egy rakat paraszt közé és és hullottak mint a legyek 😞. De nem direkt mentem ám be...
Nem ám!. HA figyelitek a lovasság jelen pozíciója mögött van egy kis utcácska, ott akartam fölmenni, hogy mikor a gyalogság beér a térre hátbakaphassam az ellent. Szépen odakattintottam, aztán mentem és néztem mi történik a gyalogsággal. Aztán egyszer csak feltûnt, hogy fogynak a lovasaim! ÉS csak lestem, hogy ezek fogták magukat és egy utcával lejebb mentek. Modnom akkor már lássuk mire jók, rányomtam hogy rohamra! és szépen belegyalogoltak a parasztokba 😞. Eszement keveredés. A csapat nagy része hátul a kis utca kijáratánál forgolódott.
Az animációk jók, addig a pontig amik körbe nem vesznek egy egységet és többen ütik, na onnantól kezdve vicces látvány. Ugrándozik az egész megy az ütés anim és megszakad, mert ütik, de a sebzést beviszi...meg forgolódnak...áhhh
<#rinya>#rinya>
Pras! eszembe sem jutott, hogy costum battle is van. Azonnal 😊
Nagyon rövid ideig voltam bent. Így elsõre:
Tetszik az intro (kampány-nép intro), hangualtos, maga az UI is nagyon hangulatos lett, középkori 😊. Építéseknél végre csak az elsõre von le pénzt ha többet állítok be, a többiét nem (romeban ez idegesített). És kissé kiakadtam azon amit láttam mikor megjelent az elsõ kép:
Optimista beállítások....
Aztán...
Pofáraesés. Bal felsõ sarkot kéretik nézni...
Úgyhogy lejebb vettem a beállításokat...
A64 3000+ @ 2000 mhz, 1g ram, X800GT
Csak az elsõ demót próbáltam hát az nem volt valami fényes eredmény...
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)