Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvielg ha megnyitod egy army-dnak info képernyõjét én ott láttam valahol egy "join crusade" gombot, gondolom az lessz az

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Hm, hogyan is kell keresztes seregeket toborozni? A pápa üzent, hogy hozzak létre egy keresztes haderõt, mivel be kellene venni Jeruzsálemet. Eddig ok, de arról nem szólt senki, hogy ezt hogyan is kellene megcsinálni. Mivel én is Angliával kezdtem, ezért gondolom nem várja el a program, hogy 9 kör alatt odaérjek a városhoz és bevegyem. Néztem speciális egységeket, de semmi, és a meglévõ csapatok "átkonvertálására" se találtam lehetõséget. :-/

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

amugy eddig nekem nagyon bejön hangulatilag a game, igaz hangulatra nekem medieval 1 is jobban bejött mint rome, ergo a hozták rome enginejét + medieval hangulatát..., eddig nekem igy tünik 😊 amugy énis angolokkal kezdtem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

3ghz northwood proci 1.5giga ram (ohne dual chanel, szal sux :/) és 6600gt
ez mamár eléggé egy alsókat gép szvsz

VÉGRE A MAGYAR EGYSÉGEK

Na végre, erre sokan vártak asszem..nem is tûnik olyan rossznak mint amik a lengyel oldalon voltak találhatok.
Zsolo007
Kell mindkettõ. Nuku bonus.

A kettes számú DVD az bonus content vagy azon is a játék van?
Tehát installhoz kell mindkettõ?

Zsolo007
daemonba mountol, telepít, cracket másol, örül... ennyi 😄

Zsolo007
Igen? Mid is van? Autodetectálok én is mindjárt, hátha csodát mûvel 😄

SLICK
értem... ez meglepett kicsit, hisz azt hittem, egy újjab demo jelenik meg, nem pedig a full :|

mindegy thx azért 😊

bazza
milyen vason?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

igen, de mo-n még nem lehet kapni

nos nekem egész kelemesen fut, 1024*768, no aa, texture med, shadow lowest, minden más max, és a látványal sincs bajom bár a csodacsilivili grass-t lehet énis ki fogom kapcsolni 😊

SLICK
Hi! Bocs hogy le vok maradva, de megjelent a játék?

Hát, sajna ezt hallottam más forumokon is, igen-igen kár értük.... 😞

hmm, nem tudom hogy menyit számit ez a csoda auto detect grafnál de nekem mindent felnyomott maxra , kivéve texture meg shadow az low..., jah meg no aa, érdekes kombo 😄

Zsolo007
Nem.

Azok a bizonyos dismounted knightsok külön "termelhetõk"

Zsolo007
Így van, és így elfoglalni sem lehet õket...

Zsolo007
"Város:"

"Kastély"

Mor3llo
Hah...hála az égnek...de gondolom utca maradt olyan kevés 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hogy egy kicsit visszahozzam a kedvet, a végigfutás a falon címû történet itt már nem lesz, a tornyok tudtommal csak akkor lõnek ha van mellettük valami egység is a falon! 😊

Mor3llo
Egyébként ha vki tolta a Stronghold-ot, akkor észrevehette esetleg a fõmenüben az a zene szól, a Medieval2 Total War fõmenüjében 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kérdés : lóról leszállítani és gyalogosként bevetni lehet a lovasságot csata elõtt, mint az MTW1-ben?

Mor3llo
Aki fizetõs oldalról töltötte, az esetleg megdobhatna 1 pass-szal.Megköszönném nagyon, bár ha nem adja oda, az se nagyon baj, csak ha vki esetleg nem használja...

Mor3llo
Én ezek alapján a amiket elmondtál az ostromról, már elment a kedvem.Bár eldöntöttem, én azt autómatán nyomaton le, mert egyrészt utálom h kevés utca van, a falak mellett nem lehet elmenni, elõtte végig kell futni egy egységgel a tornyokon, mert ha ezt nem teszed meg, szétlövik az egységet...nekem ez nem jött be.Meg az én gépem ha nem is naon bírja a várost, ez a már sokadik ok amiért nincs is kedvem ostromolni...majd elvégzi a gép 😊

PrasCo
Csak lesz valami patch...?

Zsolo, jut eszembe, egy kérdés! Nekem úgy 22:00 körülre ér le, de nem szeretnék sokáig fennmaradni miatta, ugyanakkor azért ki szeretném próbálni a Medi-t. Úgyhogy "megágyaznék" neki, mielõtt leér.
Az érdekelne, Te kiírtad DVD-re, vagy valamilyen virtuális meghajtóval futtattad? Ha igen, mi kajálja meg?
hmm, mongyuk én városharcot eddig egy tw-be se csiptme igazán... :/

Zsolo007
Megvolt az elsõ kastély ostromom. Katasztrófa 😞. A falakon képtelenség irányítani az egységeket. Beragadnak... 😞(

Elég rondának tûnik a kezelõfelület 😞

Zsolo007
Igen sajnos 😞. Már a demónál is tapasztaltam ugyanezt. Pedig nem gyenge ez a gép. Az a poén, hogy ezen a rome is csak mediomon ment ami teljesen érthetetlen, de így van.

Zsolo007
A zenék NAGYON el vannak találva, hihetetlenül hangulatosak.

És most találkoztam egy poénnal: Ha egy ellenséges seregre kattintasz akkor azt mondja: Miaz már unod a saját erõd nézegetését? 😊
Meg olyat is mond, hogy úgy néz én ki mint a te embered? (vagy valami ilyesmi, hülye francia akcentus 😄)

Ez borzasztó gépigénynek tûnik.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Zsolo007
Nah csatát nem nyomtam csak pár kép, hogy miket kaptunk.
A galériámban megtaláljátok MTW2_magyar albumban van pár kép. VAn pár poénos is 😊)

Na én most back to WAR 😊

PrasCo
Ja igen, már megint figyelmetlen gyökér voltam... =)
Jogos.
Nnu lesem a képeket. ^^
Most kezdem csak a második DVD-t.
Zsolo007
#1507-ben írtam a gépet. Nah megvolt az elsõ csata. Katasztrófa :'(.
Az AI segg hülye. Legalábbis ebben a "városban" a lovasság az volt:

De elõször egy érdekesség 😊

Figyelitek? MO keres a legtöbbet kezdésként!!

Alapfelállás..

"Szépségeim" 😊

Ez még korrekt harc, a gyalogság jól teljesített

Nade a lovasság! <#falbav> Valami iszonyat bementek egy rakat paraszt közé és és hullottak mint a legyek 😞. De nem direkt mentem ám be...

Nem ám!. HA figyelitek a lovasság jelen pozíciója mögött van egy kis utcácska, ott akartam fölmenni, hogy mikor a gyalogság beér a térre hátbakaphassam az ellent. Szépen odakattintottam, aztán mentem és néztem mi történik a gyalogsággal. Aztán egyszer csak feltûnt, hogy fogynak a lovasaim! ÉS csak lestem, hogy ezek fogták magukat és egy utcával lejebb mentek. Modnom akkor már lássuk mire jók, rányomtam hogy rohamra! és szépen belegyalogoltak a parasztokba 😞. Eszement keveredés. A csapat nagy része hátul a kis utca kijáratánál forgolódott.

Az animációk jók, addig a pontig amik körbe nem vesznek egy egységet és többen ütik, na onnantól kezdve vicces látvány. Ugrándozik az egész megy az ütés anim és megszakad, mert ütik, de a sebzést beviszi...meg forgolódnak...áhhh

<#rinya>

Pras! eszembe sem jutott, hogy costum battle is van. Azonnal 😊

PrasCo
Úgy értem, Custom Battle-t, ha van. ;]
Milyen gépen tolod?
Mor3llo
de cask a Battle Map Resolutiont kell lentebb venni.Amúgy Rome Total Warban nekem is kevés volt az FPS-em ezen a Battle Mapon, de a csata tökéletes futott.

Zsolo007
Magyra nincs alapból és nem tudom, hogy hogy kell unlockolni, de az igazság az, hogy nem is akarom. Angolokkal kezdem, ki akarom érdemelni a "magyarságot" 😊

Nagyon rövid ideig voltam bent. Így elsõre:
Tetszik az intro (kampány-nép intro), hangualtos, maga az UI is nagyon hangulatos lett, középkori 😊. Építéseknél végre csak az elsõre von le pénzt ha többet állítok be, a többiét nem (romeban ez idegesített). És kissé kiakadtam azon amit láttam mikor megjelent az elsõ kép:

Optimista beállítások....
Aztán...

Pofáraesés. Bal felsõ sarkot kéretik nézni...

Úgyhogy lejebb vettem a beállításokat...

Mor3llo
hna, este sztem énis meglesem egyes helyeken hogyan lehet majd megszerezni 😄

PrasCo
Magyarszki kvikk betl'-t toljon egyet, Fõnök. =)
Zsolo007
Így van, most lett kész, képek hamarost 😊

R0sc0
majd képeket pls!

Zsolo007
Egy biztos: messzirõl jön a játék 😊)
Már a 3. csomagot pakolja le (data_x.pack) 😊

Zsolo007
Kíváncsi vagyok hogy fog menni a gépemen...

A64 3000+ @ 2000 mhz, 1g ram, X800GT

Csak az elsõ demót próbáltam hát az nem volt valami fényes eredmény...

Zsolo007
😊

Már települ 😛

PrasCo
Nekem is épp csordogál lefelé a "zsákbamacskátnemveszünk-próbateljes" =)
Zsolo007
Nekem megvan 😊 Épp kitömörödik 😊)

Köszi Zsolo az infot

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Zsolo007
Fut majd a régi athlonokon...

Sziasztok lenne 1 kérdésem ugye a sima demo az AMD procinál nem indult el csak a gold változatt. Azt jkérdezném hogy a teljes 2dvd változat futt e majd AMD alatt vagy kiirja hogy hibátt észlelt?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)