Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szimpla csatánál még elég jól fut, de ostromnál rendesen beszaggat, fõleg , ha egymásnak esnek.
Medium texture detail, no shadows, no AA, a többi high. Normal unit scale.
A gépem meg Athlon 3800+, 1.5 gig. ram, GeForce 7600 GT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
(ezeket a zöld-rózsaszín zászlókat nagyon gyorsan le kell majd cserélnem valami normálisabb kinézetûre 😛)
egyépként magyarokkal kezdtem egy darabig nemvolt semmi gond szépen fejlezgettem,aztán Velence vagy milyen kedves nép,ugy gondolta nincs helyem Europába😊) Namost van egy szövetségesem,hogy tudnám rávenni hogy segitsen,letudná nekem irni valaki, mi mit jelent a diplomáciába. (jo nagy kérés de remélem azért valaki tud segiteni..,(persze csak ha nemakarjátok ,hogy a magyarok eltünjenek a föld szinéröl 😄DDDDD)
elöre is kösz😊
Nehéz idõk járnak a törökökre...
...mert a dicsõ magyar sereg csúnyán eltapossa õket.
Aztékok versus magyar muskétások.
A törökök vizipólóznak a Német-Római Császárság katonáival...
...miközben a nézõk mindenféle dolgokat hajigálnak a medencébe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
http://csiri.blog.hu
Mikor a Dicsõséges Német Nép Szent Római Császárságával elkezdtem visszarugdalni a támadásokat, Egyiptom odajött, hogy jó lenne némi szövetség.
Úgy gondoltam, egy iszlám szövetséges (pláne, ha nekikugrik valami europäische majom a kereszt nevében, az bekavarna a diplomáciába) nem lenne túl jó ötlet; ezért elutasítottam.
Na, amikor Milánó meg a magyarszik, a dánok elkezdtek verni, mint a répát (továbbá fújt rám Szicília és Velence, egyetlen szövetségesem eddigre meg, a csigazabálók elpatkoltak), már szövetséget AJÁNLOTTAK, ha lerakok 430 zsozsót öt körig körönként.
Mondom, anyátok! ^^
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
V.ki meg tudná mondani, hogy SSE2-es proci kell neki vagy nem?
War. War never changes.
utánanéztem és találtam
mire jo a google.mostmár nekem is haverom a google
<#banplz>#banplz>
Próbáltam large egységmérettel, medium beállításokkal, kb. 4300 katonával, de amikor egymásnak estek belassúlt. Intel P43,2, GF7800gtx, 2 mega ram, Asus p5ld2 alaplap.
Megköszönném, ha véleményeznétek; melyik komponens(ekk)el van gond?
kösz
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nah kellett beraknom az összes nemzet választót kampány elején,nemtom kivel legyek😊
★ 汤姆 李
ha atallitom 1turn/1year -re akkor 2 evente novekszik a karakterek kora!
30 turnus alatt csak 15 ot oregszik ???!!! micsoda benak baze...
ha hagyom 2 year/1turn on akkor meg meg szarabb mert ugyanugy nem novekszik megfeleloen a koruk!
valaki olvasott ennek javitasarol esetleg valahol??? engem kurvara zavar..
varosok is zavartak de amelyek enyem mar maskepp nevezem! gondolom mindenki tudja mit takar az Olah-Falu nevu telepulesem :-))))))
erröl az opciorol beszélek találkozott valaki ezzel?Nagyon remélem ,hogy nem vették ki belöle.....
★ 汤姆 李
A medve nem játék.
A medve nem játék.