Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ez igaz akkor dobom ki a játékot 😄
Mégegy kérdés... amikor elfoglalok egy városr,felajánl 3 lehetöséget,azok mit jelentenek pl felülröl lefelé? köszi

Mor3llo
Na ja.Nálam is ez a probléma, pontosan ! A sima csaták tökéletesen futnak, de ha ostromnál egymásnak esnek, ás rájuk közelítek, akkor borzalom az egész.Viszont a kamerát távolra visze, tökéletes ismét.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ezek az ostromok....az ai egyáltalán nem ugy teljhesit benne mint ahogy az elvárhato lenne,hemzseg a bug-oktol átlognak a falon az egységek stb stb,utkeresési hibák tömkelege,meg az a szerencsétlenkedés amit véghez visz mind az én mint az ai egységei,plussz töb körgyûrûs várnál az 1-öt beveszi ha tudja ,de tovább nem csinál semmi.Jo lenne már ha kiadnák azt a patch-t.
1 dvd-bõl
Hello vki meg tudná osztani a 20-dik rar fájlt mert crc hibás<#boxer><#falbav>
Ez a szövetségesdi tényleg müködik, vagy csak ugyanolyan faszság mint Rome TW-ben volt?
Voltan
Hm. Ostromnál nálatok is akad?
Szimpla csatánál még elég jól fut, de ostromnál rendesen beszaggat, fõleg , ha egymásnak esnek.
Medium texture detail, no shadows, no AA, a többi high. Normal unit scale.
A gépem meg Athlon 3800+, 1.5 gig. ram, GeForce 7600 GT

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#eljen>

(ezeket a zöld-rózsaszín zászlókat nagyon gyorsan le kell majd cserélnem valami normálisabb kinézetûre 😛)

Kösz!<#worship>

Pharaoh
Attack frakció vagy valami ilyesmi a neve és akkor szövetkeztek egy ellenség ellen.

hi,nagyon jo a game csak kéne némi angol tudás föleg a diplomáciához..
egyépként magyarokkal kezdtem egy darabig nemvolt semmi gond szépen fejlezgettem,aztán Velence vagy milyen kedves nép,ugy gondolta nincs helyem Europába😊) Namost van egy szövetségesem,hogy tudnám rávenni hogy segitsen,letudná nekem irni valaki, mi mit jelent a diplomáciába. (jo nagy kérés de remélem azért valaki tud segiteni..,(persze csak ha nemakarjátok ,hogy a magyarok eltünjenek a föld szinéröl 😄DDDDD)

elöre is kösz😊

tobias88
egy 64/256os videókártyán semi indulna el a game??
Hmuda
Képek:

Nehéz idõk járnak a törökökre...

...mert a dicsõ magyar sereg csúnyán eltapossa õket.

Aztékok versus magyar muskétások.

A törökök vizipólóznak a Német-Római Császárság katonáival...

...miközben a nézõk mindenféle dolgokat hajigálnak a medencébe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey
Nem tom, én Hugera tettem. Az a legnagyobb, nem? 😞

A medve nem játék.

kis gonosz! <#hehe>

Most hogy megváltasztották az egyik püspököm vagy mim pápának hogy tudok kitagadni országokat? 😊 Csak mert akkor szeretnék kereszteshadjárotot indítatnom az ellenségeim ellen 😊

http://csiri.blog.hu

PrasCo
Egyébként a dimplomácia - ha ugyanolyan megbízhatatlan is, mint az RTW-ben - sokat javult. Fogalmazzunk úgy, hogy itt legalább létezik.

Mikor a Dicsõséges Német Nép Szent Római Császárságával elkezdtem visszarugdalni a támadásokat, Egyiptom odajött, hogy jó lenne némi szövetség.
Úgy gondoltam, egy iszlám szövetséges (pláne, ha nekikugrik valami europäische majom a kereszt nevében, az bekavarna a diplomáciába) nem lenne túl jó ötlet; ezért elutasítottam.
Na, amikor Milánó meg a magyarszik, a dánok elkezdtek verni, mint a répát (továbbá fújt rám Szicília és Velence, egyetlen szövetségesem eddigre meg, a csigazabálók elpatkoltak), már szövetséget AJÁNLOTTAK, ha lerakok 430 zsozsót öt körig körönként.
Mondom, anyátok! ^^
Majd visszamennek.<#nyes>
Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy a large unit sizeot még tisztességes gépeknél is el kell felejteni egy idõre😞 Szép az mediumban is😉
Mor3llo
A teljes játék már nem kéri.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hy!
V.ki meg tudná mondani, hogy SSE2-es proci kell neki vagy nem?

Mor3llo
vedd le a 'Reflections'-s, meg a shadow quality állítsd none-ra.

sztem tuti nem hardver gond van, nekem az amd 3000, 1gb ram és gef6600-as gépemen (a demo) mediumon simán megy

War. War never changes.

már nem kell cd key
utánanéztem és találtam

mire jo a google.mostmár nekem is haverom a google
<#banplz>

Hali!

Próbáltam large egységmérettel, medium beállításokkal, kb. 4300 katonával, de amikor egymásnak estek belassúlt. Intel P43,2, GF7800gtx, 2 mega ram, Asus p5ld2 alaplap.

Megköszönném, ha véleményeznétek; melyik komponens(ekk)el van gond?

valaki dobjon meg privárban egy cd key el

kösz

a magyaroknál van magyar vid a játék elején? ugyanugy mint az eredetileg is játszható népeknél?
nem a barrikádépités? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Voltan
Spec képességük a tömegoszlatás 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mor3llo
magyarok 😉

Visszavonom Bloom effektel való kijelentésem mert így,hogy kipróbáltam asztali pc-m lcd-kijelzõjével mindjárt máshogy fest mint notebook-om kijelzõjén😊
Nah kellett beraknom az összes nemzet választót kampány elején,nemtom kivel legyek😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

köszi

hmmm, ekkora f*szlamasagot baze!
ha atallitom 1turn/1year -re akkor 2 evente novekszik a karakterek kora!
30 turnus alatt csak 15 ot oregszik ???!!! micsoda benak baze...

ha hagyom 2 year/1turn on akkor meg meg szarabb mert ugyanugy nem novekszik megfeleloen a koruk!

valaki olvasott ennek javitasarol esetleg valahol??? engem kurvara zavar..
varosok is zavartak de amelyek enyem mar maskepp nevezem! gondolom mindenki tudja mit takar az Olah-Falu nevu telepulesem :-))))))
http://i7.photobucket.com/albums/y256/Cain2/DSC00799.jpg
erröl az opciorol beszélek találkozott valaki ezzel?Nagyon remélem ,hogy nem vették ki belöle.....
Kisebb!Nagyon jól van optimizálva.Bár szerintem bloom effekt nem úgy mûködik rajta ahogy azt mostanában megszoktam más játékoknál.Mind1, komoly kis játék.Mostanában sem volt mondjuk ilyen,hogy teljes felbontással nyomulhatok egy game-el de itt nem a grafik a lényeg!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sajnos az ostromok semmit sem változtak:/,sok a bug,de a játék diplomácia része nagyon el lett találva, maga a kampány térkép.Pl most elvertem a milániaiakat,erre a magyarok rájöve hogy az erö egyensuj megbillent egyböl tüz szünetet ajánlanak fel,stb.
Nah Milán megtámadott és egy nagy meglepetés ért,megsotromolta Bolognát erre a sziciliai szövetségesem a segitségemre sietett egy jelentös hadsereggel,kár hogy a csatában az ai nem jeleskedik mivel basztott oda jönni segiteni felállt a város elött én védekeztem de persze a tulerö legyürt,de ilyen nem volt soha rome-ban.Erre rákontrázott az ,hogy Magyarország elárult gondoltam hogy ez lesz meggyengülültem csak erre várt meg akarja szerezni Bécst.Plussz Milánt kitagadta a pápa szal mehet ellene a keresztes hadjárat.Viszont nem értem eddig képekböl/info-kbol az jött le hogyha megsotromolják egy városo van 4 opciod,lejátszod a csatát,vagy kiszámolja a gép,vagy elhagyod a provinciát,vagy megütközöl veük a vár/város elött.És nekem nem adta be az utobbi két lehetöséget.Remélem nem vették ki belöle a végére,nálatok van ilyen lehetöség?
2 Kereskedöd lehet egyszerre? nekem 2 van és amikor képezni akarok kiirja agent limit reached,ez azért kicsit kevés lenne...
a.carkey
A dátumot a faction képernyõnél írja a faction ablaknál. Ott lehet látni a hátra lévõ körök számát is.

A medve nem játék.

a játék azért ilyen nagy mert sok az adat és nem is a legkorszerübb fájlformátumokat használják ez lehet a probléma mert nekem van más játékom amibe sokkal több van ennél és mégis fele ekkora mint ez egyszerüen csak más a fájlok formátuma.

magassabb a gépigénye mint a Rome-nak volt?

Dede gondolj bele Bukarestet elfoglaltam és nem fejleszthetem és mondhatom hogy Bukarest egy magyar falucska<#gun><#nyes><#hehe><#hehe><#hehe>

a.carkey
Mivel Bukarestet nem vagyok hajlandó nézni, Gyurgyevo névre írtam át. 😊

A medve nem játék.

Mor3llo
sok a Zadat<#idiota>

a.carkey
Baszki! Át akartam írni akkor is létezõ várossá Bukarestet, ahogy Brant átírtam Brassová, erre egy qurva várost sem találtam a románoknál azon a ponton. 😊

A medve nem játék.

Megnéztem csak neked pontosan nálam 7.52 gigát rakott fel <#zavart1> IGazából nem tudom nem értek a játékokhoz valami okosabb megmondhatná miért ekkora <#confused>

MI A TÖKÖM?xD😄 az baszott sok😄 mondjuk két dvd...de mitõl olyan soook? a Rome csak 3giga volt...

Nem beszélve Moszkváról amit 1147-ben alapítottak és 1090-ben a játékban már vígan fejlesztheted<#nyes>

a.carkey
Mondjuk ez még mindig jobb, mint a Crusader Kings nevei, meg címei:

Pl. Duke of Slovakia ... 😄

A medve nem játék.