Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most fogok megtámadni egy ideiglenes "fort " ot, ez amolyan megerõsített táborhely amit 500 aranyért lehet a térképen építeni.A francia király van benne egyedül !! Szerintem nem marad a nyakán a feje..hehe :-)) megpróbálok képet is küldeni róla, ilyen még nem volt.
(még nincs meg a játék szal nem mondom biztosra, csak olvastam)
http://csiri.blog.hu
http://csiri.blog.hu
Angliával vok most, hogy kitapasztaljam a gámát.Kétszer ostromoltak meg ,dánok Brûzsnél, a franciák meg Caennél. Nem tudom hogy bug-e vagy csak kifelejtették, de az ostrom elött nem lehet felálítanod a védekezést??? !!!!!! Ez nagyon kibaszás !! Össze vissza állítja fel neked a gép a csapatokat, aztán az ostrom kezdetekor kell futkosni ide-oda velük hogy jobb pozícióban várják az ellent...fasza...oriási LOL !! Nálatok is így van ???
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A huge sereges képeket úgy akadt, hogy hihetetlen. Csak a képek miatt raktam maximumra. Amúgy small seregekkel játszom. Minden maxon, bloom és árnyékok kilõve. Meglepõen jól fut.
Plusz ha a játék képlopását használjátok akkor a kép erejéig kikapcsolja a LOD-ot és minden modell teljes pompájában virít távolságtól függetlenül (a mór sereges képen alapból úgy félúton van egy látványos törés amin túl ritka ocsmányak a modellek).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
...a halálba.
A király buzdító beszéde.
Megindul a keresztesek rohama.
A mórok helyében én tuti összehugyoztam volna magam...
...de legalább egy-kettõnek sikerült kereket oldania. A gyõzedelmes keresztesek sorfala, miután levadászták a menekülõk nagyrészét.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Angol lovasrohamok.

Végigcsináltam egy háromgyûrûs citadella védelmét, és maguk a védmûvek eszméletlen jók. Lehet össze-vissza mászkálni rajtuk, taktikusak, csakugyan fel kell kötni a gatyát a támadások eltervezéséhez (pl. három ostromtoronnyal nekiállni ostromolni máris bukta, hiszen mivel kapja el az ember a második vonalat, meg a fellegvárat?), az íjászokat végre nyugodtan küldhetem egyes falszakaszokra, a falak "hátsó ajtó"-i meg frenetikusak. Vártam a velencei patkányokat, hogy felhúzzák az utcákon a faltörõ kosukat, erre a elkezdék szétszedni a fõtéren álló lovasíjászaim a számszeríjászaik, akik hátul, létrákkal jöttek fel. Semmi gond, szétvertem õket a falon (EGYETLEN EGY jó pont az AI-nek: a menekülõk most már nem ledermedve várják a halált, hanem visszamásznak a létrákon), aztán felgyújtottam a faltörõ kost az íjászaimmal.
Erre ezek a majmok bementek valami kis ajtón a második védfalon, és kibukkantak idefent... volt szentségelés rendesen.
Szóval, valami eszméletlen hangulatos dolog lenne ez, ha az egész nem tartana három órát, mivel a barom AI egyenként küldi az egységeit, esetleg lent vár az egész seregével, miközben egy, azaz egy számszeríjásza áll a ballistatûzben, és lövöldöz fölfelé a falakra.
Mondjuk még ez is jobb annál, amikor a Doge a lovasaival felvágtatott a fellegvár fõkapuja elé, és ott várta, amíg MIND egy szálig lemészárolja õket a két ballistatorony.
Azt hihetnénk, ha tüzérsége van, a gép gyorsabban lerendezi. Hát nem...
Fogott két Culverint, meg két mozsárágyút, és az állatja szétlõtte a kaput, két helyen a falat, a kapu két tornyát, aztán még lõtt mindent állatmód, aztán várt két percet, mire megindított... két, azaz két egységet.
Ha valami patch javítana ezen, azt mondanám - ez elképesztõen jó!
De így... így nem vagyok hajlandó három órát várni arra, míg eldönti, hogy akkor most feljön-e azzal a faltörõ kossal, vagy nem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
kissebb áldozatokat kellett hoznom hogy letuggyam szedni....ha jól vettem ki akkor lehet kezdeni a magyarokkal is igaz??
Amúgy ezen elfut?
AMD Athlon 2500+ (1800 Mhz)
512 MB RAM
ATI 9600 XT
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Eddigiek alapján nagyon várom már
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
A video opciók között van, alul.
nekem még hat ora milyen agame van olyan jo mint a rome már alig vérom kbaz volt az ucso játék amit 2 végigtoltam igaz jo sokáig húztam
Kapcsold ki a V-Sync-et, és sokkal jobb lesz. (viszont nem lesz csúnyább.) Most tesztelgettem az egyik historical battle-n (Az egyetlen ostromon, ami van historical-ban), most már max textúra felbontással, és aa-val is egész jól megy az ostrom is. Szóval V-sync ki, és váááóóóó! 😄
Fiúk, ha valaki megtalálja hova dugták el a szöveg fájlokat, ne tartdósa magába, hogy mielõbb nekiállhassunk a fordításnak. Köszi!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amúgy szépre sikerültek a képek.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
E.Gy.B.E. Airsoft Team
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
azért kösz