Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem volt beszivárgás, a kapuk zárva voltak...

Na most fogok megtámadni egy ideiglenes "fort " ot, ez amolyan megerõsített táborhely amit 500 aranyért lehet a térképen építeni.A francia király van benne egyedül !! Szerintem nem marad a nyakán a feje..hehe :-)) megpróbálok képet is küldeni róla, ilyen még nem volt.
twcenteren írtak ilyet hogy ha beszivárgott hozzád egy kém és az nyit kaput akkor nincs védekezés állítgatás mert váratlanul ér a támadás?

(még nincs meg a játék szal nem mondom biztosra, csak olvastam)

Meg a squalort hogy lehet csökkenteni? Minden városom a lázadás szélén áll :\

http://csiri.blog.hu

Miért van az hogy ahol eddig tudtam újraképezni (retrain) a hiányos lovas pacis íjász seregeim ott már nem tudom? Sõt az egész országomban sehol sem tudom. Átléptem valami korszak határt amikoról már nem lehet gyártani? 😞

http://csiri.blog.hu

Voltan
8 gigát pakol fel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hello !
Angliával vok most, hogy kitapasztaljam a gámát.Kétszer ostromoltak meg ,dánok Brûzsnél, a franciák meg Caennél. Nem tudom hogy bug-e vagy csak kifelejtették, de az ostrom elött nem lehet felálítanod a védekezést??? !!!!!! Ez nagyon kibaszás !! Össze vissza állítja fel neked a gép a csapatokat, aztán az ostrom kezdetekor kell futkosni ide-oda velük hogy jobb pozícióban várják az ellent...fasza...oriási LOL !! Nálatok is így van ???
Hány gigát igényel ez a játék? leszedem én, ha nem olyan sok... hely hiányban szenvedek ugyanis.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Voltan
Ja, értelek. Azt hittem, hogy ilyen brutál beállításokkal játszol. Azért eszi a vasat a játék keményen. Igaz, rengeteg beállítási lehetõség van.

bazza
a nehézségi szintek az AI-t változtatják, vagy a gazdaság is nehezedik?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hmuda
2.8Ghz, 1G ram, 7800GS

A huge sereges képeket úgy akadt, hogy hihetetlen. Csak a képek miatt raktam maximumra. Amúgy small seregekkel játszom. Minden maxon, bloom és árnyékok kilõve. Meglepõen jól fut.

Plusz ha a játék képlopását használjátok akkor a kép erejéig kikapcsolja a LOD-ot és minden modell teljes pompájában virít távolságtól függetlenül (a mór sereges képen alapból úgy félúton van egy látványos törés amin túl ritka ocsmányak a modellek).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Voltan
Hm. Milyen géped van?

Hmuda
Vonul a mór sereg...

...a halálba.

A király buzdító beszéde.

Megindul a keresztesek rohama.

A mórok helyében én tuti összehugyoztam volna magam...

...de legalább egy-kettõnek sikerült kereket oldania. A gyõzedelmes keresztesek sorfala, miután levadászták a menekülõk nagyrészét.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Azt mint a készitök irták nem tudták megoldani,bug-os volt,egyszerüen ezzel az engine-el nem tudják megcsinálni,szerintem sokkal bosszantobb a passziv felemás ai ami nyíilt mezön és védekezésnél taktikusan okosan cselekszik,máskor pedig csak áll és várja hogy leijjazd,és egyéb ostobaságokat követ el,az utkeresési problémák,a bug-ok,az ai miatti gagyi ostromok stb....Egyébként soha sem volt a total war sorozat erõssége a történelmi hûség sajnos,de majd ugyis jön hozzá teméárdek mod és olyan lesz a játék mint amilyennek lennie kell....
Igen,ugyanezt tapasztaltam énis,hihetetlen jo lehetne az egész ostrom ha az támado ai-t hozzá igazitanák,védekezni még tud visszavonul a 2. gyûrû mögé,ki-ki támad ezis egy jo pont,de támadni nem tud,plussz nem tetszik vagy lehet hogy eddig még nem találkoztam vele,pedig be volt harangozva ,miszerint egy opcio keretei közt a város/vár elött pakolhatnád le a sereged és vivhatnád meg a csatát,volt erröl kép is ami mutatta ezt az opciot védekezésnél,plussz sok video,kép is volt rola amin a vár elött zajlott a csata nem sally out opciora gondolok amiben belülröl kell ki vánszorogni.Plussz nekem valahogy azsem tetszik ,hogy mint a rome-ban ostromkor a város elött rakja le a sereged sokkal jobban tetszene ha távolabbrol kéne a falak felé tartani majd felállni,remélem ezt meg lehet oldani mod-okkal.Plussz ha a citadellára fel lehetne pakolni az embereket pedig mögötte is van kis udvar szrü tér,ki van rajta alakitva a fal,a tornyok,lépcsök stb szal szerintem mod-okkal megoldhato lesz,és nemcsak elötte lenne egykis placc amire ráálva nyernél.
pusztulat1
mostanában egyre gagyibb játékokat adnak ki.a rome meg a stronghold crus.jo volt ezekkel legalább nem 1 hétig játszottam,nem lehet minden tökéletes

Hmuda
Tisztára mint egy kivégzés...csak itt az áldozatok egyike sincs megkötözve...

Angol lovasrohamok.

pusztulat1
nembaj csak ne legyen gagyi a games.akkor jobb,szebb lett mint a rome?

PrasCo
Kár a gyökér ostromokért.

Végigcsináltam egy háromgyûrûs citadella védelmét, és maguk a védmûvek eszméletlen jók. Lehet össze-vissza mászkálni rajtuk, taktikusak, csakugyan fel kell kötni a gatyát a támadások eltervezéséhez (pl. három ostromtoronnyal nekiállni ostromolni máris bukta, hiszen mivel kapja el az ember a második vonalat, meg a fellegvárat?), az íjászokat végre nyugodtan küldhetem egyes falszakaszokra, a falak "hátsó ajtó"-i meg frenetikusak. Vártam a velencei patkányokat, hogy felhúzzák az utcákon a faltörõ kosukat, erre a elkezdék szétszedni a fõtéren álló lovasíjászaim a számszeríjászaik, akik hátul, létrákkal jöttek fel. Semmi gond, szétvertem õket a falon (EGYETLEN EGY jó pont az AI-nek: a menekülõk most már nem ledermedve várják a halált, hanem visszamásznak a létrákon), aztán felgyújtottam a faltörõ kost az íjászaimmal.
Erre ezek a majmok bementek valami kis ajtón a második védfalon, és kibukkantak idefent... volt szentségelés rendesen.

Szóval, valami eszméletlen hangulatos dolog lenne ez, ha az egész nem tartana három órát, mivel a barom AI egyenként küldi az egységeit, esetleg lent vár az egész seregével, miközben egy, azaz egy számszeríjásza áll a ballistatûzben, és lövöldöz fölfelé a falakra.
Mondjuk még ez is jobb annál, amikor a Doge a lovasaival felvágtatott a fellegvár fõkapuja elé, és ott várta, amíg MIND egy szálig lemészárolja õket a két ballistatorony.
Azt hihetnénk, ha tüzérsége van, a gép gyorsabban lerendezi. Hát nem...

Fogott két Culverint, meg két mozsárágyút, és az állatja szétlõtte a kaput, két helyen a falat, a kapu két tornyát, aztán még lõtt mindent állatmód, aztán várt két percet, mire megindított... két, azaz két egységet.
Ha valami patch javítana ezen, azt mondanám - ez elképesztõen jó!
De így... így nem vagyok hajlandó három órát várni arra, míg eldönti, hogy akkor most feljön-e azzal a faltörõ kossal, vagy nem.
LasDen
köszi.....kicsit megnyugtató..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pusztulat : nem fog menni fullon a gém ez tuti...
Lasden : nem simán de megy rajta...egy közepes beállitásokkal menni fog
Mor3llo
simán 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
A képek alapján nagyon megjött a kedvem a gémhez és remélem olyan jó is lesz mint remélem....meg azt is hogy elfut 😄
kissebb áldozatokat kellett hoznom hogy letuggyam szedni....ha jól vettem ki akkor lehet kezdeni a magyarokkal is igaz??
Amúgy ezen elfut?
AMD Athlon 2500+ (1800 Mhz)
512 MB RAM
ATI 9600 XT

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pusztulat1
nekem még 5 óra és góóóóóóóóóóóóóóóóóó.jo gamet

Tojesz
Sziasztok, lejött a játék röpke 17 óra alatt, mostmár jöhet a telepítés, aztán én is elkezdek játszani<#finom><#finom>
Eddigiek alapján nagyon várom már

Magyarítás akkor lesz, ha neki tudunk állni. De még senki nem mondta: gyereke itt vannak a szöveg fájlok. Úgy néz ki, nem olyan egyszerû text fájlokban vannak, mint az eddigi TW játékoknál.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Hát ha te normálisnak nevezed azt, hogy az országunk fõvárosát a középkorban Budapestnek hívják benne, és narancs/zöld színeket kaptunk, pedig az Árpádok színe a piros/ezüst, illetve ha normálisnak tartod azt, hogy egy opciót, a kampánycsaták replayozását, mely anno a Medieval 1 része volt már megint kifelejtették, akárcsak a Rome-ból, akkor igen. Akkor kiadtak...

pusztulat1
köszi nyáron fejlesztettem agépem nx 6600gt meg a8n-e alaplap remélem fullon elmegy.még kérd voltan rise and fall hoz már találtál valamit amivel elindul,ha megvan?koszi

Voltan
Erre még nem tudo válaszolni,mert egyelõre a beállításokkal szarakodtam. Szebbnek biztos, hogy szebb, sokkal. És az eddigi tapasztalatom szerint legalább olyan jó is. Majd meglátjuk.

pusztulat1
csá voltan van olyan mint a rome mi a véleményed nehezebb szebb???????????????

pusztulat1
végre egy normális gamet kiadtak megint

Voltan
Vertical Sync.

A video opciók között van, alul.

pusztulat1
üdv.minden fannak!
nekem még hat ora milyen agame van olyan jo mint a rome már alig vérom kbaz volt az ucso játék amit 2 végigtoltam igaz jo sokáig húztam

sziasztok! 😊 leszedtem a gamet utana elindult! De most kapaszkodjatok meg ! A demok nem indultak el! Ehhez mit szoltok??? 😊 alacsony grafikan jatszok de elvezheto 😊 amugy magyarositas mikor lesz?😄😄😄
Mi az a V-sync?

Voltan
Megvan a megoldás!
Kapcsold ki a V-Sync-et, és sokkal jobb lesz. (viszont nem lesz csúnyább.) Most tesztelgettem az egyik historical battle-n (Az egyetlen ostromon, ami van historical-ban), most már max textúra felbontással, és aa-val is egész jól megy az ostrom is. Szóval V-sync ki, és váááóóóó! 😄

Namost ez a Rómánál úgy vol, hogy itt még nem lehetett kapni, de az 1.1-et a PC Domeról már le lehetett szedni. Így én sohasem játszottam az elsõ, 1.0 verzióval. :-D

Hali!

Fiúk, ha valaki megtalálja hova dugták el a szöveg fájlokat, ne tartdósa magába, hogy mielõbb nekiállhassunk a fordításnak. Köszi!

huh ez a magas értelmi szinvonal...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Muki100
Én csak fasiszta csõcseléket látok árpád-sávos zászlóval <#idiota>
amúgy szépre sikerültek a képek.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem látom a bannert mert azt irja ki hogy : "BIBI!A kép nem található, vagy nincs hozzá jogd!Ez mért van?
Mor3llo
El kell menni a pappal téríteni nem katolikus helyekre.Pl ha egy iszlám beállítottságû területet áthozod katolikusra, nagyon fogja díjazni a pápa!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nagyon nem vagom, hogy mit kene kezdeni ezzel a cardinallal, meg a merchanttal 😞 Pl. hogy lehet a papanal bevagodni, en emberemet bejuttatni...mert az hogy neha megker valamire, az eleg ritkan fordul elo.

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

SötétBarom
Nagyon zsír a banner..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ha a timescale-t átírnám 2.0-ról pl 4.0-ra akkor négy kör lenne 1 év alatt? Anno az elsõ részben nem teccett hogy olyan gyorsan haladt az idõ, hipphopp vége lett :S

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Bucser
Vannak újra betelepülõk. Rome-ban is voltak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DaemoonHunter
Amúgy ha kiírtod a lakókat akko hogy adóznak? Mert a rome-ban úgy oldották meg hogy nem szedtek adót ebben az esetben(nincs is kiktõl)

Mor3llo
lol :AS😄:S😄:😄😄😄😄😄😄😄D😄😄😄😄DDDDDD

LOL az fasza,akkor én edig kiirtottam mindenkit ... áááááááá
azért kösz

Mor3llo
1.Elfoglalod a várost, megtartva a lakosságot is.
2.Elfoglalod a várost ,de a lakosságot rabszolgaságba küldöd, szétosztod Õket a többi város között
3.Kiírtod a lakosságot