Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-------------------- by:Eligor I\'ve Got The Power
Amióta kijött én is keményen tolom a gémet, a fórumot is sokat olvasom de csak most szántam el magam hogy irjak is pár sort.
Elõszöris elõjáróban csak annyit hogy régi total waros vagyok, de van pár dolog ami nem igazán teccik nekem a med2-ben.
Elõszöris a sokat vitatott lovas roham, próbálkoztam vele én is több féle képpen, de az esetek kilencven %-ban a ahogy az elsõ lovas elérte az ellent megtorpantak, hiába próbálkoztam többféle képpen, alakzatba, anélkül, ellenhátamögé dublán klikkelve stb stb, nem nagyon akar összejönni.
Aztán ott vannak az AI csata iq-ja. Azt hittem beszarok a röhögéstõl amikor a következõt csinálta az ellen 5 csillagos generálja: felállitom a haderõt, az meg ront nekem ezerrel, a gyalogságom elõtt 20 méterrel megáll, hátat fordit és elrohan, majd megint visszajön, és ezt csinálta egészen addig amig az ijjászaim szarrá nem lõtték 😄
Ott van még pár érdekes diplomáciai (szerintem) bug is. Angolokkal vagyok, enyém az egész britt szigetek, franciaország, a spanyolok, portugálok, mórok tehát nem kevés terület körönként 50-60k a bevétel hadseregeim a legtáposabbak legnagyobbak, erre a két kemény területtel rendelkezõ dánok betámadnak, én meg mivel másfelé koncentráltam hadügyileg küldtem nekik egy diplomatát hogy kössünk békét, erre asszondja a gép "very demanding". Kérdezem magamtól mire föl bazzeg, két pillanat alatt eltaposhatnám õket mint a szart csak lusta vagyok két fronton harcolni erre nem hunyászkodnak meg hanem még nekik áll feljebb?
Ellenpéldám is van, egyiptommal vagyok jön a hülye török és blokádalá vonja az egyik városom, erre neki megyek a hajónak és elzavarom, két kör múlva jön a török diplomata hogy kössünk békét és legyen kereskedelmi egyezmény mondom jól van de adj nekem egy területet, és szem rebbenés nélkül hozzám csatolta... kiérti ezt?! Pedig még haderõm se állomásozott a környéken és nem is voltam tápos.
-------------------- by:Eligor I\'ve Got The Power
de ez csak 1 csatában fordult elõ, többször nem...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kábé egy hete eltûntek az ostromgépek. Úgyértem, lehet õket gyártani, készíttetni csata elõtt, ott is vannak a csatatéren, csak nem látszanak.
Emiatt aztán láthatatlan ostromcuccot tolnak az embereim, és láthatatlan látrákon másznal fel a falakra. Másnál is elõfordult ez a hiba?
Igazából azért gond ez, mertha csata elején letetetem az embereimmel a battering ramot késõbbi használatra, akkor az életben nem találom meg késõbb a mapon a láthatatlan battering ramot.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
véletlenül a német változatot töltöttem le a német tudásom 0-val egyenlö
nem tudom az angol nyelvi fájlok tul nagyok ahhoz hogy elküldje nekem valaki?
elöre is köszi
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Mondjátok már meg nekem mikor lesz kapható a boltokban a med2
köszönöm szépen
Most sem azon szívom a fogam, hogy szar a realitás. Azon, hogy szar az AI. De legfõképpen egy-két "hanyagságon".
De ami vicc, az akkor is vicc.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Nekem legalábbis... Próbáltam 2 és 3 sort is, de úgy túl sokan vannak az elsõ sorban, túl soknak kell igazodni, és így nekem nehezebben jött össze...
Köszi az ötletet. Amint hazaértem, meglesem a shortcut listát. Sajnos a neten nem találtam.
@haxoror - semmi kamikázét. <#idiota>#idiota> Csak eleddig nem értettük, miért jön néha össze a roham, és miért nem. Ilyenek érdekeltek pl. hogy statikus alakzat ellen effektív csak a roham, és társai.
Amúgy érdekes megfigyelni a polszkikat meg a magyarszkikat Campaign kezdéskor. Kinek mit ír ki elpusztítandó(!) népként. Magyarként többek között a feladatod (asszem) small campaign-ben a lengyelek kiirtása - és fordítva.
Esetet nem kommentáljuk...
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A vazallus dologhoz annyit, hogy gyakorlatilag elfogadod a fensõbbségét a másiknak (vagy õ a tiedet, és odatartja a popsiját 😄 )
3 dologgal jár:
- szövetséget köttetik
- a vazallus területére szépen át lehet gyalogolni a kapcsolatok romlása nélkül
- és a ami a legfontosabb, a vazallus körönként PÉNZT fizet az hûbérurának ellentételezésként <#nezze>#nezze>
Gyakorlatilag arra jó, hogy ütközõállamokat tudsz létrehozni a határ mentin... 😊
Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...
A szövettségfelmondós dologhoz meg annyit hogy te sem fogod bejelenteni 1-2 körrel elõtte hogy lerohanod õket szal ez így fair! <#hehe>#hehe>