Régiókód a Blu-ray lemezeken?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. "Feltörik" a filmet és már lehet is nézni a DVD lejátszón.
2. Az asztali lejátszókat jószerivel könnyebb függetleníteni, mint a pc-kbe lévõket.
3. Ha valaki költözik vagy máshonnan rendeli meg a filmeket, akkor vesz egy másik régiókódú lejátszót és akkor megint a kiadók szívták meg (nem náluk lesz a bevétel).
Egyebkent meg tenyleg hulyeseg az egesz. Meg, ha lesz is a kiadok donthetnek ugy, hogy 0-as regioval adjak ki a lemezeket.
Ameddig ezt nem értik meg én nem vagyok hajlandó fizetni érte.
Úgy mellesleg csak nekem tánik úgy, hogy fokozódik a "hidegháború"/"gazdasági háború" az USA és az EU között (persze valahogy nem az EU gerjeszti 😊) )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Csak a hülye ember nem tanul a saját hibájából. Már a DVD-nél hiba volt a régiókód. De ugye a tudatlanságnak nincsenek határai... Borzalmas
Régen nagyképû voltam. De már tökéletes vagyok :)
Feltörtem, innentõl kezdve már tudok
daemon toolson keresztül játszani. <#boxer>#boxer>
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W
xbox360+komputer
szánalmas, remélem lesz aki fel tudja törni ezt a BR szutyok 😞 (pedig nekik szurkoltam)
Forza.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A második régió kiterjed majd Európára"
DVD-knél ahogy a kép is mutatja nincs gond, de a BR-nél már más lesz a helyzet
Jappán és mi ugyszintén 2-es kódot kapunk. Szóval nincs gáz a DVD-iddel. <#awink>#awink>
Sokan azért szidják a starforce-ot, mert folyton szarakodniuk kell az ide kábelekkel, meg sfnightmare-el, ha nem eredeti sf-es játékkal akarnak játszani, de én azért szidom(és azért nem fogok venni semmi olyan játékot ami sf-es), mert beletelepszik a gépembe, az én idõmet húzza az ellenõrizgetéssel, és a legfontosabb: nagyon nagy esély van arra, hogy nem fog menni az eredeti játék, és azért meg nem hiszem, hogy visszavennék a boltban. Szóval nagyon kockázatos dolog starforce-os játékot venni. Remélem sokan gondolják ezt a starforce-os játékvásárlást így mint én, és nem fognak venni sf-es játékokat, és így talán észhez térnek a kiadók, és kicsit kevésbé agresszív védelmet tesznek majd a játékaikra. Szóval számomra, hagy egy játék sf-es, akkor az azt jelenti számomra, mintha rá lenne írva: Made in Chine
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy