Büntetik a Google-t – 4 ezer milliárd a veszteség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha jól sejtem a szervezõdését, akkor seperc alatt áthelyezhtik magukat bárhova. De utána mi lesz? A demokratikus USA letiltatja a Google-t az USA-ból? 😊
kipukkad egy újabb lufi...
mit kell itt izgulni, ha nagyon nagy szarban lesznek, egyszerûen lelépnek az USA-ból (azt bumm az adónak)
Má az is hülyeség hogy egyáltalán kell nekik az a lista!Valószínûleg elsõ körben ment volna az újságba!kb. ennyi értelmét látom. És ezenk kívül:ki az a fasz aki nem google-vel kerestet?
Persze nem mutat megfelelõ infót, mostanában terjednek az olyan felugró ablakok, amik kamu keresést nyomatnak a Googléra.
Gondolod, hogy aki komolyan akar robbantani az úgy keres infót, hogy beírja a gugliba: "tenorpista akarni nagy bádábumm in usa vagy hakkkkker/bamba-bomba kézikönyv"?
Aki igazán profi az nem használ netet, ha használ akkor netkávézóból, vagy könyvtárból lehetõleg valami alja helyen ahol nincs kamera.
Aki igazán profi az nem használ netet, ha használ akkor netkávézóból, vagy könyvtárból lehetõleg valami alja helyen ahol nincs kamera.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
így elsõ nekifutásra nekem is furcsa, kit érdekel hogy mire keresünk
második nekifutásra nyílván nem a sex és az mp3 érdekelheti õket igazán, hanem a jóval kisebb arányú, de még jelentõsnek mondható egyéb akármik 😄 akár a trend is
akármik: bombarecepttõl a teRRRRoRRRRistaaaán keresztül az egyéb törvénytelenségig, esetleg nemzetekre/országokra bontva az eredményeket, ha ip-ket is kapnak
lényeg, h egy fasza feldolgozó progival kiértékelhetik, hogy "mi érdekli az embereket?" és máris jobb propagandát tudnak készíteni, egyéb lépéseket "eszközölni", stb.
szal lehet használni bûnüldözésre, politikai meg minden más célra
második nekifutásra nyílván nem a sex és az mp3 érdekelheti õket igazán, hanem a jóval kisebb arányú, de még jelentõsnek mondható egyéb akármik 😄 akár a trend is
akármik: bombarecepttõl a teRRRRoRRRRistaaaán keresztül az egyéb törvénytelenségig, esetleg nemzetekre/országokra bontva az eredményeket, ha ip-ket is kapnak
lényeg, h egy fasza feldolgozó progival kiértékelhetik, hogy "mi érdekli az embereket?" és máris jobb propagandát tudnak készíteni, egyéb lépéseket "eszközölni", stb.
szal lehet használni bûnüldözésre, politikai meg minden más célra
________ `_~_\" noss
Azt mondja meg vki, kinek a szem. jogait sérti, ha a Google megmondja, hogy egymillióháromszázezerakárhányan kerestek rá a "sex" szóra. Nyilván nem ip címmel ellátott listát kellett volna beadniuk.
(Nem mintha nem szaladna a totál ellenõrzés és diktatúra felé az usa enélkül is..)
(Nem mintha nem szaladna a totál ellenõrzés és diktatúra felé az usa enélkül is..)
Levanám a Busch kormány szarva.
Csak azt tudnám még minek fogdpossuk meg nekik egyáltalán a tenoristákat. Egy kettõ felett pislantanánk aztán , jó utazást uram a Pan America járatán...
Csak azt tudnám még minek fogdpossuk meg nekik egyáltalán a tenoristákat. Egy kettõ felett pislantanánk aztán , jó utazást uram a Pan America járatán...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
kicsit el vagy tájolva a cégek mérete terén, a legnagyobbak éves bevétele simán összehasonlítható a magyar költségvetéssel.
Pl. csak a samsung háromhavi nyeresége 2,64 miliárd dollár, azaz több, mint 500 milliárd forint - és ez a nettó profit, nem a bevétel!
Pl. csak a samsung háromhavi nyeresége 2,64 miliárd dollár, azaz több, mint 500 milliárd forint - és ez a nettó profit, nem a bevétel!
Értem... 4000 ezer milliárd forint.
Tehát a magyar állam költségvetésének 2/3 adával esett egyetlen amerikai cég árfolyama... hihetõ <#ejnye1>#ejnye1>
Tehát a magyar állam költségvetésének 2/3 adával esett egyetlen amerikai cég árfolyama... hihetõ <#ejnye1>#ejnye1>
Baromi ronda ez az új dizájn!
lehet hogy ez vmi marketing-fogás a kuuugli részérõl, hogy "õ bizony vigyáz az ügyfelei személyiségi jogaira"???
aztán a hírverés után hamarosan beszolgáltatja az adatokat?
keatívak ezek a gúgl srácok, ez is egy új reklámozási technika, szintén kísérleti jelleggel, hogy "perel az állam és ingyen tele lesz velem a sajtó"! 😉
lehet hogy hosszútávon ezért nem kár a 14%-ért, késõbb úgyis megtérül akár a többszöröse is? 😊)
<#idiota>#idiota>
aztán a hírverés után hamarosan beszolgáltatja az adatokat?
keatívak ezek a gúgl srácok, ez is egy új reklámozási technika, szintén kísérleti jelleggel, hogy "perel az állam és ingyen tele lesz velem a sajtó"! 😉
lehet hogy hosszútávon ezért nem kár a 14%-ért, késõbb úgyis megtérül akár a többszöröse is? 😊)
<#idiota>#idiota>
________ `_~_\" noss
a figyelést lehet hatékonyan, jelentõsen alacsonyabb költségszinten végezni, kiválasztani és elemezni belõle meg csak azokat, amik vmilyen oknál fogva fontosak.
(pl. ún. "szélsõséges" embereket, csoportosulásokat)
és bõven megéri, mert
-> kiszûrhetõk és kezelhetõk a "nem kívánt" jelenségek, még idõben
-> biztosítani lehet ezáltal a hatalom megtartását
-> biztosítani lehet ezáltal a további bevételforrásokat, melyeknek természetesen csak töredéke a megfigyelés és az esetleges "problémák" kezelése!
"Sehol sem tudott hosszu tavon mukodni ez a megfigyeleses/diktatorikus dolog"
szerintem már 10-20 év is elég sok, elég hosszú táv, pedig tudjuk, hogy ennél bizony jóval tovább tartottak a dolgok. és --ahogyan a mellékelt ábra mutatja-- újraképzõdnek szépen, _okulva_ az eddigi hibáikból
ja és ha vkinek nem tetszik és pl tüntetni akar ezellen, az elõbb olvasgasson itt az sg.hu-n a tüntetés-feloszlató eszközök praktikáiról...
mexox-mexöx alias csendben hallgatsz és tûrsz vagy teRRRRRRo'ista leszel...?
(pl. ún. "szélsõséges" embereket, csoportosulásokat)
és bõven megéri, mert
-> kiszûrhetõk és kezelhetõk a "nem kívánt" jelenségek, még idõben
-> biztosítani lehet ezáltal a hatalom megtartását
-> biztosítani lehet ezáltal a további bevételforrásokat, melyeknek természetesen csak töredéke a megfigyelés és az esetleges "problémák" kezelése!
"Sehol sem tudott hosszu tavon mukodni ez a megfigyeleses/diktatorikus dolog"
szerintem már 10-20 év is elég sok, elég hosszú táv, pedig tudjuk, hogy ennél bizony jóval tovább tartottak a dolgok. és --ahogyan a mellékelt ábra mutatja-- újraképzõdnek szépen, _okulva_ az eddigi hibáikból
ja és ha vkinek nem tetszik és pl tüntetni akar ezellen, az elõbb olvasgasson itt az sg.hu-n a tüntetés-feloszlató eszközök praktikáiról...
mexox-mexöx alias csendben hallgatsz és tûrsz vagy teRRRRRRo'ista leszel...?
________ `_~_\" noss
Sehol sem tudott hosszu tavon mukodni ez a megfigyeleses/diktatorikus dolog. Amugy ahhoz, hogy a fel vilagot figyelje vagy az egeszet, igencsak nagy anyagi kapacitas kell, es ez csak elnyeli a lovet folyamatosan.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
sajnos tartok tõle, hogy lesz ez még rosszabb is.
A nagy testvér lassan már a wckagylóban is figyelni fog.
A nagy világhatalmi tervek folytatódni fognak.
Kíváncsi vagyok, mikor tör ki a következõ háború, ott lenn, ahol van még olaj?
A nagy testvér lassan már a wckagylóban is figyelni fog.
A nagy világhatalmi tervek folytatódni fognak.
Kíváncsi vagyok, mikor tör ki a következõ háború, ott lenn, ahol van még olaj?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Pont ezt akartam irni amit az elozo emberke, a google ezzel a userbarat lepessel nagyobbat szakit kesobb, az AOL meg a tobbi bekaphatja....
rotfl .. a "csõdbemész" dolgot a befektetõknek és a brókereknek köszönheti. habár a csõdtõl igen messze van.
más, a google-nek idõvel jobban megtérül, ha most a felhasználók pártáj marad, mert ugyan lehet, hogy a yahoo meg az aol rengeteg pénzt tud majd szerezni, de a PR-je a -999..999 felé közelít majd ..
más, a google-nek idõvel jobban megtérül, ha most a felhasználók pártáj marad, mert ugyan lehet, hogy a yahoo meg az aol rengeteg pénzt tud majd szerezni, de a PR-je a -999..999 felé közelít majd ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ezt meg lehet csinálni?
Valaki mostmár felléphetne az usa ellen! Ilyen módszerekkel csak diktatúrában használnak! (Ha nem adsz át adatot, akkor csõdbe mész)
Usa-t el kéne tûntetni a Földrõl örökre!
Valaki mostmár felléphetne az usa ellen! Ilyen módszerekkel csak diktatúrában használnak! (Ha nem adsz át adatot, akkor csõdbe mész)
Usa-t el kéne tûntetni a Földrõl örökre!
Kicsit tulkomplikalsz... azt hiszem mas forumokbann lattam, hogy pl az altavizslan melyek e leggyakrabban keresett szavak. kb ilyen kaliberuek voltak, csak sexrol szoltak😊
A pert megusszak, es csodbemennek. Mert senki sem olyan hulye, hogy egy olyan ceg reszvenyeiben tartsa a penzet, aminek az oldalan csak az atom antira-ra keresnek ra, mert annak a kereskedelmi erteke egyenlo a 0-val.
Ergo a management reszerol egy rossz valasznal az is jobb, ha halogatja a valaszt. Zarja a pozicioit (gyk: (mint peterx): megszabadul a reszvenyopcioitol) aztan hagyja bukni az egeszet. O mar sem sokat veszithet, max az allasat, de nem az egesz vagyonat.
Ergo a management reszerol egy rossz valasznal az is jobb, ha halogatja a valaszt. Zarja a pozicioit (gyk: (mint peterx): megszabadul a reszvenyopcioitol) aztan hagyja bukni az egeszet. O mar sem sokat veszithet, max az allasat, de nem az egesz vagyonat.
Nagyon uptodate vagy tozsdeismeretbol es jogbol.
En beszolgaltattam volna az adatokat, kb igy:
1, kismacskafasza
2, atom anti
3, nebuchadnezzar
4, loal mania
Ezzel talan megusz6ak volna apert, es ki tudna utanajarni, hogy telleg nem ez a valos adat ?😊
1, kismacskafasza
2, atom anti
3, nebuchadnezzar
4, loal mania
Ezzel talan megusz6ak volna apert, es ki tudna utanajarni, hogy telleg nem ez a valos adat ?😊
Ki a szart erdekel hogy 14%-ot esett, hiszen elotte 300%-ot emelkedett cirka 1.5 ev alatt
Én is fel vagyok háborodva, ennek ellenére...
Valaki törölje a #2-t plz.
Valaki törölje a #2-t plz.
ja kúrva USA
mit képzelnek magukról?
atomot nekik! kína lécci írtsd ki usát <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#mf3>#mf3><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
mit képzelnek magukról?
atomot nekik! kína lécci írtsd ki usát <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#mf3>#mf3><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
"Az amerikai igazságügyi minisztérium amiatt perelte be Google-t, mert az nem volt hajlandó adatokat szolgáltatni arról, mely szavakra keresnek rá felhasználói. (A Yahoo, a Microsoft és az America Online nem csinált ekkora lelkiismereti kérdést a személyiségi jogokból, õk minden adatot kiszolgáltattak, amit a kormány kért)."
Nos a Google itt pont megpróbálta megvédeni a felhasználók jogait szemben a többivel. Ez pedig rendes volt a Google-tól... nemértem mért kellett ezért b*sztatni õket...<#confused>#confused>
Nos a Google itt pont megpróbálta megvédeni a felhasználók jogait szemben a többivel. Ez pedig rendes volt a Google-tól... nemértem mért kellett ezért b*sztatni õket...<#confused>#confused>