Büntetik a Google-t – 4 ezer milliárd a veszteség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha jól sejtem a szervezõdését, akkor seperc alatt áthelyezhtik magukat bárhova. De utána mi lesz? A demokratikus USA letiltatja a Google-t az USA-ból? 😊

kipukkad egy újabb lufi...

mit kell itt izgulni, ha nagyon nagy szarban lesznek, egyszerûen lelépnek az USA-ból (azt bumm az adónak)

Má az is hülyeség hogy egyáltalán kell nekik az a lista!Valószínûleg elsõ körben ment volna az újságba!kb. ennyi értelmét látom. És ezenk kívül:ki az a fasz aki nem google-vel kerestet?
Persze nem mutat megfelelõ infót, mostanában terjednek az olyan felugró ablakok, amik kamu keresést nyomatnak a Googléra.
Tinman
Gondolod, hogy aki komolyan akar robbantani az úgy keres infót, hogy beírja a gugliba: "tenorpista akarni nagy bádábumm in usa vagy hakkkkker/bamba-bomba kézikönyv"?
Aki igazán profi az nem használ netet, ha használ akkor netkávézóból, vagy könyvtárból lehetõleg valami alja helyen ahol nincs kamera.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

noss
így elsõ nekifutásra nekem is furcsa, kit érdekel hogy mire keresünk
második nekifutásra nyílván nem a sex és az mp3 érdekelheti õket igazán, hanem a jóval kisebb arányú, de még jelentõsnek mondható egyéb akármik 😄 akár a trend is
akármik: bombarecepttõl a teRRRRoRRRRistaaaán keresztül az egyéb törvénytelenségig, esetleg nemzetekre/országokra bontva az eredményeket, ha ip-ket is kapnak
lényeg, h egy fasza feldolgozó progival kiértékelhetik, hogy "mi érdekli az embereket?" és máris jobb propagandát tudnak készíteni, egyéb lépéseket "eszközölni", stb.

szal lehet használni bûnüldözésre, politikai meg minden más célra

________ `_~_\" noss

papabear
Azt mondja meg vki, kinek a szem. jogait sérti, ha a Google megmondja, hogy egymillióháromszázezerakárhányan kerestek rá a "sex" szóra. Nyilván nem ip címmel ellátott listát kellett volna beadniuk.

(Nem mintha nem szaladna a totál ellenõrzés és diktatúra felé az usa enélkül is..)
Vorpal
Levanám a Busch kormány szarva.

Csak azt tudnám még minek fogdpossuk meg nekik egyáltalán a tenoristákat. Egy kettõ felett pislantanánk aztán , jó utazást uram a Pan America járatán...

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

kicsit el vagy tájolva a cégek mérete terén, a legnagyobbak éves bevétele simán összehasonlítható a magyar költségvetéssel.

Pl. csak a samsung háromhavi nyeresége 2,64 miliárd dollár, azaz több, mint 500 milliárd forint - és ez a nettó profit, nem a bevétel!

Értem... 4000 ezer milliárd forint.
Tehát a magyar állam költségvetésének 2/3 adával esett egyetlen amerikai cég árfolyama... hihetõ <#ejnye1>

Baromi ronda ez az új dizájn!

noss
lehet hogy ez vmi marketing-fogás a kuuugli részérõl, hogy "õ bizony vigyáz az ügyfelei személyiségi jogaira"???

aztán a hírverés után hamarosan beszolgáltatja az adatokat?
keatívak ezek a gúgl srácok, ez is egy új reklámozási technika, szintén kísérleti jelleggel, hogy "perel az állam és ingyen tele lesz velem a sajtó"! 😉
lehet hogy hosszútávon ezért nem kár a 14%-ért, késõbb úgyis megtérül akár a többszöröse is? 😊)

<#idiota>

________ `_~_\" noss

noss
a figyelést lehet hatékonyan, jelentõsen alacsonyabb költségszinten végezni, kiválasztani és elemezni belõle meg csak azokat, amik vmilyen oknál fogva fontosak.
(pl. ún. "szélsõséges" embereket, csoportosulásokat)

és bõven megéri, mert
-> kiszûrhetõk és kezelhetõk a "nem kívánt" jelenségek, még idõben
-> biztosítani lehet ezáltal a hatalom megtartását
-> biztosítani lehet ezáltal a további bevételforrásokat, melyeknek természetesen csak töredéke a megfigyelés és az esetleges "problémák" kezelése!

"Sehol sem tudott hosszu tavon mukodni ez a megfigyeleses/diktatorikus dolog"
szerintem már 10-20 év is elég sok, elég hosszú táv, pedig tudjuk, hogy ennél bizony jóval tovább tartottak a dolgok. és --ahogyan a mellékelt ábra mutatja-- újraképzõdnek szépen, _okulva_ az eddigi hibáikból
ja és ha vkinek nem tetszik és pl tüntetni akar ezellen, az elõbb olvasgasson itt az sg.hu-n a tüntetés-feloszlató eszközök praktikáiról...
mexox-mexöx alias csendben hallgatsz és tûrsz vagy teRRRRRRo'ista leszel...?

________ `_~_\" noss

uniu
Sehol sem tudott hosszu tavon mukodni ez a megfigyeleses/diktatorikus dolog. Amugy ahhoz, hogy a fel vilagot figyelje vagy az egeszet, igencsak nagy anyagi kapacitas kell, es ez csak elnyeli a lovet folyamatosan.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Frank99
sajnos tartok tõle, hogy lesz ez még rosszabb is.
A nagy testvér lassan már a wckagylóban is figyelni fog.
A nagy világhatalmi tervek folytatódni fognak.
Kíváncsi vagyok, mikor tör ki a következõ háború, ott lenn, ahol van még olaj?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sliders
na valami jó hír is legyen ma

Pont ezt akartam irni amit az elozo emberke, a google ezzel a userbarat lepessel nagyobbat szakit kesobb, az AOL meg a tobbi bekaphatja....
[HUN]PAStheLoD
rotfl .. a "csõdbemész" dolgot a befektetõknek és a brókereknek köszönheti. habár a csõdtõl igen messze van.

más, a google-nek idõvel jobban megtérül, ha most a felhasználók pártáj marad, mert ugyan lehet, hogy a yahoo meg az aol rengeteg pénzt tud majd szerezni, de a PR-je a -999..999 felé közelít majd ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

rigidus
Stivo oromtancot jar

Ezt meg lehet csinálni?
Valaki mostmár felléphetne az usa ellen! Ilyen módszerekkel csak diktatúrában használnak! (Ha nem adsz át adatot, akkor csõdbe mész)
Usa-t el kéne tûntetni a Földrõl örökre!

uniu
Kicsit tulkomplikalsz... azt hiszem mas forumokbann lattam, hogy pl az altavizslan melyek e leggyakrabban keresett szavak. kb ilyen kaliberuek voltak, csak sexrol szoltak😊

uniu
A nep egyszeru gyermeke 😊

TothLaci
20 milliárd dollár????
KINEK VAN ANNYI PÉNZE?
Nem millió?
A pert megusszak, es csodbemennek. Mert senki sem olyan hulye, hogy egy olyan ceg reszvenyeiben tartsa a penzet, aminek az oldalan csak az atom antira-ra keresnek ra, mert annak a kereskedelmi erteke egyenlo a 0-val.

Ergo a management reszerol egy rossz valasznal az is jobb, ha halogatja a valaszt. Zarja a pozicioit (gyk: (mint peterx): megszabadul a reszvenyopcioitol) aztan hagyja bukni az egeszet. O mar sem sokat veszithet, max az allasat, de nem az egesz vagyonat.
Nagyon uptodate vagy tozsdeismeretbol es jogbol.
uniu
En beszolgaltattam volna az adatokat, kb igy:
1, kismacskafasza
2, atom anti
3, nebuchadnezzar
4, loal mania
Ezzel talan megusz6ak volna apert, es ki tudna utanajarni, hogy telleg nem ez a valos adat ?😊

Ki a szart erdekel hogy 14%-ot esett, hiszen elotte 300%-ot emelkedett cirka 1.5 ev alatt
Én is fel vagyok háborodva, ennek ellenére...

Valaki törölje a #2-t plz.

ja kúrva USA
mit képzelnek magukról?
atomot nekik! kína lécci írtsd ki usát <#boxer><#falbav><#mf3><#banplz><#taps>

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

"Az amerikai igazságügyi minisztérium amiatt perelte be Google-t, mert az nem volt hajlandó adatokat szolgáltatni arról, mely szavakra keresnek rá felhasználói. (A Yahoo, a Microsoft és az America Online nem csinált ekkora lelkiismereti kérdést a személyiségi jogokból, õk minden adatot kiszolgáltattak, amit a kormány kért)."

Nos a Google itt pont megpróbálta megvédeni a felhasználók jogait szemben a többivel. Ez pedig rendes volt a Google-tól... nemértem mért kellett ezért b*sztatni õket...<#confused>