351
-
Petimen #351 Helló! Próbáltam amit leírtál, de úgy sem sikerül. Mi lehet a baj? Előre is köszi. -
aszti8 #350 Sziasztok.Honnan tudok letölteni magyaritást a játékhoz? Előre is köszi. -
Donát9 #349 sziasztok.nem tudjátok hogyan kell megölni a the bigger the boat...pályán azt a dagadt állatot amelyik kilyön a wc-ből???mert sehogy nem sebződik meg!még a szuper atackal sem! -
C7 #348 asszem pályánként ment automatán, vagyis csak a pálya után menti el -
cucmurgány #347 hello naon kezdő vaok meg tudjátok mondani hogy hogyan kell elmenteni a játékot -
#346 hello, nekem nem ment fel a játék... :( nem indult el,ezért nem tudok HELpel szolgálni.. sry -
#345 help .ott tartok hogy a hajón azt a spanyol kapitányt kell kinyornom.help -
#344 hm
torrenton fenn van. ISOHUNT, MININOVA, PIRATEBAY kapásból három ingyenes -
keirafan #343 HELP -
keirafan #342 arnyek=GREEN]HELP[/arnyek] :D -
keirafan #341 -
keirafan #340 irjon vki!! -
keirafan #339 Nem tudja vki hol lehe letölteni lehet angol is, torrentes is, csak ne demos.
nekem megvan a karib3 játékba csak az a baj h demo.
[#help -
#338 Mi a rendszerkövetelményei???
-
C7 #337 nincs hozzá magyarítás... Weewcy! van egy honlap amit modnhatok, habár torrent és meghívós. lehet megvan neked, írj privátot, mert a warez tilos -
Weewcy #336 Sziasztok, nem tudná valaki megmondani hol lehet letölteni? ha lehet magyarul, köszi! -
atesszan #335 www.magyaritasok.hu -
gergő992 #334 szasztok! valaki tudna nekem adni egy linket ahol letudom tölteni a magyarositását?! -
atesszan #333 Senki nincs itt? -
hapcizoli #332 nekem is úgyan ez a bajom -
atesszan #331 Sziasztok.Amikor a spanyollal harcolok(Don Carrera)Hiába csalom a középső árboc közelébe,nem akar belevágni.Már végtelen élettel próbálom,ugy sem megy!Van vmi trükkje,vagy bug lehet,mert roppant idegesitő.Esetleg egy mentése van valakinek az ezutáni résztől? -
hapcizoli #330 halli!!!meg tudná nekem mondani valaki hogy pirosruhás ember a port royal utáni pályán ahol a hajón vagyunk ott hogy lehet megölni mert én már mindent próbáltam és nem akar meghalni
előre is köszi!! -
C7 #329 nem tudok cheatet, de tom ajánlani a cheatland.hu-t ott le lehet tölteni a cheatlandet, és ott van sok gamehez, gyorsfutást nem utdok, én mondom csak nyomtam állandóan a gombot, és futott. habár 1 ajánlatom lenne: figyeld meg 1x, h melyik ember fut 1 hajszálnyival távolabb a sárkánytól, és a végén azzal nyírd ki acsajt, és azzal leszel -
Rambo888 #328 de én hiába futok mindig utolér.valahogyan van gyorfutás?valamelyik gombbal lehet gyorsabban futni?vagy nemtudnál nekem adni valamilyen cheat kódot hozzá? pl.:halhatatlanság? én utálok csalni,és én soha nem szoktam de nagyon szeretem ezt a játékot és idegesít hogy nem tok tovább jutni.Légyszi ha tudsz adj nekem cheat kódot,az lenne a legjobb ha tudnál olyan kódot adni ami sérthetetlenség vagy halhatatlanság.írj vissza!(fantastic)vagy aki tud -
C7 #327 nemtom, én csak nyomtam a hátrafelét. vannak ott közbe kötelek, el lehet vágni, és állílag lelassítja a sárkáyt, de én mindig eltévesztettem, nnem bírtam elvágni, és megölt mer megálltam... én csak nyomtam a futást állandóan -
Rambo888 #326 légyszi mond meg fantastic hogy mit csináljak hogy ne érjen utol a sárkány! -
Rambo888 #325 Valaki légyszives mondja má el hogy mit csináljak akkor amikor a sárkány kerget!annyira idegesít márt hogy nem tudom megcsinálni.már vagy 2 hónapja ezzel ma pályával szedvedek!van valami gyors futás ott vagy mi?mert mindig utolér és eltapos a sárkány!Valaki légyszives mondja meg hogy mit csináljak! -
Rambo888 #324 Kössz szépen!megtudtam ölni a kínai csajt.de utána életre kelt az a sárkány,és hiába futok utolér és meghalok.hogyan fussak el előle?mert állandoan utolér és meghalok.légyszi mondja el valaki! -
C7 #323 hopsz. üsd, üsd bukfencezz, légy rafinált védekezz... majd utána vigyázz, mer jön a sárkány, és ne próbáld lelassítnai a kötelek vágásával, szalaggy, mert újrakezdheted, ha soxor meghalsz -
Rambo888 #322 Sziasztok!Eljutottam addig hogy a kinai pályán a legvégén azzal a kkinai csajjal kell megküzdeni.de nem hal meg és mire félig lenne az élete addigra márt és meghalok.valaki légyszives mondja meg hogy mit csináljak abba a pályába! -
C7 #321 az nemgond, h nem otd (igaz elmondja, és kiírja) de hogy 9 hozzászólással nem tudsz visszaolvasni, az már télleg! #311 -
seahawks #320 Bocs nem tudom -
seahawks #319 Hello!!!Nem tudam megölni a piros ruhás kapitányt a hajón.Hogyan kell megölni????Előre is kösz!!!!! -
#318 hello Megvan Valakinek a Carib Tenger Kalózainak a Főcim Dala?
Ha Igen Irja Privátban!
-
#317 Közsi Fantastic!!
-
C7 #316 amelyiken jönnek a spanyolok? azt leírtam #311-be -
#315 Helló! A legelső hajós pályát hogy kell átt vinni? Kérlek segítsetek!! -
surisomi #314 ok -
C7 #313 mlg nincs, és nincs is fordításban, ha jól tudom. -
surisomi #312 készül hozzá honosítás, vagy valahonnan letölthető?