291
CFOS Speed – azaz, hogyan kell okosan programot írni
-
fatr #51 Cső!Tálca(szines ikon jobb klck)
beállítások
beállítások
programok
- voice-over-IP(a nem használt prg-t normálra állítani)
- fájlmegosztás(az általad haszn.t fájlcserélőt magasra állítani,a
többit normálra)
-szólj ,ha kész vagy! -
psiho02 #50 Azt kell beállitani??? és ha igen hogy??? -
fatr #49 Cső ! Program priorítások beállítása(persze körültekintően). -
psiho02 #48 És hogy tok ezen javitani ????
Csak ne azt irja valaki hogy vegyem meg!!! -
#47 Én is így jártam vele Vista alatt, csak plusszban még minden rendszerindításkor megkaptam a "setup.exe file nem tölthető be" hibaüzenetet. Úgyhogy inkább megvettem 3000 Ft-ért. Örök frissítési lehetőség, legális, nem kell vacakolni a töréssel és működő kiadást keresni. Szerintem nem egy óriási összeg ezekért cserébe. -
psiho02 #46 hello!!
Nem küldi el a pinget és nem tom mit csináljak veel!!!!
Valaki segitsen!!!!!!! -
#45 Nálam Ugyan Ez!!! -
#44 Hali....
én nem értem ezt a progit nekem semmi változás :) feltöltés ezek után is ugyanúgy lelassítja...valami ötlet ?:) 3.xx valahányas van :) most már zokni vagyok hogy megnézzem kösszi -
#43 Cfosspeed 1.06 az ha egyáltalán speed, elég régi. A legújabb 3.xx-nél tart. -
#42 hello!
ujrahuztam a rendszert felraktam a cfosspeedet, de nem tudok letölteni hogyha feltöltök. Router mögött vagyok de az elözö windowsal ment. az 1.06 verziot raktam fel. valami ötlet? -
zsotee #41 Üdv!
Ha több gép megy ki a netre switch segítségével, akkor azokra az alap cfos vagy inkább a cfosSpeed a javasolt optimizáló? -
#40 Telepítés folytatása gomb -
petkooo #39 Hello segitsetek nekem a cfosspeed felrakásánál azt irja ki hogy nem ment át a winfos tesztelésén mit tegyek? -
#38 Végül rájöttem, hogyan lehet beállítani a cuccot úgy hogy csak a cfosspeed-et vágja át, a rendszeridő maradjon, most azt írja: van még 5121 nap a próbaidőből :)
Amúgy a 3.x-hez nem találtam törést, de ha te tudsz, akkor be tudnád linkelni v. el tudnád küldeni e-mailben? -
#37 Hát ennél azért sokkal használhatóbb törések vannak hozzá. Ez nem kis gond. -
#36 1900 Ft most az örökös reg. díja a cFos-nak. aki ezt nem bírja kifizetni, az meg is érdemli a szopást. -
#35 Én a 3.01.1130-at használom. Én is letöltöttem azt a bizonyos Licenszet, amit gondolom te is használsz, de ki se próbáltam, mert a gondolom online ellenőrzi a licencet a progi, és ugye használják párezren :)
Én a Cracklock nevű progit használom, ami a redszerindővel mahinál, csak az a baj, hogy így állandóan június 30-a van nálam, és ez elég sok gondot okoz :( -
#34 Hát ha ugyanaz lenne, akkor nem használná a cfost senki. De mivel az a QoS izé az sztem csak valami dísz, dizájnelem,(mert sztem semmit nem csinál) ezért kell cfos :) -
#33 ez a cfos nem ugyanaz mint a windows beépített QoS csomagutemezoje?
(egyébként én is azok közé tartozom akiknel valamilyenoknal fogva nem megy rendesen a cfos [föleg játékoknál nem használ], egyébként rendesen be van állítva...) -
morfondőr #32 Üdv!
Pár napja tettem fel a cfosspeed-et, és jó kis proginak tűnik, de valami nem teljesen jó! Néha egyszerűen nem tudok az IE-vel megnyitni oldalakat. Ezután ujraindít és megy megint. 3.0.1.1132 van fennt, nem crack-el, hanem seriallal, persze nem legálisal. Ezzel lehet a baj, vagy vmit rosszul állítottam be neki?
Előre is köszi a választ! -
TRac #31 Üdv! Feltettem a CFost,és az a gond hogy routeren keresztül jön a net (adsl),és nem tudom a kapcsolatnál mit adjak meg neki,mert ha megadom a felh.nevet meg a jelszót akkor kiir vmi hibát hogy nem tud csatlakozni. -
#30 Aha csak az a gond, hogy eddig ilyen nem volt. A utóbbi vinfos telepítés óta van ez miután mexűnt az a dolog, hogy 4 újraindítás után eltűnt az ati driver. Úgynéz ki megint a vindóz a hibás, egyik hiba eltűni, jön helyette másik... -
#29 Nekem eredeti van, semmi gond már legalább egy éve vele, + más fórumokon is a warezolásra gyanaxanak. -
#28 Akkor nem bugzana? aha azt nemhiszem. -
#27 2000 forintért meg is vehetnéd aztán menne rendesen. -
#26 Tud ajánlani a cfosspeedhez hasonló képességű programot? Mert ez a bugos szar mostanában azzal szórakozik, hogy megy egy ideig, aztán valamennyi gépújraindítás ha fellépek a netre, azt írja, hogy 0 letöltés fel is meg le is, pedig megy mint az állat, de persze nem csak az a gond, hogy 0-át ír, hanem nem is működik nem optimalizálja az adatforgalmat, és semmit nem állítottam át. Aztán csak az uninstall és újratelepítés segít, de rohadtul unalmast ezt mostmár hetente megcsinálni. -
#25 kijött a 3.00ás változat -
#24 köszi!! -
#23 Outpost tűzfal beállítása:
Options - System fül - ICMP - Settings
Echo reply - in és out bejelölni.
-
#22 Sziasztok!
2.13as CFOSt raktam fel tegnap OUTPOST tűzfal mellé.
Adtam neki jogot, és látom is, hogy mutatja az adatforgalmat meg minden.
De amikor kitörlöm a calibration datat, utána azt írja, a pingelés nem sikerült neki, így nem fog működni...
Pedig teljes engedély van a cfosspeednek, meg az adatforgalmat is mutatja.. mi lehet a baj?
ill. melyik CFOSt ajánljátok?
ADSLem van, ADSL routeren jön a net (helyi hálóként) -
#21 nem tudom, én mindenesetre csináltam egy ghostos mentést az oprendszerről:) -
#20 "légy szíves indokold meg miért rühelled a programot"
Nem a rühellésről van szó, mert ahogy az a táblázatról is leolvasható a program használata esetén jobb a minőség - ebbe beletartozik a fel/le töltés együttes használata és a játékközbeni javulás.
"játéknál megéri használni a cfos speed-et? konkrétan pes4-nél.
"cikkíró" szerint igen, de én többek véleményére is kíváncsi lennék."
Amint látható nálam is javulást okoz a valódi eredeti állapothoz képest.
A lényeg csak az, hogy eltávolítása és disabledezése során miért rosszabb a helyzet, mint a valódi eredeti állapot?
-
#19 nekem csak 1 kérdésem lenne:
játéknál megéri használni a cfos speed-et? konkrétan pes4-nél.
"cikkíró" szerint igen, de én többek véleményére is kíváncsi lennék.
köszi
-
#18 az illető azt írta, hogy rühelli a programot, ami szerintem nagyon hasznos, de ezt már lentebb említettem :)
természetesen az indokot elfelejtette hozzátenni...
ha valaki ilyet állít egy ilyen jó kis programról, az vagy nem tudja mik az előnyei, vagy még egyáltalán nem is használta... -
#17 légy szíves indokold meg miért rühelled a programot
szerintem nagyin is hasznos
én úgy látom, hogy az adatlapom tökéletesen üzemel ;) -
#16 "aki nem ért hozzá, ne használja"
De szeretem aki ilyet állít :)
Azt elfelejti a MÉLYEN TISZTELT hozzászóló, hogy MONDTAM, hogy a program használatával JAVULT a netkapcsolat "minősége", arra nem találom a választ, hogy a program eltávolítása után MIÉRT ROSSZABB A NETKAPCSOLAT MINT VOLT, illetve ha a traffic sh-t ha kikapcsolom akkor megint cak MIÉRT ROSSZABB A NETKAPCSOLAT MINT VOLT, hisz a kikapcsolás a program szerint az eredeti állapotot jelenti, de akkor miért rosszabb?
Ahhoz viszont nem szól hozzá, hogy a program feltelepítése ÉS hozzá nem nyúl az illető, majd simán leszedi a netes kapcsolata ROMLIK abban a tekintetben, hogy előtte milyen volt :)
Szóval had kérdezzem már meg, hogy a program használata során HASZNÁLT SZERINTE eredeti állapot miért rosszabb, mint a valódi eredeti állapot? És hogy ennek használatának MI köze az egyébként is egyéb beállításoknak?
Csak ennyi a kérdésem... választ előre is köszönöm... -
#15 nincs azzal semmi gond:D mydoom@ -
#14 igen és ki mondta, hogy nem értek hozzá?
inkább csinálj valamit az adatlapoddal mert vmi gond van vele... -
#13 Uhh, király a lapod, végre egy helyre linkelve a winupdatek. Szedem is! :)
Thnx! -
#12 aki nem ért hozzá, ne használja
FAQ: