26
  • norbi155
    jó game lessz csak legyen pc re xD
  • TothLaci
    Egyenlőre
  • TommyC
    GTA-zni még a GTA 1el kezdtem, s mikor először jáccodtam az eggyel majd leesett az állam, h-hogy tudtak ilyen faxa játékot csinálni =)
    Az volt nekem az igazi cucc, met jó régen volt =)
    A mostani GTA-k már nem leptek meg annyira a GTA3 után...persze azokat is tökre bírom, csak nem annyira surprise na...értitek =)
  • Sanyix
    ps3
  • Sanyix
    Már most is van p3 erejű hardver pc-n, de azt csak a pénzeszsákok engethetik csak meg maguknak. :(
  • archkoven
    A felülnézetes gta-k idejéban a fene sem gondolta volna, hogy egyszer még ez lesz minden idők egyik legnépszerűbb játéka.

Egyébként nekem a grafikával volt komolyabb gondom. Már a GTA3 idejében (2002 május) sem számított szépnek a grafika, de ma már elég illúzióromboló. A PS3-on biztos durva lesz, rá egy évre mikor megjelenik Pc-re akkora már pc-ben is lesz ps3 erejű hardver.

Az SA-ban szerintem is sok erőltetett küldetés volt, de azért volt egy csomó (főleg a repülősök) amit nagyon élveztem.
  • TothLaci
    Mégpedig Saint's Row.
    Ha GTA lett volna, akkor már mindenki tudna a videóról.
  • TothLaci
    Az szerintem csak egy GTA klón volt.
  • Enkil
    3 év
  • Enkil
    láttam pár hónapja valahol egy 20 másodperces kis filmet a ps3-ra fejlesztett gta -ról, lesesett az állam, végre grafigkilag is baromi szép lesz az uj gta,ami legalább 3 pc-re ha addíg nem adnak ki előbb egy pénz beszippantó részt is
  • jimmy127
    miért lenne hülyeség konzolon nincs gépigény és a gta london bukta volt kb: a gta 3 óta spanolják a gtakat.
  • NEOreg3
    európában az utcák elég keskenyek, nem úgy mint amerikában, szóval egy amerikai várossal jobban járnának, bár nemtökmind1 hogy hol van az a város, a lényeg, hogy szép nagy legyen széles utcákkal a neve meg a földrajzi elhelyezkedése engem hidegenhagy
  • Cat 02 #14
    az telejsen más játék :D
  • Visor
    Remélem hogy a GTA4 sokkal jobb lesz. Mondjuk az jó lenne ha továbbra is Amerikai pályákon játszannánk, de az Európai sem lenne rossz. Vagy lennének Amerikai és Európai pályák.:))) Lehet hogy a GTA: London bukott anno, de azóta sokat változott a világ.
  • sweech
    az hülyeség amit írsz
  • jimmy127
    márakinek gépigény:D
  • NEOreg3
    legalább kapunk hozzá normális grafikát ha már PS3-ra fejlesztik, nameg gépigényt...:)
  • Sanyix
    Pont annyira volt kiegészítő mint az SA meg a vice city :)
  • TothLaci
    Szerintem májusban már lesz kép róla.
  • jimmy127
    de a gta london meg is bukot és csak egy kiegészitő volt a sima gtahoz.:))
  • Sanyix
    A gta london európában játszódott, mégis gta volt :)
    Remélem ebben visszatérnek a normális küldetésekhez, mert a san andreasban elég sok idegesítő, és eröltetett küldetés volt.
  • jimmy127
    ez hülyeség egy gta attól marad gta hogy amerikába játszódik, a másik meg az hogy kizárt dolog hogy ebben az évben megjelenjen mivel a ps3 se biztos hogy megjelenik ebben az évben és fél évig ps3 exkluziv lesz és utána fog megjeleni x-box 360,pc-re.
  • Venom1986
    Remélem lesz Pc-n mert ha nem akkor...akkor...ööö
  • XbandX
    na... már megint egy gta....már a san andreas is szar lett...remélem ez jobb lesz
  • Lee732
    Remélem lesznek végre havas tájak is. Szeretnék végre egy sípályán leszálguldani az autommal:)(Lásd Taxi c. film)
  • spydee
    Remélem Budapest XIII. kerületében is tudok majd garázdálkodni!!!
    Ha nem, akkor nem kell...:))