26
-
norbi155 #26 jó game lessz csak legyen pc re xD -
#25 Egyenlőre -
#24 GTA-zni még a GTA 1el kezdtem, s mikor először jáccodtam az eggyel majd leesett az állam, h-hogy tudtak ilyen faxa játékot csinálni =)
Az volt nekem az igazi cucc, met jó régen volt =)
A mostani GTA-k már nem leptek meg annyira a GTA3 után...persze azokat is tökre bírom, csak nem annyira surprise na...értitek =) -
#23 ps3 -
#22 Már most is van p3 erejű hardver pc-n, de azt csak a pénzeszsákok engethetik csak meg maguknak. :( -
archkoven #21 A felülnézetes gta-k idejéban a fene sem gondolta volna, hogy egyszer még ez lesz minden idők egyik legnépszerűbb játéka.
Egyébként nekem a grafikával volt komolyabb gondom. Már a GTA3 idejében (2002 május) sem számított szépnek a grafika, de ma már elég illúzióromboló. A PS3-on biztos durva lesz, rá egy évre mikor megjelenik Pc-re akkora már pc-ben is lesz ps3 erejű hardver.
Az SA-ban szerintem is sok erőltetett küldetés volt, de azért volt egy csomó (főleg a repülősök) amit nagyon élveztem. -
#20 Mégpedig Saint's Row.
Ha GTA lett volna, akkor már mindenki tudna a videóról. -
#19 Az szerintem csak egy GTA klón volt. -
#18 3 év -
#17 láttam pár hónapja valahol egy 20 másodperces kis filmet a ps3-ra fejlesztett gta -ról, lesesett az állam, végre grafigkilag is baromi szép lesz az uj gta,ami legalább 3 pc-re ha addíg nem adnak ki előbb egy pénz beszippantó részt is -
jimmy127 #16 miért lenne hülyeség konzolon nincs gépigény és a gta london bukta volt kb: a gta 3 óta spanolják a gtakat. -
#15 európában az utcák elég keskenyek, nem úgy mint amerikában, szóval egy amerikai várossal jobban járnának, bár nemtökmind1 hogy hol van az a város, a lényeg, hogy szép nagy legyen széles utcákkal a neve meg a földrajzi elhelyezkedése engem hidegenhagy -
Cat 02 #14 az telejsen más játék :D -
Visor #13 Remélem hogy a GTA4 sokkal jobb lesz. Mondjuk az jó lenne ha továbbra is Amerikai pályákon játszannánk, de az Európai sem lenne rossz. Vagy lennének Amerikai és Európai pályák.:))) Lehet hogy a GTA: London bukott anno, de azóta sokat változott a világ. -
#12 az hülyeség amit írsz -
jimmy127 #11 márakinek gépigény:D -
#10 legalább kapunk hozzá normális grafikát ha már PS3-ra fejlesztik, nameg gépigényt...:) -
#9 Pont annyira volt kiegészítő mint az SA meg a vice city :) -
#8 Szerintem májusban már lesz kép róla. -
jimmy127 #7 de a gta london meg is bukot és csak egy kiegészitő volt a sima gtahoz.:)) -
#6 A gta london európában játszódott, mégis gta volt :)
Remélem ebben visszatérnek a normális küldetésekhez, mert a san andreasban elég sok idegesítő, és eröltetett küldetés volt. -
jimmy127 #5 ez hülyeség egy gta attól marad gta hogy amerikába játszódik, a másik meg az hogy kizárt dolog hogy ebben az évben megjelenjen mivel a ps3 se biztos hogy megjelenik ebben az évben és fél évig ps3 exkluziv lesz és utána fog megjeleni x-box 360,pc-re. -
Venom1986 #4 Remélem lesz Pc-n mert ha nem akkor...akkor...ööö
-
XbandX #3 na... már megint egy gta....már a san andreas is szar lett...remélem ez jobb lesz -
Lee732 #2 Remélem lesznek végre havas tájak is. Szeretnék végre egy sípályán leszálguldani az autommal:)(Lásd Taxi c. film) -
spydee #1 Remélem Budapest XIII. kerületében is tudok majd garázdálkodni!!!
Ha nem, akkor nem kell...:))