Új GTA-rész a láthatáron?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az volt nekem az igazi cucc, met jó régen volt =)
A mostani GTA-k már nem leptek meg annyira a GTA3 után...persze azokat is tökre bírom, csak nem annyira surprise na...értitek =)
dixitque deus fiat lux
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként nekem a grafikával volt komolyabb gondom. Már a GTA3 idejében (2002 május) sem számított szépnek a grafika, de ma már elég illúzióromboló. A PS3-on biztos durva lesz, rá egy évre mikor megjelenik Pc-re akkora már pc-ben is lesz ps3 erejû hardver.
Az SA-ban szerintem is sok erõltetett küldetés volt, de azért volt egy csomó (fõleg a repülõsök) amit nagyon élveztem.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Remélem ebben visszatérnek a normális küldetésekhez, mert a san andreasban elég sok idegesítõ, és eröltetett küldetés volt.
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Ha nem, akkor nem kell...😊)