Móricz Krisztián

Új GTA-rész a láthatáron?

Korábban is hallhattunk már kósza pletykákat egyes internetes fórumokról a készülő új GTA-résszel kapcsolatban. Természetesen ezek a szóbeszédek minden valóságalapot nélkülöztek.

Alapul csupán az szolgált, hogy a tavalyi évben a GTA: San Andreas rekordösszegű bevételt produkált, amely szinte kötelezi a fejlesztőket egy folytatás elkészítésére. A hírek olyan információkat is közöltek, amely szerint az amerikai helyszínek után immáron Európába költözik a játék és hat különböző részben fiktív, részben valós várost, illetve városrészt fog tartalmazni.


A fejlesztés természetesen kizárólag PS3-on látna napvilágot, ám a korábbi részek tapasztalatai alapján ez némi késéssel ugyan, de PC-re is érthető. Amennyiben készül az új rész, bízzunk benne, hogy ez is így lesz. Az egyik nintendós fórumon megjelent két igen érdekes kép is, amely állítólag egy GTA4 designtervéből származik. Később kiderült azonban, hogy csupán egy AutoDesk demóról van szó, amelyet egy rajongó készített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • norbi155 #26
    jó game lessz csak legyen pc re xD
  • TothLaci #25
    Egyenlőre
  • TommyC #24
    GTA-zni még a GTA 1el kezdtem, s mikor először jáccodtam az eggyel majd leesett az állam, h-hogy tudtak ilyen faxa játékot csinálni =)
    Az volt nekem az igazi cucc, met jó régen volt =)
    A mostani GTA-k már nem leptek meg annyira a GTA3 után...persze azokat is tökre bírom, csak nem annyira surprise na...értitek =)
  • Sanyix #23
    ps3
  • Sanyix #22
    Már most is van p3 erejű hardver pc-n, de azt csak a pénzeszsákok engethetik csak meg maguknak. :(
  • archkoven #21
    A felülnézetes gta-k idejéban a fene sem gondolta volna, hogy egyszer még ez lesz minden idők egyik legnépszerűbb játéka.

    Egyébként nekem a grafikával volt komolyabb gondom. Már a GTA3 idejében (2002 május) sem számított szépnek a grafika, de ma már elég illúzióromboló. A PS3-on biztos durva lesz, rá egy évre mikor megjelenik Pc-re akkora már pc-ben is lesz ps3 erejű hardver.

    Az SA-ban szerintem is sok erőltetett küldetés volt, de azért volt egy csomó (főleg a repülősök) amit nagyon élveztem.
  • TothLaci #20
    Mégpedig Saint's Row.
    Ha GTA lett volna, akkor már mindenki tudna a videóról.
  • TothLaci #19
    Az szerintem csak egy GTA klón volt.
  • Enkil #18
    3 év
  • Enkil #17
    láttam pár hónapja valahol egy 20 másodperces kis filmet a ps3-ra fejlesztett gta -ról, lesesett az állam, végre grafigkilag is baromi szép lesz az uj gta,ami legalább 3 pc-re ha addíg nem adnak ki előbb egy pénz beszippantó részt is