Budapesti Infokamu?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az informatikai fejlõdés tényleg pártatlan közös ügy.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
végülis igaz, tényleg jót akarnak! csak nem nekünk...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Végre egyszerûbben dönthetik el, hogy a minisztériumoknak Béla, vagy Géza cégével csináltassák 20millióér a portálokat (persze szigorúan valami ingyenes motor alapjait felhasználva), annak függvényében, hogy melyikük kis fiacskájának lesz az idén kerekebb születésnapja, merugye arra muszáj még1 fullos kocsit venni neki...szóval azért nemkéne bírálni ezeket a jóakaró embereket <#ejnye1>#ejnye1>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla
Ezzel el is mondtam a lényeget. Politikusi töltelékduma, rizsa, dilettáns politikusok szakértõsködõ, mások által megírt beszéde. Ez az infokamu.
MINDEGYIKKEL !!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az SZDSZ törpepárt lenyúlta az egyik legfontosabb tárcát és semmit sem tett az informatika fejlõdéséért, de most már nem is kell.
2,5 hónap és kereshetnek maguknak becsületes munkát
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)