183
MX vs. ATV Unleashed
  • abonyitomz
    elvagy tévedve rengeteg jármő van benne , az alap kettőn kivül , golfautó , repülőgép és a többit fedezd fel
  • báttyó02
    füdeszar :|
  • Csuhai G
    Azzal ne foglalkozz! Itt van egy crack ! ;)
  • Kis Nato
    Az Mtx az egy hatalmas szar játék úgy irányitásra mint élethüségre! Xbox-on tolom ezta gamet és eddig ez a legélethűbb crossos játék amit kiadtak a piacra legyen az konzol vagy pc.Tudok mihez viszonyitani mert élőbbe ezt a sportágat űzöm!
    Segitséget szeretnék kérni hogy hogy kell elinditani a teljes gamet mert van valami Securom is hozzá és azzal mit kell csinálni?
    Válaszotok elöre is köszi!
  • Csuhai G
    Viszont ha úgy "az egészet" nézzük, akkor egy elég jó kis játék, jól el lehet vele szórakozni! Főleg ha neten nyomjuk egy haverral! :)
  • Csuhai G
    Szerintem annyira nem vészes az irányítás, meg lehet szokni. A grafika, nem egy Far Cry, vagy egy Doom3, de ebbe a játékba simán megfelel.
  • arty
    borzalmas árkád irányitás, 0 fizika, pedig a grafika szép, van 3 jármü: krosszmotor, ATV és a homokfuto ... az ütközések rendben vannak, kivéve amikor tereptárgynak megyünk :(

mind1, egynek jó, de az itányitás ótvar :(
  • Csuhai G
    Játszottam vele! Nekem nemigazán tetszett...ellenszembe ezzel! Ez nagyon tetszik! Ja, és ebbe nem csak MTX van, hanem ATV is! Szóval nem nevezhető koppintásnak!
  • EvilDevil
    ez nagyon messze van a királytól... egy MTX klón Ha játszottatok volna az MTX Mototraxal igazat adnátok nekem...
  • Csuhai G
    Pff...Hülyegyerek...
  • abonyitomz
    a játék lényegében király , főleg hogy mostanában nincs is ilyen témájú game
  • abonyitomz
    te egy nagyon buta ember lehetsz , gépet nem adnék a közeledbe max egy gumiszobát
  • EvilDevil
    Végy egy nagyon király játékot (MTX Mototrax), próbáld meg leutánozni.... és ha nem sikerül akkor máris kész egy szálamasan szar játékutánzat(MX vs. ATV) csapnivaló irányítással.. messziről kerüljétek
  • mila69en
    pedig jó kis játék ps2-n toltam sokat:D
  • grebber
    2006-01-19 PC Game ISOs MX Vs ATV Unleashed (c) THQ *CLONECD* CLONECD 47x15 MB
    Torrenten már van,de engem ez nem érdekel.
  • Csuhai G
    Hát a demó télleg nem egy világsiker, de talán a teljes játék jobb lesz!
  • OrioN the S
    ugyan oan lesz ,mint az utóbbi évek hasonló gammái :(
  • atwe
    hát a motor hangok elég szarok :(
    de elég könyü arkade játék sajnos :((
  • Csuhai G
    :)
  • DEXTER92
    Hát ez neckem nem teccik^^

[nem kér kommentet a hsz.-ához]
  • Csuhai G
    PC-s képeket sajnos nem találtam, ahoz nézzétek meg a demót, de itt van 1 pár X-Boxos kép!
    Hivatalos weblap
  • Csuhai G
    Demó
  • Csuhai G
    A THQ bejelentette, hogy MX vs. ATV Unleashed című akció-versenyjáték nem csak PS2-re és Xboxra, hanem PC-re is elkészül, valamikor 2006 elejére, sőt On the Edge alcímmel PSP-re is. A PC-s változat pályaszerkesztőt és multiplayer támogatást is tartalmaz.

- GameStar