183
MX vs. ATV Unleashed
-
Robi546 #183 vagyis reflexhez -
Robi546 #182 Csá all!
Azt akarom kérdezni hogy erre nincsenek módok ? természetesen PC-hez,nem konzolhoz. Válaszokat előre is köszi. -
pepe0323 #181 hova kell a skineket berakni mert én nem tudom? -
bene1997 #180 hogyan kell hátra/előre szaltót csinálni nekem mindig leesik a motorról a felénel meg még esetleg jó trükköket ha mondanátok ja és ,hogy kell modot bele rakni pl x-games pálya meg új mocik -
ratgab #179 Annyit se ér! Unleashed még jó volt a Reflex valamiért nekem dög unalom volt! -
Robi546 #178 nálam megy az MX vs ATV Reflex, nem eredtivel! blééé :P :D xDDD -
#177 Reflex része most csak 950FT D2D! -
#176 mármint a reflex.. xD -
#175 nagyon fasza...
csak nálam indul el hibaüzivel ez a szar? -
cumfu #174 Heló! Megjelent az új rész:
MX.vs.ATV.Reflex-SKIDROW -
veiger #173 hello hogyan kell multiplayerezni???
lécci irjatok msn:[email protected] -
#172 Sziasztok! Akit tényleg érdekel a játék, cserélhetnénk itt maileket/fájlokat stb. Most indítottam be az oldalt: http://www.mxvsatvhu.co.cc/ -
Tompa Richárd22 #171 Ja de én kül a bike graphicsbol töltöttem le a mocikat!!! Vagy honnan kel?
-
Tompa Richárd22 #170 Sziasztok!!! Mit csináljak hogy ha letöltöttem az mcmfactory.com-rol a mocikat és beraktam a data fájlba???? Mert a játékba nem lehet választani őket!! Lécci írjatok előre is kösz!! -
holba #169 MSN:[email protected]
-
holba #168 szevasztok valaki vegyen fel msn mert nem tudom feltenni a játékot előre is köszi csácsá
-
Glory81 #167 ezt irja ki
These files are served courtesy of Floogy Web Hosting.
Thank you for supporting MCM Factory!
mi ez segitsetek:( -
Glory81 #166 hello nekem nem enged letölteni skin packot nem tudja vki miért?
-
Csokis #165 Akinek kell ingyenesen(!) kulcs a játékhoz, az látogasson el ide, KATT! Megadod az e-mail címed és küldik a kódot. -
pudvapappa #164 császtok! mennyire kihalt ez a fórum?Idej lesz felvídítani:D -
balufmx #163 Sziasztok! Aki tud a hamachival jáccani mx vs atv-t vegyen fel pls msn-re.
Vagy vki leírná hogy hogy kell? köszönöm! MSN: [email protected] -
tizie #162 lehet h hülyeséget kérdezek de melyik az ugratásmódosító billentyű? -
pudvapappa #161 mcm 2 az csak megtévesztés -
pudvapappa #160 http://www.mcmfactory.com/
ezeknél rámész hogy mcm2-nél hogy Riding Gear és ott vannak!http://www.mcmfactory.com/display.php?cat=skins&id=3355 itt meg a szimuláció!! -
Miki19940517 #159 cső hallod pályákat ruhákat meg simulációkat tudsz akk linkelni????? -
pudvapappa #158 http://www.mcmfactory.com/display.php?cat=skins&id=2953 -
pudvapappa #157 CSŐ!
Megnyotod programfiles-be az mx vs atv mappát aztán megkeresed a data mappát és abba átthuzod és jó lesz ha kellenek még cuccok pl.:pályák simulációk bukók meg mindeg akkor írj! -
Miki19940517 #156 pontosan le írni -
Miki19940517 #155 vki nem tudná nekem pontosan hogy hova kell rakni a pályákat meg a motorokat
-
pudvapappa #154 Üdv.
Motorokat meg a ruhákat egy helyre kell rakni a mx vs atv data mappájába.akinak kell a motorpackom az írjon privibe. -
Savmacska #153 srácok hogy tudok benne multizni hamachin kersztül? segitsetek fontos lenne lépésről lépesre hátha én rontok el valamit előre is kösz !! -
Nyifi #152 hamachin keresztül lehet multizni.... -
Nyifi #151 sziasztok az lenne a problematikám hogy elíndíto ma gamet megy is mindent beállítok és a betöltö képernyőnél kifasz fatal erreort ír ki, directx error segítsetek!!! -
adam0129 #150 szasztok hogy lehet multizni ? -
dani1423 #149 Dani KÉNE A MX VS ATV UNLESHEAD CD KEY. NAGYON NAGYON KÉNE ELŐRE IS KÖSZI. EMAIL [email protected] -
Nyifi #148 Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy miértnem tudok fellépni a netre vele mindig azt írja ki hogy invalid passworld pedig jó a apssom ez miért van??? -
M3MO #147 Heló nekem lenne 1 olyan problematikám hogy haverommal akarunk neten keresztül játszani vagy hamachin keresztül!
Regeltünk és ha csinálunk servert akkor látjuk is egymást(a játék maga megtalálja a másikat mint servert) de mikor csatlakoznák kiírja h "unable to jointhe game session.The game does not exist" Pls help h mit csináljak!! -
imi199490 #146 Hali! Nem tudjátok mért írja ki ha neten akarok játszani hogy :Invalid cd key.? -
peti18a #145 helotok, hogyan lehet a játékba rakni más mocikat?
mejik mappába? -
Khandiszno #144 Kéne nekem a serial number
[email protected]