MX vs. ATV Unleashed

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagyis reflexhez

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Csá all!

Azt akarom kérdezni hogy erre nincsenek módok ? természetesen PC-hez,nem konzolhoz. Válaszokat elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

hova kell a skineket berakni mert én nem tudom?<#rinya>
hogyan kell hátra/elõre szaltót csinálni nekem mindig leesik a motorról a felénel meg még esetleg jó trükköket ha mondanátok ja és ,hogy kell modot bele rakni pl x-games pálya meg új mocik
Annyit se ér! Unleashed még jó volt a Reflex valamiért nekem dög unalom volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nálam megy az MX vs ATV Reflex, nem eredtivel! blééé :P :D xDDD

grebber
Reflex része most csak 950FT D2D!

Next PC upgrade: 2022

Martinez01
mármint a reflex.. xD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
nagyon fasza...
csak nálam indul el hibaüzivel ez a szar?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Heló! Megjelent az új rész:
MX.vs.ATV.Reflex-SKIDROW

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

hello hogyan kell multiplayerezni???
lécci irjatok msn:[email protected]
Akeritius
Sziasztok! Akit tényleg érdekel a játék, cserélhetnénk itt maileket/fájlokat stb. Most indítottam be az oldalt: http://www.mxvsatvhu.co.cc/

Ja de én kül a bike graphicsbol töltöttem le a mocikat!!! Vagy honnan kel?
Sziasztok!!! Mit csináljak hogy ha letöltöttem az mcmfactory.com-rol a mocikat és beraktam a data fájlba???? Mert a játékba nem lehet választani õket!! Lécci írjatok elõre is kösz!!
szevasztok valaki vegyen fel msn mert nem tudom feltenni a játékot elõre is köszi csácsá
ezt irja ki
These files are served courtesy of Floogy Web Hosting.

Thank you for supporting MCM Factory!
mi ez segitsetek:(

hello nekem nem enged letölteni skin packot nem tudja vki miért?

Akinek kell ingyenesen(!) kulcs a játékhoz, az látogasson el ide, KATT! Megadod az e-mail címed és küldik a kódot. <#smile>

császtok! mennyire kihalt ez a fórum?Idej lesz felvídítani:D<#eljen><#taps><#email><#alien><#beka2>

Sziasztok! Aki tud a hamachival jáccani mx vs atv-t vegyen fel pls msn-re.
Vagy vki leírná hogy hogy kell? köszönöm! MSN: [email protected]
lehet h hülyeséget kérdezek de melyik az ugratásmódosító billentyû?<#mf2>
mcm 2 az csak megtévesztés

http://www.mcmfactory.com/
ezeknél rámész hogy mcm2-nél hogy Riding Gear és ott vannak!http://www.mcmfactory.com/display.php?cat=skins&id=3355 itt meg a szimuláció!! <#vigyor2><#eljen><#wave>

csõ hallod pályákat ruhákat meg simulációkat tudsz akk linkelni?????
http://www.mcmfactory.com/display.php?cat=skins&id=2953

CSÕ!
Megnyotod programfiles-be az mx vs atv mappát aztán megkeresed a data mappát és abba átthuzod és jó lesz ha kellenek még cuccok pl.:pályák simulációk bukók meg mindeg akkor írj!

pontosan le írni
vki nem tudná nekem pontosan hogy hova kell rakni a pályákat meg a motorokat
Üdv.
Motorokat meg a ruhákat egy helyre kell rakni a mx vs atv data mappájába.akinak kell a motorpackom az írjon privibe.<#eljen>

srácok hogy tudok benne multizni hamachin kersztül? segitsetek fontos lenne lépésrõl lépesre hátha én rontok el valamit elõre is kösz !!

Get a life!

hamachin keresztül lehet multizni....
sziasztok az lenne a problematikám hogy elíndíto ma gamet megy is mindent beállítok és a betöltö képernyõnél kifasz fatal erreort ír ki, directx error segítsetek!!!
szasztok hogy lehet multizni ?
Dani KÉNE A MX VS ATV UNLESHEAD CD KEY. NAGYON NAGYON KÉNE ELÕRE IS KÖSZI. EMAIL [email protected]
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy miértnem tudok fellépni a netre vele mindig azt írja ki hogy invalid passworld pedig jó a apssom ez miért van???
Heló nekem lenne 1 olyan problematikám hogy haverommal akarunk neten keresztül játszani vagy hamachin keresztül!
Regeltünk és ha csinálunk servert akkor látjuk is egymást(a játék maga megtalálja a másikat mint servert) de mikor csatlakoznák kiírja h "unable to jointhe game session.The game does not exist" Pls help h mit csináljak!!
Hali! Nem tudjátok mért írja ki ha neten akarok játszani hogy :Invalid cd key.?
helotok, hogyan lehet a játékba rakni más mocikat?
mejik mappába?
Kéne nekem a serial number<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
[email protected]<#dumcsi>

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

Hali nem tudna vki mondani motort hol lehet hozzá leszedni és hogyan lehet berakni motor és pályát köszi csá

walakinek nincs kedve multiplayerhez?
itt az msn-em: [email protected]!

ÉÉÉÉS ígen!Megy a backflip meg a 360 is:Dyee:D
Boconadi
:D:D:D
hali pls segítsetek feldobtam a gépemre a gamet azt elindítom és baszik reagálni a biilentyûzetemre de az egérrel el van ilyenkor mi a f*szt
csináljak? plíííííííííííííííííz

Boconadi
backflip az nagyon könnyû!
amikor mész az ugratóra akkor dõlj elõre és nyomd az ugratás módosítót!amikor az ugrató közepén vagy akkor dõlj hátra és a módosítót is tartsd nyomva!
nekem a módosító a shiften van az elõre nyíllal dõl elõre és hátra pedig lefelé nyíllal!
ugratóra mikor mész--->shift+fel
az ugrató közepén--->hirtelen le+shift
és kész a hátraszaltó
a 360 is ugyan ez csak jobbra utána balra kell nyomni vagy fordítva
elekati
a problémát sikerült megooldani már cska az a kérdés h1 kell backflip-et meg 360-at?? elõre is kösz

elekati
CSõsztök! Jó a játék csak nekem az a hibája h' ha feltolom megy minden faszán....csak ha ujrainditom a gépet akkor már befagy a menünél meg iylenek az intro vidiknél....utánna meg ha menne a játék megy is csak a loading-ot mutatja és van a mocinak is hangja meg a zene is megy és nincs kép (lefagy hanem befagyÖ.....
mit lehetne ilyenkor csinálni??
(mert a t*köm tele van ha jáccani akarok ujra kell rakni mindig....<#vigyor2>

Boconadi
format c:
ElekAdam
hellosztok elinditanám a játékot és ezt írja ::

fatal error
sound device failed to initialize

mit csináljak ????????

Boconadi
nem, mert nem lehet letölteni motorokat. Maximum pályákat.
Oldal 1 / 4Következő →