91
-
#91 később és sokat -
KaBuTo666 #90 kíváncsi leszek a PS4 -re, valyon milyen lesz? mit fog tudni? -
#89 Ezek már nagyon brutális hardwerek, éppenséggel a minél jobb kihasználás fog dönteni mintsem a korlátaik, és a játékok minőségében is ez lesz döntő. Ha megnézzük az xboxra miket tudtak minimális minőségromlással pc röl átportolni, azt hiszem technikai akadálya nem lesz hogy a jövöben minőségi játékok lássanak napvilágot. -
BiroAndras #88 "a pécés játékoknak már lejárt az ideje"
Ez nem igaz. Mindíg lesznek PC-s játékok, csak mostantól a konzolok lesznek az elsődleegs platform. Kivéve, ha a PC-k fejlődése újra beindul, és lekörözik teljesítményben a nextgen a konzolokat. -
BiroAndras #87 "És itt az x360 forradalmi gpu-ja,és a (igaz egyelőre csak papíron) nagyfokú kihasználhatósága viszont ugyanúgy előnyt képvisel."
A PS3 GPU-ja se lesz rossz.
"According to the press release, the RSX is said to be "the most sophisticated graphics processor ever built." Combined with the Cell processor, it will provide an astounding two teraflops of floating point horsepower. RSX consists of over 300 million transistors, exceeding the total number of graphic processing units of all three units combined." -
onimusha #86 sztem nem halt meg azért a pc, pl.: wow alig 1 éve jött ki és 5,5mill-en játszák pedig havidíjas :D -
#85 Hát ez aztán sok mindenre választ ad, de hogy melyik jobb arra nem. Reklámmal, bejáratott névvel a xart is el lehet adni. -
jimmy127 #84 a pécés játékoknak már lejárt az ideje.és látom vannak itt ilyen elvont hoki emberkék akiknek a gyártó függ nem pedig a játékkínálat és az ár és én nem hírből fikázok mint egyesek előbb probáld ki és aztán beszélj. -
KaBuTo666 #83 erről ennyit -
KaBuTo666 #82 USA: decemberi hardvereladások
1. PlayStation 2 - 1.5 millió [32.383.985]
2. GameBoy Advance/Micro - 1.213.196 [31.805.929]
3. PlayStation Portable - 1.12 millió [3.633.964]
4. Nintendo DS - 1.07 millió [3.817.883]
5. Gamecube - 606.423 [10.883.560]
6. Xbox - 415.000 [14.095.752]
7. Xbox 360 - 281.441 [607.343] -
IStexI #81 A ps3 1értelműen jobb... Aki mást mond az hülye:) A grafikára és a sebességre gondolok persze. Ezt mások is tudják (pl japánban senkinek nem kell az xbox) ezért az MS-nek addig kell ütnie a vasat amíg meleg. A lehető legtöbb konzolt kell eljuttatnia az emberekhez, hogy mire megjön a PS3 addigra megfelelő mennyiségő kegyen kint mert utána vége lesz mint a botnak:)
1ébként meg PC-vel kell küldeni:) Ha csak játékra használja az ember még akkor is olcsóbb (mivel ingyen van a játék:)))... Haldoklik a piac de ezzel sincs gond mert majnem minden kijön PC-re is és végleg sohasem fog kihalni. Sőt van ami (és általában ezek az értelmes gémek/mindenkori legszebb grafika: diablo, starcraft, doom3, wow, nfs) csak PC-re jön ki... NA ez gondolom itt senkit nem érdekel szal abba is fejezem... -
puntocsento #80 ezen kár vitatkozni, hogy melyik a jobb, a sony vagy az xbox. szerintem mindig az nevet aki utoljára nevet. pl. most az xbox van jobb helyzetben, mert már kiadta az úgy gépet és az emberek azt veszik szerintem, nem a ps 2-őt. viszont ha megjelenik a ps3 akkor márt azt fogják venni. mondjuk én nem sokra tartom a ps2-őt. van egy pár ismerősömnek, nekem meg dreamcast, na a ps2-nek semmivel se jobb a (látvány) minősége, mint a dreamcastnak. az igaz, hogy a dreamcastra nagyopn kevés játékot csináltak, de attól még nem rossz a minősége. a hi-fi be is lassan cserélem le a japán dolgokat, mert egyre megbízhatatlanabbak. -
IGAZIWILLIAMS #79 Ugyanmár,én rég nem találkoztam ilyesmivel....vagy az,hogy teszemazt az mp-k szebbek x-en,az már ps2 fikázás? Szvsz én sem veszem fikázásnak,ha asszondod,hogy szebb a GT4 mint a Forza,mert ez az igazság... :) -
#78 Olvasd má' el, hogy az igzesek milyen módon fikázzák a ps2-t és a tulajokat. :) Én csak visszarúgok. :) -
#77 Na igen...tulajdonképpen elég szánalmas ha valaki egy nagyvállalatot /multit/ fémjelző terméket ilyen militáns módon képvisel, mert szinte folyamatosan ellentmondásba kerül magával, a valósággal és mindennel, és emberileg is lejáratja magát, mert ennek okán a tőle eltérő gondolkodásúakat sértegeti...Nálam mindenféle konzol megfordult már, ismerem gyengéiket, erényeiket, tulajdonképpen a játékok a fontosak ezekben, és ennek alapján mindegyik dicsérhető vagy ócsárolható valamilen mértékben, de olyan nincs, mint az élet más területénsem, hogy valami csak rossz vagy jó, ez a fekete-fehér, vagy-vagy gondolkodás félreviszi az ember személyiségét. -
IGAZIWILLIAMS #76 Természetesen ez csak költői kérdés volt...arra próbáltam rávilágítani ennek az eszement Dzsonnak,hogy minden konzolnál fordulnak elő problémák. Bár tudja Ő azt jól,csak szeret néha elszabadulni itt a fórumokon,a kis tűzmanó... :D -
#75 Közben részben válaszoltam is a kérdésedre, valószinüleg ez lehet az oka, a "költséghatékonyabb előállitás", ami praktikusan rosszabb alapanyagot jelent, taiwanon összerakva. -
#74 A legelső ps2 ket csinálták meg normálisan, a minap volt nálam egy jó pár éves gép, chip minden ami rossz elképzelhető benn van,cd játékkal is nyuzták majd 1 évig, semmi baja. Aztán szépen elkezdték a tesco gazdaságos megoldásokat eröltetni és az utána jövő gépek egy rakás ócskavas mind. -
IGAZIWILLIAMS #73 Monnyuk nekem a chippelt ps2-m 4 éve bírja...igaz a keresztapámnak meg az 1 évesben már fejet kéne cserélni....mitől van ez? -
#72 A Sony t is befogják perelni biztos mert odacsipi a gyerek ujját a tálca mikor becsukja. Ha valakinek melegedik és nem a fiókbol játszik, vigye vissza, kicserélik gariba nem melegedőre, mivel mégegyx mondom, arányaiban ez elhanyagolható %. Vajon a Sony mennyi kártéritést fizethetne a hulladék mechanikáju ps2 je után, mikor 1 év után ugy nyilik a tálca mint egy falusi wc ajtó? A sok fejhibás gépröl ne is beszéljünk. /a chip miatt van az na igen/ -
IGAZIWILLIAMS #71 Egy balkalap perelte be az MS-t,nem kell mingyá a lufiból léghajót fújni:D -
IGAZIWILLIAMS #70 Nagyjából igazad van,csak azt felejted el,hogy nemcsak proci áll szemben procival,hanem konzol a konzollal. És itt az x360 forradalmi gpu-ja,és a (igaz egyelőre csak papíron) nagyfokú kihasználhatósága viszont ugyanúgy előnyt képvisel. De természetesen ugyanúgy mint eddig,most is a játékok mennyisége és minősége fog dönteni. Józanul egyértelmű,hogy nem lehet elvenni a trónt a Sanyitól,de ha késik a ps3,igencsak sokat veszíthetnek... -
#69 Na megyek a pécés topicba, majd még visszanézek. -
#68 Majd ha elérik valaha az x1 eladásait, talán beszélhetünk egy vékonyka szeletről. :) -
#67 LOL :))))) -
#66 Én meg olvastam, hogy párszáz géppel gondok vannak, ésezek csak azok akik neten is közzétették. Ha nem lenne igaz, nem perelték volna be ez miatt a mikrofostot. :)))))) -
#65 Ühüm, van pár x360 as ismerősöm és nincs gond a hütéssel, szvsz ha nem zárt, rosszul szellőző helyre teszi a juzer, nagyobb teljesitménynél sem lesz gond, efelöl megnyugoghatsz. Mert ha ez gyári gond lenne,a tulmelegedés mindenkinél jelentkezne, vagy legalábbis sokkal nagyobb %-ában a tulajoknak.. -
IGAZIWILLIAMS #64 Mivan,má megin kitört belőled az állat? Én ugyan nem sarkítom ki ennyire a dolgokat-mert nem ilyen alultájékozott sarlatán vagyok:D-de jókora szeletet hasít most ki a Sony tortájából az MS....majd csak figyeld! És ez még csak a kezdet:)) -
#63 Eladtak 2 hónap alatt egymillió xfost? LOL
" A Playstation 2 Japán debütálásakor 980 000 darabot adtak el egy hétvége leforgása alatt, míg amerikában az első napon 510 000 PS2 talált gazdára." -
BiroAndras #62 "Mé szerinted ps3ban nem powerpc proci van? Megsúgom a cell is az."
Nem nyert. A cell-ben ugyan van 1db power-kompatibilis proci, de nem az a lényeg, hanem a nagy rakás iszonyat teljeseítményű vektroproci, amit mellé csomagoltak. Elméleti max. teljesítménye 256GFlop, ami nem semmi. És bár valóban nehezen programozható (kezdőknek), cserébe az elméleti maximum nem csak elméleti, hanem a gyakorlatban is ki lehet préselni belőle.
"AMúgy meg nem az a lényeg, hogy mit hangoztatnak milyen teknológiák alkotják a hardvert, hanem az, hogy végül milyen teljesítményre lessz képes, azaz milyen részletességű játékokat fog tudni futtatni, és az xbox360emiatt egyértelműen nextgen."
Az, hogy milyen teljesítményre lesz képes nem egészen független attól, hogy mire képes a vas. A cell egyértelműen jobb. Bár néhány alkalmazásban az x360 erősebb lehet, mert a cell erejét a vektorprocik adják, amik nem jók mindenre.
"LEhet, hogy a ps3ba spéci memóriarendszer lessz meg spéci cell proci meg stb, de emiatt kurvára nehezen programozható lessz ahogy az elődje, teljesítményben meg nem sokkal fog többet nyújtani mint egy x360."
Miért ne nyújtana többet teljesítményben? Szerinetm épp az x360 lesz az, amit egy már idénre várható 4 magos PC proci utolérhet. Nézd át a dokumentációkat, azokből egyértelműen kiderül, hogy a cell messze erősebb.
"Meghajtókról meg annyit, hogy DVD-vel jobban járunk, me arra ugye tudunk warezolni bluerayjel meg nem."
BR-re is lehet majd varezolni, amint kijönnek az írók hozzá. Mivel a PS3 várhatóan brutális húzóerőt jelent a BR-nek, várhatóan hamarabb esnek az árak, mint annó a DVD esetében. -
#61 Idő szükségeltetik a játékfejlesztéshez ami a PS3 esetében egy évvel több mint az x3,6nál volt. :))) Várhatod az übergagyi PS3 gamékat mert a legszarabb is jobb lesz mint az x3,6 legjobbja. :))))) -
#60 Menj, süss tojást az xfos3,6-on. Egy mag megy a CPUban és már fagynak egyes példányok mert a hűtés alultervezett. Mi lesz ha 2-3 mag fog menni? :))) Melegedés, akadozás, fagyás... Az igzesek arcára is odafagy a mosoly amikor a PS3 a megjelenést követő 2 hétben agyonveri eladásban ezt a szart. :) -
#59 Megjegyzem onnan sem érdemes mert mire ps3 lesz, itt lesz az x360 egy csomó minőségi játékkal /+warez akit érint/, és ha valaki arra számit hogy milyen über indulókinálat lesz ps3 ra, nos emlékezzen a ps 2 indulására és a gagyi- ronda kezdő játékokra. A játékfejlesztéshez idő szükségeltetik. -
IGAZIWILLIAMS #58 "félig cutsom 2 magos procik zakatoltak a mac-ekben tehát +1től nem kell hasraesni,"
Na zsír,szvsz kicsit olvass utána,aztán folytathatjuk. :)) -
#57 Áááá hogy lenne már elég,az én videokarim 16 pipeline n ragyogóan Fear, Kvék 4 és cod2-zök...szerintem itt fejezd be mert egyre nagyobb baromságokat mondasz. Szerintem vissza kellene térni a játékkinálat oldalrol támadni az xboxot mert hw oldalról elég brutális. És már VAN.. -
onimusha #56 félig cutsom 2 magos procik zakatoltak a mac-ekben tehát +1től nem kell hasraesni, 48 szalag wáuw az sok, de vajon elég ? -
onimusha #55 jah hát x360 az könnyen warezolható wow ez fontos egy 4-5-6 éves életciklusú konzolnál, mert nem mindegyik vált warezolhatóvá :D, jó x360nál már tögtön az elejénél(ha 1éven belül jön chip vagy softwareos törés) ez egy plussz pont, hát teljesítményről már láttunk táblázatokat és tudjuk melyik a gyorsabb de akkor azt hagyjuk figyelmen kívűl (x360 1,05tflop ps3 2,15tflop), nos hogy mennyire nehezen programozható az más kérdés de az U3as engines ut2007-et 2 hónap alatt tudták rá portolni, hogy mutassanak egy működöképes tech demot, mivel mind2 gépben több proci az elején nehezebb lesz átállni, ez van. -
IGAZIWILLIAMS #54 "Nekem még nem volt konzolom" na ennyi a lényeg a hozzászólásodból. -
IGAZIWILLIAMS #53 Ejjha,látom meglehetősen sötétnek tetszik lenni a témához....hozzál már nekem a sarki boltból egy custom IBM procit 3 maggal,magonként két hw threaddal,thradenként egy vektor unittal...de ha azt nem kapsz,jó lesz egy sima aTI kártya is,48 futószalaggal,unified shader tech-vel,beágyazott memóriával,külön chipre ültetett memória vezérlővel. :D -
SonicBoom #52 A konzolháborút játékokkal lehet megnyerni:
Nyugati game = látványos középszerűség (ld. Hollywood-i filmek)
Japán játék = több új ötlet, több minőség
Kinek a pap, kinek a papné...