Air Conflicts

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Ok beléptem ebbe a szobába és mit tegyek most?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

csá
ha van kedved hozzánk csapódhatsz
hamachin játszunk eddig 4-en vunk de még fognak jönni
ha úgy gondolod keress meg
megadom az e-mail címem
e-mail: [email protected]
ha úgy gondolod utána az msn is megy csak azt nem akarom kiírni ide😄
remélem jösz
csá
tudja valaki hogy air conflictba hogy lehet multyplayeren tolni?
aki tudja az lécci válaszoljon.
elõre is kösz.
HAMACHI: name: HUN-AIR password: 2007
Version: 1.52
Innen lehet leszedni a megfelelõ verziót:
http://www.3division.net/en/airconflicts.php
(mindenki jöjjön) 😄
HAMACHI: name: HUN-AIR password: 2007
Version: 1.52
Innen lehet leszedni a megfelelõ verziót:
http://www.3division.net/en/airconflicts.php
(mindenki jöjjön) 😄
na én multiznék ha vki feljönne ki akar multizni aki akar dobjon egy emailt és megadom az ip-m amúyg amjd ha vk ianyira májszter lene az iejn repcsis játékokba az ne röhögjön én nem ijen játékokban nyomulok de azé jó móka lessz😉
Hali.Nem tudja valaki,hogy hogy lehet multizni??

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

DEXTER92
Én a Wings of Wart imádom rohattul. Csak rohatt nehéz is az...Meg lehet nem is tudom felrakni már, de remélem...;P

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

BBird
Na azt meg én nem ismertem eddig. Pedig nem is olyan régi (2000).
Én maradok a 3-D Helicopter Simulator -nál. Micsoda hálozati játék volt, meseszép/realisztikus grafikával. ;-))
Ettõl függetlenül a B-17 (2) The Mighty Eighth tényleg egy jó játék. A minap hosszú évek után újra felraktam és kellemesen csalódtam benne. Ha lesz egy kis idõm jobban nekiülök aztán irány Berlin 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

BBird
Aranyos, ahogy rámmásztatok. :-)
Annyiban tévedtem, hogy nem figyeltem a számra a kommentnél, jogos. Veletek biztos nem szokott ilyesmi elõfordulni. ;-)

"b-14 Flying Fortress micsoda???????? Mert a B-17 Flying fortress-t ismerem."
Ezt a kommentet úgy értelmeztem tegnap, mintha arra kérdezett volna rá, hogy "a b-17 micsoda, ha nem arcade?" Ebbõl adódott a félreértés, s ezért nem a számokra figyeltem, érdekesnek találtam, hogy valaki arcade-nak találja... de ezúton kérek akkor elnézést Bucser -tõl!

Seaweed -nek meg további jó "idiota", "lama" smiley beillesztgetést kívánok!

Eddig tetszik a téma, sok mindent megtudtunk az Air Conflicts -ról. :-D
Lockheed
<#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
Ennek a szepsegnek a tukreben atirnam a mondokam!

"Nem baj hogy elmondjak neki hogy az B-17..azert neki tovabbra is B-14....<#lama>"

<#idiota>
Seaweed

DEXTER92
😄

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Lockheed
Thx... S!

Lockheed
LoL... Mijaza bétizennégy?

DEXTER92
<#smile>

Seaweed
<#nyes>
Seaweed
Nem baj hogy elmondjak neki hogy B-14 nincs..azert neki tovabbra is B-14....<#lama>
B-17

BBird
De akkor miért hozol össze te is egy szimulátort egy arcade játékkal?
B-14 nem arcade, szimulátor. Semmi arcade nincs benne. :-)
Ez a játék néz ki jól:

Bucser
Mellesleg hozzáteszem nemrég nyomtam egy B52 szimmel^^ még a 90-es évek elején jelent meg és egy haverom küldte el nekem. Szerinted csak a graf érdekel???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
csak megjegyzés képpen😊
A b-14 Flying Fortress micsoda???????? Mert a B-17 Flying fortress-t ismerem. Nem rossz game ideig óráig el lehet szórakozni vele de én mindig is vadász beállítottságú voltam a groundpoundingot meghagyom másoknak. EAW szintén jó game maga idejében nem volt párja de valljuk be érdekes volt a fizikai modell... Akárcsak a CFS esetében amiben repülési engine vagy rep modell mint olyan kb nincs... Szépnek szép meg minden csak épp nem tartalmaz repmodellt. Avionikája jó másban gagyi.

Anno nagyon jót játszottam az F-15 Strike eagle sorozat mind 3 tagjával sõt F14 fleet defenderrel és még sok más helikopterszimmel és I. és II. Vh.- prop simekkel. (Overlord, Pacific Air War Red baron Red Baron 2 nem tudom mond-e valamit)

Az IL2- sturmovik nem azért kedvencem mert csillivili (ugyanis nem tudom full grafon nézni mert gyenge hozzá a gépem) hanem megpróbál valami repülési modellt belegyömöszölni az engine-be és az a repülõ nagyságrendekben úgy reagál ahogy kell neki... (persze vannak pontatlanságai de eddig sehol nem látam Torque effectet vagy éppen normális átesést vagy dugóhúzót vagy egyszerûen csak azt amikor felszálláskor a hirtelen gázadástól a gép felborul (ami pl a messer sajátsága volt)

Szóval a hozzászólásodat kikérem magamnak

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DEXTER92
Navajon? 😊

joebacsi
megnéztem ezt a plane arcade-ot, és háát még a bf se ennyire árkád, ott legalább még elõny a joy, itt full felesleges lenne 😊
egy orsót nemtudok a géppel csinálni...mind1, azért még hülyülök vele kicsit, csak nemnagyon értem, hogy mit gagyarászik nekem lengyelul 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BBird
Az már nem lesz ingyenes, szerintem. (Egyébként ahogy írtam, szerintem Plane Arcade = Air Conflicts, csak javított, szebb, drágább) :-)
DEXTER92
A sturmovik is jó

joebacsi
plane arcade-ra egy szavam nemvolt, épp huzom is lefelé 😊
ami ingyen van az mind jó 😄
egyedul az air conflicts érdemeit kifogásoltam 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BBird
Hát a Plane Arcade az ingyenes. De felesleges az áron vitázni, a Bf valóban remek, hogy már elérhetõ áron van. :-)
joebacsi
a másik #10esre ment, sry, csak bugzik az sg 😊

"Egyébként az is furcsa, hogy Te viszont erõsen a BF-t tolod egy arcaderepcsis topicban. Én is átmegyek a dreamweaver topicba a flasht isteníteni. :-))"
hát ezt az arcaderepcsis élményt ugyanugy megkapja a most 3ezer buznyákba kerülõ bf42õtõl is, annál nemhiszem, hogy olcsóbb lenne...
amúgy csak felbosszantot egy kicsit a "Mondj egy jobb II. világháborús repülõgépes gamet" hozzászólása 😊
a második dologra megcsak annyit, hogy megyek veled 😉

BBird
Hát gratulálok a B-14 -t arcade -nak hívni. :-D

Amúgy bírom ezeket a (csak a legújabb, legszebb a legjobb) usereket. :-D
Bucser
jujj ez mind egy rakás szar amit itt felsoroltál😄

Il-2Sturmovik Ace Expansion and Pacific Fighters.. na ez repülös játék.. a többi arcade fos😄

BBird
Na most nem értem miért belém kötöttél, de biztos igazad van. :-D

Mellékesen nem hoztam egy szintre BF -t a freeware Plane Arcade -al. Két külön kategória. Nem csak játékstílusban, árban is. Egy free -tõl nem szabad sokszor sokat várni.

Egyébként az is furcsa, hogy Te viszont erõsen a BF-t tolod egy arcaderepcsis topicban. Én is átmegyek a dreamweaver topicba a flasht isteníteni. :-))
joebacsi
hát igen, ez viszont még örökprobléma bfben, még 2ben is, ahol ugye már mai sugárhajtású gépek vannak, és többször akkora pályák, de még így is elég kicsi a tér a repcsiknek, maga a dogfight is eléggé ratyi lett, de ez már részletkérdés, ennek ellenére nemtudok most perpill élvezetesebb játékot, ezért toljuk azt ezerrel 😊

joebacsi
uhh ennyire ne legyél már lami 😊
a bf alapból egy fps, amiben vezethetsz mindenféle jármûvet, köztük repülõket is...és ha csak a repülõs részét nézzük, akkor is simán 1 szintben van a te preferált játékoddal...de bfben még közben egy komplett fps is ott van a repcsik alatt 😊
pl1
pl2
pl3

jah és mondtam már, hogy ezek egy 4 éves játékból vannak? 😊

BBird
Annyiban nem szerettem ezt a kieg. -t, hogy kicsinek tartottam a pályákat egy hosszabb repüléshez a gyors gépekkel. :-)
DEXTER92
Jóak

joebacsi
horten aka bf42: secret weapons kiegben:

illetve még képek ugyanebbõl a játékbõl (bár ez a kieg fiatal, mégcsak 3 éves 😊):

nagy kép1
nagy kép2

szóval ez a kinézet, amit az air conflicts nyújt, egy árkád repülõs játékhoz így 2006ban már édeskevés...

DEXTER92
Red Jetsben idegesített rohattul hogy végülis le tudtam szállni, de megállni nem lehetett...vmennyire mindig gurult^^

BBird
Mármint ebben szerinted lenne akció a földön is? Háát... amennyiben leteszed a gépet, s gurulsz vele... talán. :-DD
DEXTER92
Mert talán ebbe nem lenne? Igaz hogy arcade....

BBird
Hagyjuk, szerintem már így is összevissza szégyelte magát. :-))

Amúgy a freeware verzió nem volt annyira rossz, kiemelném: arcade -nak nem volt annyira rossz. Talán ez is elmegy majd szódával. :-)
joebacsi
bf42 is tudja ezt, a repülõk is kb így néznek ki, csak ott ugye a földön is van eksön 😊

és ezek a képek a 4 éves alapjátékból vannak, a modok még jobban néznek ki, illetve a bf2re készülõ wwII-s modokból nem is merek neked ide képeket rakni, mert nagyon lebüntetnék a mostani preferált játékodat 😊

BBird
http://origo.hu/szoftverbazis/jatekok/szimulator/planearcade.html

Lehet rossz a sejtésem, de mintha ezt a játékot karolták volna fel, s kinõtte az ingyenességét a cucc. Érdekes, hogy ezen a cégnéven futó csapat el is veszett, pedig az is szlovák volt, mint a 3Division.

Mellékesen ezzel a képpel sem gyõztél meg igazán. Nem ronda egy arcade -hoz, de azért nem is nevezhetõ csodának.

Az ilyen "nem tudjátok értékelni" beszólásokra meg harapok, s a te esetedben mondjuk így: Amikor te születtél, akkor én már vígan játszottam az ilyen arcade repcsis játékokkal, de lehet igazad van, nem tudjuk értékelni. Fõleg a grafikát... (mondod ezt egy játékgrafikusnak). :-)))
PrasCo
Jó, speciel a Horten szárnyacskáiért már érdemes lesz nyáladzanom rá, de nem hinném, hogy a Sturmo-nak fel kéne húznia a szoknyáját ijedtében ettõl a kis izétõl. =)

Lõni jó lesz, semmi másra nem. De ha lõni JÓ lesz, akkor az má' jó.
DEXTER92
Csakis. 😊 Például ezen a képen is látszik, hogy nem gagyi a grafika! Nem tudjátok értékelni az ilyen játékokat. Ennyi... Szerintem jó lesz és kész.

BBird
european air war?
b-14 flying fortress?
Microsoft Combat Flight Simulator?

Soroljuk még? :-)

Mellékesen honnan tudod, hogy ez jobb lesz, bármelyik eddiginél? Fejlesztõ vagy a 3Division -nél? :-))
Oldal 1 / 2Következő →