720
Star Trek: Legacy
-
#76 hú, van vmi game commander vagy miylen nevezetű progi. néhány játék billentyűzetbeállításait(az alapértelmezetett) tartalmazza, és igy ha a Fire gomb az S betű, akkro csak szépen ki kell ejteni angolosan fájört, és tudja is a progi h TŰŰZ :D
A BChez is volt, és amihez volt, azokhoz már a hangok is hozzá voltak rendelve (igaz csak angolul.., viszont meglepően jól feismerte ahangoakt)
persze lehet saját hangot is hozzátenni, átállítani, ha a lövés más gombon an stv stb.. minjdárt megnézem melyik rpgoram is ez
-
Thanatos #75 hmmm, megjelenés még a mindig 2006 szept, vagy a #3-as üzi elavult? :D -
Borg #74 Hm, ez a mikrofonos irányítás nekem új :D Hogy csináltad?:D -
#73 BC is elég jó startrek játék volt. Főleg mikrofonnal irányítva elég érdekes dolgokat lehetett csinálni benne:) -
Borg #72 Legacy? Ez inkább olyan lesz mint a Bridge Commander, csak bővebb. -
#71 ez inkább armadásnak tünik, vagy valami rpg(?)-nek, de az sfc-vel sicns semmi bajom( 3 rulezz borgokkal lenni -.- ) -
Borg #70 Hát remélem nem az a stílus lesz, mint az sfc. -
#69 gépigényt vaki tud?:S:S:S
remélem ehez lesz fordítás nem ugy mint a sfc 3-hoz:( -
#68 még 1 hónap és jön ha minden igaz -
#67 gamestar.hu asszem, jöjjön máá' :D -
#66 ez honnan van? -
#65 Alig varom. Mondjuk meg semmilyen tapasztalatom nincs ilyen jatekokkal, de remelem megeri ezzel kezdeni :)
-
#64 William Shatner, az egyetlen és eredeti Kirk kapitányt alakító színész adja majd a Star Trek: Legacy című akciójátékban saját karakterének hangját. Erről állapodtak meg a Bethesda Softworks fejlesztőcsapattal.
Így az idén októberben megjelenő játék igazán hiteles lesz a rajongók számára is. Mint ahogy azt eddig is tudtuk, a Legacy a teljes Star Trek univerzumot magában foglalja. A játékos egy nagy hajóflotta parancsnokát alakítja, aki hatvannál is több féle hajót irányíthat. A sikerhez szükség lesz jó adag taktikai érzékre is.
Shatner elmondta, nem játszik egyáltalán videojátékokkal, de a fia nagyon szívesen megtanítja majd néhány apróságra. "Nem tudom mással elképzelni Kirk kapitányt, még egy videojátékban sem. Örülök, hogy kaptam egy kis szerepet az alkotásban." - fejezte be. -
#63 Franko lesz. -
#62 Király -
#61 Star Trek: Legacy (X360/PC) - 4 New Screens -
#60 Remélem nem lesz csalódás, bár videóit elnézve jónak ígérkezik . -
#59 [URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18557]Star Trek Legacy E3 trailer "jobb" minőség[/URL] -
#58 Szokásos semmitmondó interjú... -
#57 STL interview -
#56 Majd két hetes de most találtam meg csak, gondoltam van akit érdekel:
Gamespot preview
-
#55 Légiparádé old timer gépekkel. Naésakkor mivan :) -
#54 'Star Trek: Legacy' (X360/PC) - Features & Screens -
vezeték #53 megnéztema trailert ááh, ez nagyon jó lesz:) 5 generáció ajátékban...
amugyborg, azért néznek ki egyes hajók úgy, mert hát, az TOS-ba is hasonloan néztekki és nem akarnak bele sztem csilivilikethogy hűek maradjanak:) -
#52 Nexus féle engine el jobb lenne az tuti. -
Borg #51 Király. Csak a videoban semmi olyat nem látni, amit a Bridge Commander engine ne tudott volna. Max az, hogy új egységek, meg bug mentes volt :D -
#50 Star Trek: Legacy E3 trailer -
#49 Majd ismet 2 ev modolassal segitesz a problemakon. :P -
engine #48 mondjuk ahogy kavarni szokták a dolgokat akár időutazás is lehet benne :) -
#47 -
Borg #46 ezen a képen pl mit keres a két hajó egymás mellett? van köztük 200 év.
Ráadásul a D'deridex-nek sosem volt a tetején disruptora.
-
#45 Azis igaz, de reméljük hogy nem... -
Borg #44 De nem kellene, mert ez pont azt sejteti, hogy mennyiségre mennek és nem minsőgére... aztán kiadnak egy játékot, amiben van jó sok féle csillivilli hajó, és megint várhatunk hónapokat, mire valaki megmoddolja normálisra... -
#43 Az nembaj ha vannak ilyenek, csak az alapok legyenek. -
Borg #42 Remélem nem viszik el ebbe az irányba a játékot. Az SFC-k is ilyen idióta kreálmány hajók miatt voltak komolytalanok számomra. Maradjanak a canon hajóknál, de azokat csinálják meg normálisan.
-
#41 Képz -
#40 Képz + info -
#39 Jó kis MOD az, megvan nékem... :) Szép munka....Egyébként sejthettem volna, nem sok magyar MOD készült....(van egyáltalán másik?)
Szal grat!
ÉS ezzel részemről vége az OFFnak... -
Borg #38 Nézd meg a bc topikot :) Volt róla szó párszor utólag. -
#37 Melyik modot csináltad?