720
Star Trek: Legacy
  • Zsolo007
    Veri a Bridge Commandert? :o
    Nem is azonos kategória a kettő!

Ezt a Starfleet Commandokkal lehetne összehasonlítani, de nem érdemes, mert mind a 3 szarráverné :)
  • TheGOro
    Hát még mindig magasan veri a bridge commandert meglátásom szerint... Viszont Bethesda gyártmány révén nem lesznek egetverő fps-ek... Ezt a tactical cube-os jelenetnél is láthatjuk...
  • Hmuda
    Én se. Pedig minden részt láttam, de nem emlékeztem, hogy az utolsó csata ilyen látványos lett volna. Ezt kellene ismételni, nem a Voyagert.
  • Muki100
    már nem is emlékeztem hogy ilyen jók voltak a DS9 jelenetei!
  • Istencsászár
    Robbanás effekt kicsit gagyi :/ remélem élethűbb lesz... eddig a Haegemoniában láttam brutális szépen megvalósított robbanásokat, hiába a magyarok tudnak:)
  • Istencsászár
    Huh, ez jó kis videó!
  • TheGOro
    Mintha ezek még nem lettek volna bepostolva:
    Gameplay 1.
    Gameplay 2.
  • Borg
    És egy kibaszott jó montázs a Star Trek legjobb csatajeleneteiből
  • Borg
    googlevideo trailer

Nemtom volt e már, de mindegy.
  • Sh3rmanData
    dec elején, de reméljük nem húzzák mikulásnál tovább :D
  • Hmuda
    Elméletileg december 5.
  • akyyy
    Mikor?
  • Sh3rmanData
    Nemsokára megjelenik :)
  • EmThor
  • lee56
    Remélem mindezek ellenére jó lesz a játékélmény, végülis ez az ami számít.
  • Thanatos
    jah habár mostanában beindult a gőzhenger... :)
  • Pluskast
    Na ja. Az idei év meg különösen gyér normális játékok terén....
  • Thanatos
    pontosabb = pontosan..., grr, korán van még :D
  • Thanatos
    pontosabb..., tulképp elég idegesitő hogy az éves game termés kb 2 hét leforgása alatt jön ki :P
  • Borg
    Csak jöjjön az a lényeg. Hogy mikor az már mindegy, nem csinálunk nfs carbon topikot :D
    Úgyis jön egy halom más jó cucc is mostanában.
  • Zsolo007
    késik 2 hetet!
    Csak aztán így legyen: [i]A késést az optimalizálás szükségességével indokolták.
  • ZSOOLT2
    Megjelenhetne már, tudja v.ki, mikor jön ki?
  • Zsolo007
    Tényleg nem tud valaki olyan helyet ahonnan vagy így vagy úgy be lehetne szerezni az sfc3-at? (értsd, legálisan, vagy nem legálisan, nekem 8...)
  • Zsolo007
    Szép árkád mainstream játék lesz ez....Nembaj, az armadával is jól elvoltam...
  • Zsolo007
    Szerintem meg a modellek kifejezetten egyszerűek, a textúrák szépek :))
  • Muki100
    Hogy fokozzuk az örömöt, nem lesz benne helyenkénti pajzs mint a BCben, hanem lesz "a pajzs" amit százalékban lövöldözöl le. Legalábbis ezt erősítették meg nem rég.
  • Hmuda
    Hát sajnos pont ezt vártam.

Ami nem tetszik:

- A hajók röhejesen gyorsan fordulnak. Hol vannak az SFC megfontoltan lassú kanyarjai? Olyan mintha állandóan be lenne kapcsolva a "Fast-Turn". Így SFC3 után nekem ez túlontúl arcade.
    - Bár a TOS-t egyáltalán nem ismerem, de nekem a fézerek röhejesen vastagnak hatnak és a torpedók se az igaziak.
    - Ahogy a torpedó ott körözött a BOP körül...hát nem semmi. Az SFC-ben nem volt ilyen fordulékony, ha ott elhibázta akkor belerepült a semmibe, ahogyan azt elvárhatjuk.
    - A robbanások elég harmatosak.

Ami tetszik:
    - Szépek a modellek.
    Bár ez közel sem elég az üdvösséghez. :-(

A többi dologról nem akarok véleményt alkotni amíg ki nem próbálom élesben.
  • Zsolo007
    Hát scirmish módban is limitálhatnák, hogy különböző korokból ne lehessen egymásnak ereszteni hajókat. De nem is ez a poén, hanem az, hogy a TOSbeli hajók győztek! Éljen a realizmus!
  • akyyy
    és ha csak ez egy kép? vagy vmi arcad gyors game és a rendes küldikben nem lesz ilyen? én erre szavazok
  • Zsolo007
    Sokáig tartott míg reagáltatok :).
  • Muki100
    Kirk kapitány a modern kori klingonokkal harcol, picit gáz.
  • Falconer
    Akkor ezt mos kifejtened? :D
    Nem emlekszem mar annyira star trekre.
  • Zsolo007
    omg, láttátok a legújabb in-game vidót? Katasztrófa! TOS beli hajók harcolnak Negh'var-ral!!!! Ettől féltem :((((

link
  • akyyy
    jaja : )
  • Falconer
    Tv shop?
    Biztos hogy kell ez nekem :D
  • akyyy
    FPS-sel már nem nagoyn érdemes, egíaylább is régen nem volt az. BC-be n viszont tökéletes volt.

Régebben amugy ha jól emlékszem reklámozta ezt a tv-shop is -.- ott vmelyik f16os repülőszimulátort mutattak meg tán egy Fs2000-et is:D
  • Falconer
    Akkor majd kiprobalom a Legacyval.
  • akyyy
    régen se volt nagy azota biztzos fejlesztettek
  • Falconer
    Kiraly :D Ez CoDnal lenne jo. Sniper, beceloztad, es akkor nehogy mar az eger billentyut kelljen megnyomni :D
    Egyebkent mekkora a kesleltetese?

• akyyy
    jól emlékeztem: game commander a neve