720
Star Trek: Legacy
-
#116 Veri a Bridge Commandert? :o
Nem is azonos kategória a kettő!
Ezt a Starfleet Commandokkal lehetne összehasonlítani, de nem érdemes, mert mind a 3 szarráverné :) -
#115 Hát még mindig magasan veri a bridge commandert meglátásom szerint... Viszont Bethesda gyártmány révén nem lesznek egetverő fps-ek... Ezt a tactical cube-os jelenetnél is láthatjuk... -
#114 Én se. Pedig minden részt láttam, de nem emlékeztem, hogy az utolsó csata ilyen látványos lett volna. Ezt kellene ismételni, nem a Voyagert. -
#113 már nem is emlékeztem hogy ilyen jók voltak a DS9 jelenetei! -
#112 Robbanás effekt kicsit gagyi :/ remélem élethűbb lesz... eddig a Haegemoniában láttam brutális szépen megvalósított robbanásokat, hiába a magyarok tudnak:) -
#111 Huh, ez jó kis videó! -
#110 Mintha ezek még nem lettek volna bepostolva:
Gameplay 1.
Gameplay 2. -
Borg #109 És egy kibaszott jó montázs a Star Trek legjobb csatajeleneteiből -
Borg #108 googlevideo trailer
Nemtom volt e már, de mindegy. -
#107 dec elején, de reméljük nem húzzák mikulásnál tovább :D -
#106 Elméletileg december 5. -
#105 Mikor? -
#104 Nemsokára megjelenik :) -
#103 -
lee56 #102 Remélem mindezek ellenére jó lesz a játékélmény, végülis ez az ami számít. -
Thanatos #101 jah habár mostanában beindult a gőzhenger... :) -
#100 Na ja. Az idei év meg különösen gyér normális játékok terén.... -
Thanatos #99 pontosabb = pontosan..., grr, korán van még :D -
Thanatos #98 pontosabb..., tulképp elég idegesitő hogy az éves game termés kb 2 hét leforgása alatt jön ki :P -
Borg #97 Csak jöjjön az a lényeg. Hogy mikor az már mindegy, nem csinálunk nfs carbon topikot :D
Úgyis jön egy halom más jó cucc is mostanában. -
#96 késik 2 hetet!
Csak aztán így legyen: [i]A késést az optimalizálás szükségességével indokolták.
-
ZSOOLT2 #95 Megjelenhetne már, tudja v.ki, mikor jön ki? -
#94 Tényleg nem tud valaki olyan helyet ahonnan vagy így vagy úgy be lehetne szerezni az sfc3-at? (értsd, legálisan, vagy nem legálisan, nekem 8...) -
#93 Szép árkád mainstream játék lesz ez....Nembaj, az armadával is jól elvoltam... -
#92 Szerintem meg a modellek kifejezetten egyszerűek, a textúrák szépek :)) -
#91 Hogy fokozzuk az örömöt, nem lesz benne helyenkénti pajzs mint a BCben, hanem lesz "a pajzs" amit százalékban lövöldözöl le. Legalábbis ezt erősítették meg nem rég. -
#90 Hát sajnos pont ezt vártam.
Ami nem tetszik:
- A hajók röhejesen gyorsan fordulnak. Hol vannak az SFC megfontoltan lassú kanyarjai? Olyan mintha állandóan be lenne kapcsolva a "Fast-Turn". Így SFC3 után nekem ez túlontúl arcade.
- Bár a TOS-t egyáltalán nem ismerem, de nekem a fézerek röhejesen vastagnak hatnak és a torpedók se az igaziak.
- Ahogy a torpedó ott körözött a BOP körül...hát nem semmi. Az SFC-ben nem volt ilyen fordulékony, ha ott elhibázta akkor belerepült a semmibe, ahogyan azt elvárhatjuk.
- A robbanások elég harmatosak.
Ami tetszik:
- Szépek a modellek.
Bár ez közel sem elég az üdvösséghez. :-(
A többi dologról nem akarok véleményt alkotni amíg ki nem próbálom élesben. -
#89 Hát scirmish módban is limitálhatnák, hogy különböző korokból ne lehessen egymásnak ereszteni hajókat. De nem is ez a poén, hanem az, hogy a TOSbeli hajók győztek! Éljen a realizmus! -
#88 és ha csak ez egy kép? vagy vmi arcad gyors game és a rendes küldikben nem lesz ilyen? én erre szavazok -
#87 Sokáig tartott míg reagáltatok :). -
#86 Kirk kapitány a modern kori klingonokkal harcol, picit gáz. -
#85 Akkor ezt mos kifejtened? :D
Nem emlekszem mar annyira star trekre.
-
#84 omg, láttátok a legújabb in-game vidót? Katasztrófa! TOS beli hajók harcolnak Negh'var-ral!!!! Ettől féltem :((((
link -
#83 jaja : ) -
#82 Tv shop?
Biztos hogy kell ez nekem :D -
#81 FPS-sel már nem nagoyn érdemes, egíaylább is régen nem volt az. BC-be n viszont tökéletes volt.
Régebben amugy ha jól emlékszem reklámozta ezt a tv-shop is -.- ott vmelyik f16os repülőszimulátort mutattak meg tán egy Fs2000-et is:D -
#80 Akkor majd kiprobalom a Legacyval. -
#79 régen se volt nagy azota biztzos fejlesztettek -
#78 Kiraly :D Ez CoDnal lenne jo. Sniper, beceloztad, es akkor nehogy mar az eger billentyut kelljen megnyomni :D
Egyebkent mekkora a kesleltetese?
-
#77 jól emlékeztem: game commander a neve