Kashmir Underground

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha enyire szar a kashmir akkor miért nem jártok Sonic-ba????
Vagy maradtok otthon anyuci melet????<#mf2>

Az bizony, nemis kicsit...

mila69en
amúgy vannak kashmiros 2004-es felvételeim ha kell feltöltöm ftp-re😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

OrioN the S
😄DDD phuzihelyaz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fruhwirth
Ferenc körút. Metróból feljössz, elindulsz balra, és végig balra menve mész fel a metróból...elindulsz a Klinikák felé azon az oldalon, ahol az éjszakai busz Köbánya fele menõ megállója van...mész, mész, és meghallod már sztem kinn a zenét, a legelsõ sarok elõtt van a lejáró

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Viktorr a Kashmirnál jobb zene van az Alibiben! És az is az üllõi úton van!

-the invisible-

Viktorr
Üllõi u. 51 asszem

Crazygirl
jo lenne tudni hol van ez a hely...<#lama><#wilting>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

fruhwirth
Alex, menni kéne PEndulumra

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

a hardtechnon kívûl viszont mindenfajta technot szeretek<#vigyor1>
OrioN the S
nem vágom lehet ,hogy látásból ismerem

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
nem hiába underground me a pincébe van és meg nem szeressem a földalatti lyukakat!

Szega87
Ismeri vlki?

Szega87
unkatesom odajár drum n' bass -re

Guer
szokott ott lenni jo zene is de attol még a hely szintén szar marad szvsz... 😊

fruhwirth
akkor majd eccer lemeek nemtechnora😊

mila69en
pedig nem csak az van😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fruhwirth
én akárhányszor mentem arra, mindig techno volt😄

mila69en
nem mert amikor goa van akkor jó hely<#ravasz1><#duma>

Guer
nem csak techno van ott de ettöl még szar hely marad...

mila69en
<#wilting>

Na ne dumálj! Marékszámra zabálod az exet mi?

...sose azt nézd...

nem szeretem a hardtechnot, ezért nem járok ide 😞
fruhwirth
mi csak bementünk eccer, mer hideg volt kinn...

fruhwirth
mi csak bementünk eccer, mer hideg volt kinn...

mila69en
45-évesen😄DD nenm fárattál még bele<#hehe><#idiota>

OrioN the S
<#szomoru2>

ide járunk

ki mázs snecie4 hát a bejá 43

Laky
xDDDDDDDDDDDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

mila69en
mivan te itt is?:SSS

Laky
állat topic 😄DDDD
/fav 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

OrioN the S
<#nyes>

mila69en
😄DD de valóban így van... egyszer csak az próbálja ki aki elõször halálparát kap[#hehe

Narcotic Syntax
ritka eset h vki eccer probálja ki... ééén tudom

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

😄SAD😄SDDDDDD

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

0Fritz0
"Eccer azt is ki kell próbálni"
Jó érv, majd emlékeztesd magad erre, ha majd véletlenül betévedsz egy buzibárba. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Viktorr
Volt az is...Eccer azt is ki kell próbálni<#ravasz1>

és a drogot?

...sose azt nézd...

Viktorr
Szombaton voltam lent,simán bejön a hely,lehet azért mert szeretem a Hardot...

OrioN the S
Szar ,fos ,meleg ,büdös lyuk! Pont oan mint a segglyukam! De menj le nézd meg te is ^^ de a technosok jól érzik ott magukat :o

Kashmir?ja nagy drogos hely!Kerüljétek mint vámpir a napfényt.)
Guer
undortio, igénytelen, szutyok hely...

gabber_saviola
<#hehe>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Viktorr
<#idiota>

motorral? <#nyes>

...sose azt nézd...

Viktorr
Lehet elõbb,mint téged

Téged be sem engednek oda

...sose azt nézd...

gabber_saviola
csöcs yamaha bájker 😄DDDDDDD

Oldal 1 / 2Következő →