Új Rubik-kocka rekord született
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
énis gondoltam rá h átragasztom d nemakartam mégjoban emgrongálni...
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
en Media Player Classicot hasznalok es egy eleg friss standard Kazaa lite codec packot.
A lenti linken lévõ 4D-s kocka tényleg elég gázos. Megpróbáltam összerakni, de a középsõ kocka feléig jutottam el. Nem volt türelmem tovabb tekergetni...<#szomoru1>#szomoru1>
Már rég elfelejtettem a dolgot mikor a katonaságnál volt egy srác aki kb. egy óra alatt megtanította, hogyan kell kirakni. Valójában nagyon egyszerû, vannak rá megoldások mit hogyan tekerj ha két kockát meg akarsz cserélni stb.
Pár éve a kezembe került újra egy kocka és már fogalmam sem volt róla mit merre kell tekerni.
De tök mindegy is. Nem mozgat a dolog.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Van egy videom, ahol 29 mp alatt rakja ki a srac 1 kezzel. Hmmm.
Ha megtalalom, felteszem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
íme a 4ds rubik kocka, ki is lehet próbálni a képre kattintva.
érdekessége, hogy több variációja van, mint atom a világon 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az is lehet hogy tévedek, és ha van csapágyas rubik kocka kérlek linkeljen valaki be egyet mert engem is érdekelni
-amikkel õk a versenyen tolják azok nemh hagyományos kockák, hanem csapágyas mittoménmijen hogy egy kis kisujjpöccintésre is pont 1 tekerésnyit forgasson, szoval azért igy néz ki a dolog, persze elismerésem haverom csak 1-2 perc altt tudja max...
u dont have to listen anybody else but me
6 éves lehettem kb.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egyszer ha majd sok idõm lesz, meg szeretném tanulni, hogy is lehet kirakni a kockát. <#wave>#wave>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊