Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami más??
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
thx
Amugy lehet nálam a firefox szar...
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Holnap jön a game emberek! <#bohoc>#bohoc><#vigyor3>#vigyor3><#bohoc>#bohoc>
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
4 giga 2 óra játékidõért!
kit érdekel?
úgy is a multi a lényeg!
Ráaduásul moha-ban szabadon be lehet barangolni az egész területet, azért ennyi a mérete.
Ha a san andreasért letöltöttél 5 gigát, akkor szerintem ez megéri a 6 g-t
Nah ezen szétesnék!
Mondjuk én azon biztos jól szórakoznék ha látnám ahogy a többiek is bénáznának. 😊
Na de tényleg baró lenne, ha apróbb "hibákkal" pl. elesés futás közben, meg az elejtett tölténytár, stb. csinosítanák fel a játékot. Minden fer, - ezt hinni badarság. Az fer, ha hátulról lelõnek? Nem, mégis benne van a pakliban. Óh jaj, de mérges is vagyok ezért,-de valahol szórakoztat is. A legjobbak akkor is elöl vannak az összesítésben, ha néha hátbalövik õket, ennyi erõvel lehetne néhány esés, stb. is
Itt nem a szimulálás a lényeg hanem a szórakoztatás.
Látod, ez is egy jó ötlet!
Vagy, hogy pl néha elejtesz egy tárat újratöltés közben, vagy futás közben megbotlasz/elesel stb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én arra gondoltam, hogy nem fair az ellenféllel szemben, hogy neked egy 50-es tárad van, neki meg csak egy 30-as. 😊
Utálom mikor multizna az ember nagymenõk ellen de nem adnak neki esélytsem mert teledobálják az egész pályát gránátokkal amit ha tulélek akkor sem látom õket mert ellepi a füst az egész pályát.
LOL
Csak jöjjön már a játék...
a kézigránát felrobbanása effektet viszont sobban megcsinálhatták volna...sztem elég lehangoló!
A gémben viszont amerikaiak használják!
LOL
Inkább hallgass
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szóval én okoskodtam? 😊😊😊😊😊
Najó legyen: európai hadszíntéren nem használtak axiál(csiga)-táras Thompsonokat!
Nekem tök 8, nem a puskagránáton volt a hangsúly, hanem hogy igazam van és a játékban fejleszthetõk a fegyverek téma lezárva.
Meg még a kurva anyámat is nem? (ezt lefelejtetted 😊
Én arra gondoltam, hogy pl a demoban ha több/jobb találatokat érsz el, "fejlõdik" a fegyver.
Ami a puskagránátot illeti, ha azt használod az úgy tönkrevágja a fegyvert, hogy utána nem fogsz vele normál skulókat lövöldözni.
Hát barátom ez is hazugság, a németek (és ellenfelei is biztosan) az idõvel futottak verseny a minél jobb és jobb fegyverek kifejlesztésében (és ez a lõfegyverekre is igaz)
(katt a fegyverekre és megtudod okoska)
weapons & upgrades
Ha ettõl szerinted a használója fejlõdik akkor jó nagy hülye vagy, de neharagudj.
Pedig a fegyverek baromira nem fejlõdnek. A használója annál inkább! 😊