6840
-
#6519 Nemtom nállad,hogyan van a dolog,de nálam igencsak killelnek a csapattársak is,csak hagyni kell,hogy kibontakozzanak,ne akarj elötük masírozni:)
A betontoronynál meg szerintem logikus,hogy miután kinyírsz mindenkit,és szándékozól felrobbantani egy német tornyot,akkor valszek küldenek még rád erősítést!
Az a kevláros katona meg biza létezett,csak épp nem kevláros volt,hanem fonott aszbezt mellényük volt,akkoriban ezt használták tompításra,és a magukból áradó aszbeztpór miatt volt rajtuk a maszk!
De mindent összevetve persze a játék nem 100%-ig reális,de azt nem is lehet elvárni egy játéktol,meg azt sem,hogy leűlsz a padra,és megvárod míg a csapattársaid kinyirnak mindenkit,oszt majd te végigsétálsz:) -
#6518 Nekem bejön ez a game,de mondjuk nem is a single miatt vettem meg,hanem a multi miatt.
Most még halott kicsit a game,mert sajna az EA megint elkövette azt a hibát,hogy kiad egy olyan játékot,amire még nincsenek a kockák hardverileg felkészülve...
kell 1-1.5 év,mire elkezd éledezni,emlékszem a moh aa-nál szintén ez volt mikor bejött,mert az akkor divatos mx400,meg a radeon 6000-ek nem igen bírták...de mára még mindíg 4000 klán van,és 2500 aktív,1000-1200 játszogat,és a maradék a sleep.
Másfelől a baj még az,hogy egy teljesen nyersen fejlesztett motorja van a játéknk,ami nincsen kiforva,és rendesen kordában tartva se,és emiatt legalább az 1.4-1.5-ös peccsig semmisem lessz érdemben ami népszerűbbé tegye...idő kell nekik,és nemlessz baj,addig meg marad az airborne anyázása:) -
#6517 ups sry,2x küldtem el:D -
#6516 hi!
Sziasztok,nekem egy olyan gondom van,amiről már itt írtatok,de érdemben megoldást még nem írt senki:)
Most újra szeretnék erre a gondra visszatérni,mert nálam ez állandó jelenség.
A probléma: Telepítem az Airbornt,a legvégén kiírja,hogy a telepítő egy hiba miatt leált/nem fejeződöt be,és ugye visszatöről mindent,amit eddig felrakott.
Windows XP Blade edition alatt,ésVista ultimate alatt felmegy,de egyébb vindows alatt nem! Nekem egy Gyári legális Windows-om van,nem mókolt!
A telepítést szűz windows alatt próbáltamsemmi nincsen fent,csak az alaplapi driverek,Chipset,lan,sound,stb..
A játékom gyári,origin!
A Configom: Asus P5B-Delux,2GB Geill DDR2/1200MHz,CPU:Intel Dual Core,Az összes meghajtó,és HDDD Sata,VGA:GF_Galaxi_8800GTS/640Mb.
A winfos minden frisítéssel ellátva,kivéve SP3,de az XP Blade editionban sincs SP3,és azon felmegy,viszont ha már van eredeti XP-ém,akkor ugye minek tegyek fel hackelt XP-ét,megaztán a Blade editionban sok hang hiányzik,és ez nem tetszik,pl be/ki jelentkezési hang,+ mircen ha rámnyitnak aztsem hallom,stb,ezért nem akarom felrakni,mert az eggyetlen előnye,hogy felmegy az airborne,de minden más ami van benne,elenemre van......
Szóval dióhéjban ennyi,összegezve elviekben minden megfelelő a korekt használatához,de mégsem megy,szal a segítség kérésének lényege,hogy mitől lehet ez a hiba,annak ellenére,hogy minden gyári,és minden bőven megfelel hardwerileg?
Előre is köszi!
UI:Van egy számtek boltom,ha valaki segít,kedvezmény a jutalom,nállam mindíg minden megoldható;)))
Tel:06 30 490 14 55
MSN:[email protected]
Teamspeak (ahól esténként vagyok) 195.228.75.1:8782 (pw:anyád) -
#6515 Ageia physic driverrel buheráljál vmit, másoknak is ez zavart be... moha telepítés előtt instaláld fel a legújabb ageia drivert... vagy uninstaláld a gépeden lévő ageia-t, és felrakja ami a mohan van az ageia driver.......
Részvétem, h eredeti a moha:DDDD ez még wrz-ben sem érne meg...:D -
#6514 Sziasztok,nekem egy olyan gondom van,amiről már itt írtatok,de érdemben megoldást még nem írt senki:)
Most újra szeretnék erre a gondra visszatérni,mert nálam ez állandó jelenség.
A probléma: Telepítem az Airbornt,a legvégén kiírja,hogy a telepítő egy hiba miatt leált/nem fejeződöt be,és ugye visszatöről mindent,amit eddig felrakott.
Windows XP Blade edition alatt,ésVista ultimate alatt felmegy,de egyébb vindows alatt nem! Nekem egy Gyári legális Windows-om van,nem mókolt!
A telepítést szűz windows alatt próbáltamsemmi nincsen fent,csak az alaplapi driverek,Chipset,lan,sound,stb..
A játékom gyári,origin!
A Configom: Asus P5B-Delux,2GB Geill DDR2/1200MHz,CPU:Intel Dual Core,Az összes meghajtó,és HDDD Sata,VGA:GF_Galaxi_8800GTS/640Mb.
A winfos minden frisítéssel ellátva,kivéve SP3,de az XP Blade editionban sincs SP3,és azon felmegy,viszont ha már van eredeti XP-ém,akkor ugye minek tegyek fel hackelt XP-ét,megaztán a Blade editionban sok hang hiányzik,és ez nem tetszik,pl be/ki jelentkezési hang,+ mircen ha rámnyitnak aztsem hallom,stb,ezért nem akarom felrakni,mert az eggyetlen előnye,hogy felmegy az airborne,de minden más ami van benne,elenemre van......
Szóval dióhéjban ennyi,összegezve elviekben minden megfelelő a korekt használatához,de mégsem megy,szal a segítség kérésének lényege,hogy mitől lehet ez a hiba,annak ellenére,hogy minden gyári,és minden bőven megfelel hardwerileg?
Előre is köszi!
UI:Van egy számtek boltom,ha valaki segít,kedvezmény a jutalom,nállam mindíg minden megoldható;)))
Tel:06 30 490 14 55
MSN:[email protected]
Teamspeak (ahól esténként vagyok) 195.228.75.1:8782 (pw:anyád) -
#6513 Megvan a megoldás, le kellett szednem egy régebben telepített Ageia Physx vezérlőprogit... -
#6512 Nekem is ugyanez a problémám, Ageia Physx install után nem megy tovább a telepítő... -
levi19711023 #6511 Játék fel- 1.2 utánna -1.3 -
#6510 Van egy kis problémám:
Telepítésnél CD kulcs beírása után Aegia Physics instal -> nyelvválasztás és kilép a telepítőből. -
#6509 Nem tudom, próbáld feltenni alapjátékra az 1.3-at és majd kiírja, hogy mi kell neki. -
#6508 Az 1.3-as patch-et rá lehet tenni az alapjátékra, vagy előtte kell a többi patch is, például az 1.2-es. Csak azért kérdezem mert az 1.2-es mérete jóval nagyobb mint az 1.3-as patch mérete. -
#6507 Visszaolvastam ,de csak egy elég hosszú vitát találtam a játék realitásásról. -
#6506 Kössz így már jó lett. -
gregtom6 #6505 Hy mindenki! Egy teljes mentést honnan szedhetnék le,amin a videók meg vannak nyitva??? Mert nekem csak 2 vidi nyílt meg bonus-ban, és nem szeretném újra végigvinni. THX -
#6504 Vagy mondjuk olvass vissza pár hsz-t... Istenem, ezt be kéne rakni FAQ-ba! -
Torta #6503 Nézd meg, van e régebbi AGEIA PhysX feltelepítva, ha igen uninstalláld és utána telepítsd a játékot. -
#6502 Sziasztok lenne egy kérdésem. Régebben megvolt a játék csak a videó kártyám miatt nagyon szaggatott a játék ezért letöröltem, és mivel nem volt DL DVD-m letörölem az imaget is. Most hogy már van jó kártyám újra letöltöttem, de mikor telepíteném az AGEIA PhysX telepítésénél kilép, és nem megy tovább. Van valakinek ötelete mi lehet a baj? Több verziót is letöltöttem, de mindegyiknél ezt csinálja. -
#6501 1 nap? Mit csináltál te addig? 5-6 óra. -
#6500 Multizz. -
che2002 #6499 És most télleg ennyi az egész játék? 6 pálya és kész? 1nap alatt végig lehet nyomni. Ne már hogy csak ennyi?! Sokkal többet vártam tőle. -
#6498 talán krekkelni kellene ha meg nem akkor így jártál -
#6497 Kérdés! Miért nem akar indulni a game? mikor elindítanám kíírja hogy helyezzem be a lemezt:S de az bent van rofl yasum is van amúgy -
#6496 Azt kéne megpróbálnod, hogy amikor kidobja a hibaüzenetet nem okézod le hanem átmásolod a telepitett cuccot valahova és onnan futtatod.Mennie kéne ha már 100% van. -
TAlpIKa #6495 Valaki tud már valami megoldást az egyik hibaüzenetre? #6472
Aki igen légyszíves írja meg. Köszönöm. -
#6494 Ja kéremszépen ilyen alapon minden játék szar, me hiába nyilatkozzzzzzák, hogy ők mit akarnak, a nagy ezsgés tudorok jobban tudják és már készülnek is az összeesküvés elméletek. -
hetti #6493 "SZÁNDÉKOS" Tudod az a szándékos hogy nem vették a fáradtságot a részletek kidolgozására....
Na mind1
Ennek igy soha nem lessz vége!
További jo játékot!
Üdv:PP -
#6492 "az egészböl hiányzik a realitás s a racionalizmus!"
Nem tudom hányszor írjam le, hogy ez SZÁNDÉKOS. Főleg egy játék esetében. :) Talán filmeknél még felróhatod ezt, hacsak ott is kijelentik, hogy SZÁNDÉKOSAN csinálták így. -
#6491 Pedig német ejtőernyősök hamarabb légidesszantoztak! pl Skadinávia egyik országát így foglalták el! Na és persze ott van Kréta! és ez mind 1944 előtt történtek. -
hetti #6490 Na látod erröl beszéltem!
Ejtöernyö?? Nem vagyok történész de kizártnak tartom hogy 1945 március végén német ejtöernyösök ugráltak volna bármilyen gépböl bárhová! A luftvaffe ebben az idöben semmi képpen nem lett volna képes erre.
Az alagut meg csak azértsem esélyes mert már mondtam hogy végigmentem(tünk) az épületen s elhiheted hogy ilyen helyzetben biztos hogy nem az a modi hogy kimegy mindenki az épületböl s örül magának hanem végigkutatják az egész épületet ebbe beletartozik az alagut is....
Érdekes!! Ez olyan mint a legtöbb mai szuperfilm s a rendezöi hozzáállás hogy az egészböl hiányzik a realitás s a racionalizmus!
-
#6489 Dettó így vagyok vele! -
#6488 Így van. -
#6487 Mi nem is vitakozunk, csak félreértéseket beszélünk meg. -
#6486 ti most min vitatkoztok?
A játék jó nem tudom mért bántják annyian.Engem szórakoztatott.
Ki akar itt élethűséget? Már az első Mohaa is egy nagy hent volt , pont az volt a jó benne.
Jobb mint a Pacific assault.
-
#6485 Nem csak egy mondatodra hanem egész kommentedre válaszoltam, azért írtam különböző sorokba őket szépen elválasztva mint a bekezdéseket az irodalom könyvedben. -
#6484 Jó csak éppen idéztél, és rossz szavakat használtál rá, tehát nem jól válaszoltál a kommentemre.
Tehát: felül vizsgálat xD lol
Idézem magam:
Realisztikára ne várj, ettől a köptől. Ilyen katonák nem léteztek a 2. világháborúban, csupán német fejlemények ill kutatási tervek voltak. Ilyen katonákkal max. az Übersoldier 1-2-be találkozhatsz, de ott az alap
Na és te erre, értelmetlen választ adtál:
"Igen jobban lekötött. LOL"
"Így van, nem vagyunk egyformák, szerencsére'.
Amit válaszoltál nekem, azok egyáltalán nem illenek az állításomra. Pl. hol szerepel a lekötött szó vagy nem vagyunk egyformák...
várom a 3. nyelvtanórai felvonást xD -
#6483 Benne van a lényeg, bár megmondom őszintén nem vagyok járatos a helyi kifejezésekben. Mentségemre legyen mondva, hogy a "köp" szót negatív hangvételű jelzőnek ítéltem. Innentől kezdve logikus, hogy a történet realisztikusságát becsmérled amit a következő mondat stilisztikai ábrázolásmódjával alá is támasztasz, általad megfogalmazott szórendben. -
#6482 Rossz idézés :D -
#6481 "Realisztikára ne várj, ettől a köptől. Ilyen katonák nem léteztek a 2. világháborúban, csupán német fejlemények ill kutatási tervek voltak. Ilyen katonákkal max. az Übersoldier 1-2-be találkozhatsz, de ott az alap!"
Igen jobban lekötött. LOL
Így van, nem vagyunk egyformák, szerencsére. -
#6480 Állítottam én ilyet? de ha már itt tartunk lehetett volna sokkal korhűbb! ez teljesen unrealisztikus.
Ez jobban lekötött mint a cod4 v crysis? LOL
de izlések és pofonok, nem vagyunk egyformák