6840
  • smusher
    baszd meg ehhez pofa kell. amit csinálsz az bűncselekmény köcsög. 1et legalább megpróbálhatnál, elmenni a boltba. ott 4k-ért megkapod a jogtiszta szoftvert baszd meg.
  • lac coo
    Lehet valahogy demot ( "replay-t" ) rögzíten ia játékban ?
    THX !
  • Narxis
    Ageia PhysX-et töröld a gépről és próbáld újra.
  • JoeCole
    leszedtem a Játékot ez a mappa neve:Medal_of_Honor_Airborne-HATRED ebben vannak atömöritett fájlok kicsomagolom majd behozom Demontoolsba és elíndítom a telepítés be írom a kódot majd megkérdezi, hogy englis ez van fölöl Ageia PhysX v7.07.09 ezt tölti majd kíírja, hogy felkészülés a telepítésra majd Preparing at kilép utána semmi haveromnál meg simán felment mit csináljak mi a baj itt az MSN címem: [email protected] segítsetek légyszi!!!!!!!!!
  • Heuro #6555
    Ugrás gombot!
    De ne túl korán ...
  • Jim Morrison
    Igen, csak most olvastam el
  • Jim Morrison
    Nekem is win xp 64 bitem van és semmi baj nem volt. Töröld le az Agia-t majd telepítsd amit ő kínál
  • Narxis
    Szedd le a korábbit és úgy próbáld, 64bites rendszert nem tudom. Elvileg attól mennie kellene.
  • tom235
    ja azt elfelejtettem hogy 64 bites xp-n próbálkozok (ez baj??), a gép pedig tud sm3.0-át szóval nem a hardverrel van a baj az tuti.
  • tom235
    mi a teendő ezzel a rohadt ageiaia fizkisz szarral ha még még nem volt fenn olyan gém ami az airbone-tól magasabbat használ? ugyanaz a gondom mint előttem sokan másoknak ,feltelepíti azt a mocskot aztán baszik továbbtelepülni a játék. előre is kösz :)
  • Narxis
    Space?
  • HoReSz1975
    hi @ all

valaki segíthetne mit kell megnyomni landoláskor, hogy profin érkezzek, nem pedig becsapodva
  • degumentes
    A )DOS( az igen a többi nem de amikor belépek a szerverre ott már rendes a pingem olyan 20-30 közti.
  • Narxis
    Latency-nél mit ír? 100 alattiak ezek a szerverek?
  • degumentes
    De napokon keresztül? Minden más megy simán pl.: COD4!
  • Narxis
    Nyugiiiii, szerintem a internetszolgáltatód bénázik. Így első tippre.
  • degumentes
    Megvettem eredetibe a játékot, hogy tudjak online játszani, de egy idő után (kb. 3 perc) mindíg kirak a szerver! A patch-ek fent vannak PB frissítve, pingem is jó! Ezt írja ki A kapcsolat megszakadt A kivánt időintervallumban nem észlelhető a szerver aktivitása. Nem találtam sehol semmit erről. Aki tud segíthetne, 8Mbit-es a netem! Már a tűzfalat is kikapcsoltam egyedül a nod32 megy semmi más és így is kidom minden szerver!!! sp3-as xp van fent!
    Kicsit idegbeteg vagyok már, hogy lehet ekkora szart eladni!!!!!! Tetves EA games!!!!!!
  • kfxrider
    Hy

Ez nálam is meg pár klántársamnál is előszokott fordulni hogy nincsenek serok,de olyankor kijelentkezünk a multibol párszor és egyszer csak bejönnek.
  • tojas1
    Most megy
  • tojas1
    Portokat kellett beírni.
  • tojas1
    A tűzfalon engedélyezve van.
  • smusher
    engedd át a tűzfalon
  • tojas1
    Sziasztok!!

Kéne egy kis segítség még pedig ahhoz,hogy miért nem jelenít meg egy szervert sem a szerverlistában játék.Gyors mecsre és egyedi mérkőzésre sem talál semmit.

Fent van mind a 3 patch.
    Eredetí a játék.

Köszi
  • Soldiers
    húzd ki a gamepadot vagy vmit
  • SgtChris
    Az mitől lehet, hogy a feltelepítés után a játék irányíthatatlan, mivel balra körbeforog a karakter? Mintha megkergült volna az egér...pedig minden más programban jól működik...
  • smusher
    sajnos elvétve vannak csak játékosok mostanában. ma délelőtt voltak vagy harmincan, 2-3 szerverre szétszóródva. reméljük változik a helyzet a jövőben. ez a játék ennél sokkal többet érdemel.
  • Roger6
    Nálam akkor volt ilyen, amikor a táp nem bírta, kevés volt. Prociváltás után jött elő, mert az új processzor majdnem kétszer annyit fogyasztott, és nem bírta a 450 W-os tápom az újabb játékoknál, szóval lehet, hogy nálad is ez a probléma.
  • benkoszabi
    Üdv. Feltelepítettem a gépem. Majd ikonra kattintok, és kilép. Nem is kilép, hanem ujraindul az egész rendszer. És már a demoval is ez volt, azt sem tudtam futtatni. Ez mitől van?
  • krisztianp16
    Én nekem kb 2hónapja meg van de már ki is játszotam
  • kfxrider
    Hy!

Szerintem érdemes felrakni a patcheket,most hogy olcsobb lett a játék szerintem egyre többen megfogják venni és az uj patchekkell a bugok is megszüntek.Aki probálta már max. grafikán az szerintem tudja hogy a grafikája szebb mint a cod4-é,élethűbb,megkell nézni jó pár mapon cod4-ben a zöld ill. szürka szin dominál szinte csak,evvel nem azt mondom hogy a cod 4 rossz játék nekem is tetszik ,csak itt jópáran lefikázzák az airborne-t annak ellenée hogy jójáték.Mindenki a terminátor tipusu katonákat hozza fel,erre azt mondanám bizonyára az életben az arabok is 3-4 rpg-vel a hátukon rohangálnak ill.mp5 vagy mini ak-val lönnek olyan messzire ilyen pontosan mint a cod4-ben a csipákról nem is beszélve milyen szar sebzéssel voltak alapból ellátva.
  • Roger6
    Lehet azokat is csak videón látta!
  • smusher
    felteszem, kedvenceid az assassin's creed és a vegas, ha azok mennek, ez miért nem? talán nem telepítetted fel?
  • smusher
    Hello
    július 4-én (!) lett meg a gamma, qrvára olcsón, 3990-ért, első kiadás, nem az igénytelen classic. nos, szerintem nagyon állat a hangulata. akik fikázzák, tényleg nem értem, miért. itt legalább nem egy csősúterral van dolgunk, mint a kóllofdútikban. és a grafikája is szép, nem igaz, hogy ronda, plusz a 8600GT maxon állandó 30 fps-sel viszi, ezt sem értem, egy csomóan panaszkodnak a magas gépigény és optimalizálatlanság miatt

kérdésem az lenne, hogy sokan játsszák-e multiban manapság, érdemes-e felpeccselni 1.3-ig, mert hát nem kis méretű update-ek ezek.
  • kfxrider
    Hy!!

Akit érdekel ,van Airborne seronk,magyar tehát jó pinnggel lehet rajta gamelni.A játék multijában megtaláljátok -)DOS(-clan néven.1.3 patch van rajta ami FE modban fut,olyan mint cod4-ben a Domination.Akit esetleg klán is érdekel az vegyen fel xfiren:kfxrider

Üdv
  • Prince23
    Nekem a Battlefield gamma és multiplayer centrikus single playere miatt nem tetszik a gamma. nagyon multiplayer stilusú a campaign. A MoH méltő szégyene.
  • RNadal1203
    nagyon király játék csak kár hogy a gépemen nem megy :(:(:(:(:(:(:(:(:(
  •  Evil
    Még jó hogy a Cod4 topicba egy szót nemhallotam edig az Airbornról:D Elég jól elvannak az adott témával

Mivel most került hozzám először ez a játék(réggebben amugyse futott volna) azt kell mondjam érdekes az előző MOH részek jobban tetszettek de egynek ez se rosz. Főleg rifle fegyverekel megyek ezek jönnek be thomson csak szór mindenfele viszont kar98 ból meg egy gólyó és vége(álltalában).
    Grafikától hát nemestem hanyatt aztkell mondjam pedig maxon játszom. Ha meg már igy feljött a Cod4 ahoz képest ez majdnem hogy ronda akármien régi motort is használ az.

• bence19940611
    sziasztok! Nem találok már 3 napja szervert multiban és csinálni se lehet ! ilyenkor mi van?
  • Indigo
    "nagyobb szégyen az,hogy a cod4-et gyáró cég inkább lekoppint egy népszerű játékot,meg inkább marad az 1000 éves openGL rendszernél,csakhogy versenyben legyen!"

A "lekoppintás" azért kicsit erős. A CoD szériát fejlesztő cég magja a a MoHAA-t fejlesztető cégből vált ki, mert ők kicsit másképp képzelték a játékfejlesztést. És szerintem jól is tette, hogy kivált, legalább kapott egy vetélytársat az EA és a MoH sorozat. A versenyszellem jót kell tegyen mindkét szériának.
    És még az is érthető, hogy inkább maradnak az "1000 éves openGL rendszernél", mintsem olyan gépigényt támasszanak, ami elriasztja a vásárlókat... Ahhoz képest a maga idejében mindegyik CoD rész igen korrekt graffal rendelkezett, úgyhogy szó nem érheti a ház elejét.

"a cod eredetileg világháborús játék volt,de ezek a szarjankók még a hagyományokat is feladták,csak népszerűbbek legyenek...."

Hagyomány? Pff... Hol van az leírva, hogy ezentúl minden résznek II. világháborúsnak kell lennie? Valami törvényben van rögzítve, hogy mindenkinek maradnia kell a kaptafánál? Egyébként is már régóta azon ment a sírás-rívás, hogy "már megint II. vh"... A CoD4 sikere is azt bizonyítja, hogy jó ötlet volt a váltás. A népszerűségre (ill. a pénzre) való törekvés meg természetes, nem vetheted ezt egy fejlesztő szemére sem, mikor az összes többi is ugyanarra pályázik... Te is népszerű akarsz lenni a csajok körében, és minnél több pénzt szeretnél kapni a munkahelyeden, nem? Vagy te biztos beéred egy bányarémmel meg minimálbérrel, ugye?

"Ja és a cod4 realitása is hagy kivánni valót mgaután.........."

Ugyanúgy, ahogy az összes többi játék realitása is. Márha lehet egyáltalán ilyesmiről beszélni egy ilyen műfajban... De mintha az Airborne is kicsit elrugaszkodott volna a realitástól sérülésmodell tekintetében, valamint a űberszóldzsörök megjelenése sem éppen valóságra hajaz... Nem vagy te egy kicsit elfogult?

Egyébként mielőtt támadások kereszttüzébe kerülnék, jelzem, hogy most vettem meg én is az Airborne-t (mivel most lett 4k az ára, és sikerült elcsípnem egy első kiadást a classic változatok előtt :P), és nem szapulni akarom. Eddig eredetiben megvan az összes MoH rész, de ugyanúgy szeretem a CoD részeket is. Csak kicsit feleslegesnek és elcsépeltnek tartom ezt a fikázást, ami a "mohások" részéről éri a "kodosokat", és fordítva...
  • w126
    Azért szídják sokan,mert a legtöbb ember gépe nem viszi,vagy csak éppenhogy...
    A cod4 meg azért jó,mert 1: full CS style,2:a gyengébb gépesek is tudják nyomatni,pedig ha már az EA szégyenéről beszélt itt valaki,akkor szerintem nagyobb szégyen az,hogy a cod4-et gyáró cég inkább lekoppint egy népszerű játékot,meg inkább marad az 1000 éves openGL rendszernél,csakhogy versenyben legyen! Arrol nem is beszélve,hogy a cod eredetileg világháborús játék volt,de ezek a szarjankók még a hagyományokat is feladták,csak népszerűbbek legyenek....
    Ja és a cod4 realitása is hagy kivánni valót mgaután..........