Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írd már le a mondanivalódat egy hozzászólásba, NE többe!
amúgy meg mennyit szánnál erre a gépre? írd le privátba én meg összeállítok neked egy gépet!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
alaplap Asus s775 P5GC-MX/1333
ház Codegen/MercuryKOB139 ház + 400W/450W ATX tápegység
DDR2 667MHz 2048MB KINGMAX
SAMSUNG 400GB HD401LJ 16MB 7200rpm - SATA2
PIONEER DVR-212D SATA BULK
Sapphire PCIe HD3850 512MB LITE
Sound Blaster Live Audigy SE 64bit 7.1 OEM !Ezen mennyire fog menni?
ezzel megy?
ipon.hu pedig nagyon megbízható! innen rendeltem én is! és nekem egy HIS Radeon 2600XT 512MB VRAM típusú vga-m van! És lehetõleg legközelebb egy hsz-be írd a mondanivalódat:D
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
és azt ajánlanám, hogy még gyûjts egy pár ezer forintot és ezt vedd meg;)
Egy kérdés: mennyire kell a játéknak a legújabb videokártya driver?
Fontolgatom, hogy megveszem a játékot, persze csak a multi miatt, és ehhez lenne 1-2 kérdésem, hogy érdemes -e.
Hány szerver van? Szokott lenni teli szerver? Kb. mennyi az aktív játékos?
Csak mert úgy olvastam/halottam, hogy nagyon haldoklik a multi rész is...
Köszönöm a segítséget!
A ripelt(2,8GB) verzióban normál üzemmódban nem tudok menteni. Idegeimre megy, 50x újrakezdtem. Ha leírná valaki, nagy segítség lenne..
Erre a verzióra lehet magyarosítani egyébként?
Kösz elõre is!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Because fuck you. That\'s why.
Because fuck you. That\'s why.
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
valaki segíthetne mit kell megnyomni landoláskor, hogy profin érkezzek, nem pedig becsapodva <#confused>#confused><#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Kicsit idegbeteg vagyok már, hogy lehet ekkora szart eladni!!!!!! Tetves EA games!!!!!!
Ez nálam is meg pár klántársamnál is elõszokott fordulni hogy nincsenek serok,de olyankor kijelentkezünk a multibol párszor és egyszer csak bejönnek.
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!