6840
-
lord nihilus #69 úgy érzem 2006/2007-ben megleszünk áldva jó gépigényes:( ww2 játékokkal :D -
#68 Új trailer (18MB) -
Gabe18 #67 Na de szerinted egy ilyen összetett játékra ki lenne vevő néhány elvakult fanatikuson kivül?
Most ha csak a valóban életképes ötleteket nézem is.
Ma,amikor a Cod2 sikeres lehet a visszatöldős energiával,meg egyéb teljessen irreális hülyeségeivel,hogy már tényleg csak célozni ne a gép célozzon meg lőjön (hacsak nem aimbot...),akkor ki az aki valami ennyire reális játkot ki merne adni...? -
#66 Végül kijön egy teljes összetett game ötlet azt meg el lehet adni vagy meg lehet szerkeszteni -
#65 Végülis nem rosz, ti még csavarjátok tovább amit elkezdtem :D -
Gabe18 #64 Akkor lenne ilyen gépiró program a játékban,és a hátralévő időben jelentéseket kéne gépelni... -
#63 A sok madár nemtudná végigvinni a tréninget, micsoda anyázás lenne a készítők felé :)) -
Gabe18 #62 "Jó lenne egy teljes gyakorlatos game amiben értékelik is, ha szarul lősz vagy akármi akkor nem jutsz csatába.
"
Mért gondolod aki a 2.VH-ban rosszul lőtt azt nem küldték csatába?Legfeljebb az veszett oda először... -
#61 ahány partszakasz, annyi DVD -
#60 De azon kivül végig fogom ezt is tolni mert WWII fan vok. -
#59 Jó lenne egy teljes gyakorlatos game amiben értékelik is, ha szarul lősz vagy akármi akkor nem jutsz csatába.
Meg kiválaszthatható az oldal a csoport, barátok.
Napló irás lehetősége, szabad mozgás.
Ismeretlen és változó érkezés pl Normandiába és tájékozodás iránytűvel térképpel, normálisan tellő idő.
Téged kereső embereid ha már olyan a rangod.
Hát ez az én kis véleményem :D -
#58 Helló!
Ez az örökös Normandia azért van mert mindenki ismeri hogy "D-Day".
Pedig minden hadművelet első napja a D-Nap.
SZVSZ. -
#57 #1 -
MORO67 #56 sziasztok tudja valaki a megjelenés idejét vagy esetleg van demo már a játékrol??? -
Romel #55 Így van, Normandiában 1944. június 6-án volt a deszantos akció. 01-02 óra között. Az este stimmel, majd kiderül... -
#54 Egyébként ha megnéztétek azt a videot szó sincs normandiáról. Az egyik ugrás Afrikában történik a másik meg 44 augusztusában Hollandiában. -
Romel #53 Emlékszetek arra az ígéretre (Pacific Assault), miszerint a víz dinamikai mozgása ki lesz dolgozva? Még videó is készült anno róla, hogy hogyan fog hullámozni, amikor belelövünk. Nos ez tulajdon képpen miért maradt ki a játékból? -
Öreg Csóka #52 Sziasztok!
Sokak szerencsések. Van nagyon jó nett-kapcsolatuk. Sokan viszont azé vagyunk beleesve a szingli játékba, mert vidékiesek lévén csapnivaló a nettkapcsolatunk. Magyarán, mi még a szolgáltatónak ki vagyunk szolgáltatva. Én a seggemet verem a földhöz örömömben, ha a kapcsolati sebesség felmegy 30Kb/s fölé! No, így nem lehet multizni. Szinte meg sem mozdúltam, és mán hulla vagyok.
Más: Végigjátszottam minde elérhető játékot, mármint a nagyokat. MOHAA összes változata, BF változatai, COD-ok, stb.... Valóban nagyon nyugati front centrikusak. Kevés a keleti fronti helyszin. Valóban kicsit sok a "D-day" helyszin. Sok érdekes helyszin is volt még. No, de ha a mozifilmeket nézzük, ott is a nagy csatákat dolgozzák fel előszeretettel. Hány film is köszön vissza a játékokban? Elit alakulat, Mentsétek meg...., "D" Nap, Angliai csata, nem tóm a Zajcev mesterlövészről szóló film címét, és még sorolhatnám. Pedig volna még téma rengeteg. Csak pölö említeném a partizánharcok témáját. Hátha valamelik nagy rendező kap a témán. Na meg volnának még az I.V.H. nagy csatái is. Tehát remélem még rengeteg játék vát megcsinálásra!
Csak úgy tünik nekem: Lassuak a fejlesztők! Pedig mekkora piac ez!
Üdv Néktek: Öreg Csóka
-
#51 fül befog
szükséges ... -
#50 persze mert este kijött, de amikor te írtad akkor még nem ^^ -
spatrik #49 de már megjelent -
#48 oblivion? az még meg sem jelent nem? -
spatrik #47 eddig ebben az évben 2 játékot vártam(Godfather,Oblivion) de mind 2 csalodas volt.Medal ofhonor te vagy az utolso remenyem!!! -
#46 Mostnéztem a gémsztárban hogy ebben aztán hatalmas szabadság lesz ám!
Ott ugrunk ahol akarunk!
Gondolom lesz 5 másodperc ami alatt ezt kiválaszthatjuk hogy a mező egyik végébe vagy a másikba ugrunk :/
Aki még élvezni akarja az ilyen játékokat az ne játszon WWII Onlineal ;-) -
#45 eccerű: Googleba beirod Medal Of Honor: Pacific Assault serial!!! ennyi -
zuzo93 #44 hy all msot irok elöszuör az sg re remélem sikerel irtem tudtok nekem segiteni bizok benetek csak ezt a medal of honor temat találtam na szoval: a medal of honor pacific assault- hoz kéne cd key tudnatok segiteni? elöre is thx -
#43 sztem a 2. vh.-s téma az mindig jo főleg normandia:D -
#42 remélem multba majd lesznek uj játékmodok. monyguk lehetne oan h a francia ellenálás az egyik a másik meg a németek és akkor tiszteket kell likvidálni vagy iesmi -
ent #41 Grebber úr kérésére akkor kifejtem mit is jegyeztem meg eme szép gém topikjában:
Remélem pcre is kiadják, és nem kell olyan sokat várni a konzolos kiadás után.
Bocsánat grebber...:D -
#40 Miért az eddigiek nem voltak azok? -
ent #39 Remélem pcén is élvezhető lesz! -
#38 HA idén kijön akkor ez lesz az év játéka !! -
#37 grafko durvi lesz -
#36 teaser -
#35 detto -
haxoror #34 Ja hogy a singleplayer.... KIT ÉRDEKEL?!
Ha fps akkor multi, nagyon kevés olyan van aminek értékelhető akárcsak egyszer is a sztorija és a medal pont nem ilyen :P -
#33 elmeséled tömören a battlefield story-át?
akik szerepelnek a medal sorozatokban nem igen élnek a jelenkorban akkor elmondanád nekem mitkeresne a jelen korban egy medal of honor... elég lol lenne nem?
-
#32 idén, ~tél. -
priluki #31 Aha,én WW2-t nem tudom megunni szerintem jöhet. Megjelenés? 2007? -
lachun #30 Jöhet, imádom a normandit:DDDDDDDD