6840
  • lord nihilus
    úgy érzem 2006/2007-ben megleszünk áldva jó gépigényes:( ww2 játékokkal :D
  • grebber
    Új trailer (18MB)
  • Gabe18
    Na de szerinted egy ilyen összetett játékra ki lenne vevő néhány elvakult fanatikuson kivül?
    Most ha csak a valóban életképes ötleteket nézem is.
    Ma,amikor a Cod2 sikeres lehet a visszatöldős energiával,meg egyéb teljessen irreális hülyeségeivel,hogy már tényleg csak célozni ne a gép célozzon meg lőjön (hacsak nem aimbot...),akkor ki az aki valami ennyire reális játkot ki merne adni...?
  • bricsi01
    Végül kijön egy teljes összetett game ötlet azt meg el lehet adni vagy meg lehet szerkeszteni
  • bricsi01
    Végülis nem rosz, ti még csavarjátok tovább amit elkezdtem :D
  • Gabe18
    Akkor lenne ilyen gépiró program a játékban,és a hátralévő időben jelentéseket kéne gépelni...
  • Istencsászár
    A sok madár nemtudná végigvinni a tréninget, micsoda anyázás lenne a készítők felé :))
  • Gabe18
    "Jó lenne egy teljes gyakorlatos game amiben értékelik is, ha szarul lősz vagy akármi akkor nem jutsz csatába.
    "

Mért gondolod aki a 2.VH-ban rosszul lőtt azt nem küldték csatába?Legfeljebb az veszett oda először...
  • Minstrel
    ahány partszakasz, annyi DVD
  • bricsi01
    De azon kivül végig fogom ezt is tolni mert WWII fan vok.
  • bricsi01
    Jó lenne egy teljes gyakorlatos game amiben értékelik is, ha szarul lősz vagy akármi akkor nem jutsz csatába.
    Meg kiválaszthatható az oldal a csoport, barátok.
    Napló irás lehetősége, szabad mozgás.
    Ismeretlen és változó érkezés pl Normandiába és tájékozodás iránytűvel térképpel, normálisan tellő idő.
    Téged kereső embereid ha már olyan a rangod.
    Hát ez az én kis véleményem :D
  • bricsi01
    Helló!

Ez az örökös Normandia azért van mert mindenki ismeri hogy "D-Day".
    Pedig minden hadművelet első napja a D-Nap.
    SZVSZ.
  • Istencsászár
  • MORO67
    sziasztok tudja valaki a megjelenés idejét vagy esetleg van demo már a játékrol???
  • Romel
    Így van, Normandiában 1944. június 6-án volt a deszantos akció. 01-02 óra között. Az este stimmel, majd kiderül...
  • Pluskast
    Egyébként ha megnéztétek azt a videot szó sincs normandiáról. Az egyik ugrás Afrikában történik a másik meg 44 augusztusában Hollandiában.
  • Romel
    Emlékszetek arra az ígéretre (Pacific Assault), miszerint a víz dinamikai mozgása ki lesz dolgozva? Még videó is készült anno róla, hogy hogyan fog hullámozni, amikor belelövünk. Nos ez tulajdon képpen miért maradt ki a játékból?
  • Öreg Csóka
    Sziasztok!
    Sokak szerencsések. Van nagyon jó nett-kapcsolatuk. Sokan viszont azé vagyunk beleesve a szingli játékba, mert vidékiesek lévén csapnivaló a nettkapcsolatunk. Magyarán, mi még a szolgáltatónak ki vagyunk szolgáltatva. Én a seggemet verem a földhöz örömömben, ha a kapcsolati sebesség felmegy 30Kb/s fölé! No, így nem lehet multizni. Szinte meg sem mozdúltam, és mán hulla vagyok.
    Más: Végigjátszottam minde elérhető játékot, mármint a nagyokat. MOHAA összes változata, BF változatai, COD-ok, stb.... Valóban nagyon nyugati front centrikusak. Kevés a keleti fronti helyszin. Valóban kicsit sok a "D-day" helyszin. Sok érdekes helyszin is volt még. No, de ha a mozifilmeket nézzük, ott is a nagy csatákat dolgozzák fel előszeretettel. Hány film is köszön vissza a játékokban? Elit alakulat, Mentsétek meg...., "D" Nap, Angliai csata, nem tóm a Zajcev mesterlövészről szóló film címét, és még sorolhatnám. Pedig volna még téma rengeteg. Csak pölö említeném a partizánharcok témáját. Hátha valamelik nagy rendező kap a témán. Na meg volnának még az I.V.H. nagy csatái is. Tehát remélem még rengeteg játék vát megcsinálásra!
    Csak úgy tünik nekem: Lassuak a fejlesztők! Pedig mekkora piac ez!
    Üdv Néktek: Öreg Csóka

• Serpa
    fül befog
    szükséges ...
  • Eisenhower
    persze mert este kijött, de amikor te írtad akkor még nem ^^
  • spatrik
    de már megjelent
  • Eisenhower
    oblivion? az még meg sem jelent nem?
  • spatrik
    eddig ebben az évben 2 játékot vártam(Godfather,Oblivion) de mind 2 csalodas volt.Medal ofhonor te vagy az utolso remenyem!!!
  • Csirke4
    Mostnéztem a gémsztárban hogy ebben aztán hatalmas szabadság lesz ám!
    Ott ugrunk ahol akarunk!
    Gondolom lesz 5 másodperc ami alatt ezt kiválaszthatjuk hogy a mező egyik végébe vagy a másikba ugrunk :/
    Aki még élvezni akarja az ilyen játékokat az ne játszon WWII Onlineal ;-)
  • tomee14
    eccerű: Googleba beirod Medal Of Honor: Pacific Assault serial!!! ennyi
  • zuzo93
    hy all msot irok elöszuör az sg re remélem sikerel irtem tudtok nekem segiteni bizok benetek csak ezt a medal of honor temat találtam na szoval: a medal of honor pacific assault- hoz kéne cd key tudnatok segiteni? elöre is thx
  • tomee14
    sztem a 2. vh.-s téma az mindig jo főleg normandia:D
  • tomee14
    remélem multba majd lesznek uj játékmodok. monyguk lehetne oan h a francia ellenálás az egyik a másik meg a németek és akkor tiszteket kell likvidálni vagy iesmi
  • ent
    Grebber úr kérésére akkor kifejtem mit is jegyeztem meg eme szép gém topikjában:

Remélem pcre is kiadják, és nem kell olyan sokat várni a konzolos kiadás után.

Bocsánat grebber...:D
  • grebber
    Miért az eddigiek nem voltak azok?
  • ent
    Remélem pcén is élvezhető lesz!
  • heliosz007
    HA idén kijön akkor ez lesz az év játéka !!
  • tomee14
    grafko durvi lesz
  • Serpa
    teaser
  • sweech
    detto
  • haxoror
    Ja hogy a singleplayer.... KIT ÉRDEKEL?!

Ha fps akkor multi, nagyon kevés olyan van aminek értékelhető akárcsak egyszer is a sztorija és a medal pont nem ilyen :P
  • mila69en
    elmeséled tömören a battlefield story-át?

akik szerepelnek a medal sorozatokban nem igen élnek a jelenkorban akkor elmondanád nekem mitkeresne a jelen korban egy medal of honor... elég lol lenne nem?

• Serpa
    idén, ~tél.
  • priluki
    Aha,én WW2-t nem tudom megunni szerintem jöhet. Megjelenés? 2007?
  • lachun
    Jöhet, imádom a normandit:DDDDDDDD