6840
  • Kakaduduka
    Azt lehet már tudni mekkora lesz, hány DVD-s? Valószínüleg több lesz mint 4.7 GB a telepítő.
  • Kakaduduka
    Szasztok. Az biztos hogy elég nagy lesz a gépigény. Remélem hogy legalább olyan élvezhető lesz mint az előző. Én amúgy CoD rajongó vagyok, de ez a CoD 2 nagyon szar lett.
  • grebber
    30 új kép
  • grebber
    Semmi biztos egyenlőre 2007 Q1.
  • CoD23
    hali mikor jelenik meg??
  • lord nihilus
    nembajaz
  • Neoncsoves
    ez tiszta zelitalakulat lesz :P
  • grebber
    Aztmég sajnos nemlehet tummi
  • A tumi
    Hy
    A gépigényét lehet már tudni?
  • Serpa
    hivatalos oldal
  • samhun

A játék (a Call of Duty-hoz és a Brothers in Arms-hoz hasonlóan) az Elit Alakulat-ból megismert ejtőernyős osztag bevetéseit dolgozza fel. A Medal of Honor: Airborne várható megjelenése 2006. novemberére várható.
    November fele jelenik? És még semmi hivatalos oldal? vagy csak én nem kerestem?
  • SiteDisagner
    Ejj de ideje volt már:D
  • Szabi1991
  • grebber
    Unreal 3-as engine-re térne át az új Medal of Honor?
    [2006. augusztus 22. @ 20:08 - Forcecaster]

Épp a mai nap adtunk hírt róla, hogy az EA is megvásárolta az Unreal 3 motorját, és máris itt a történet folytatása.

Bizonyos források szerint ugyanis az EA akció játékokban kívánja majd alkalmazni az új motort. P.J. McNealy az American Technology Research elemzője szerint a következő Medal of Honor játék már átesett a cserén, valamint emellett egy eddig be nem jelentett játék a Dead Space is már Unreal 3-as engine-re épül majd. Bár egyelőre hivatalos megerősítés nem igazán érkezett a dologgal kapcsolatban, attól még nem lehetetlen, hogy az EA 2007-ben bevetheti U3-as nagyágyúit.

info: Gamestar
  • Senkkik
    meg hogy nem lesz rövid mint sok játék aminek jó a grafikája....
  • Serpa
    muszáj
  • penészthozópára
    Az hát
    Kukába a CoD-kal!!(nem muszály:)
  • dronkZero
    Hehe, a Bohemia Interactive Studios megtette már egyszer, és idén újra megteszi.
    Operation: Flashpoint, illetve a folytatása, Armed Assault.

Nem csak Q3 engine (CoD, MoH) van ám a világon, sőt, szerintem a jelenlegi felhozatalban a CoD2 az egyik legegyszerűbb, legagyatlanabb.
  • vodMarci
    A legjobb Medal of Honor lesz,az biztos!Csak remélem,hogy nem lesz nagy gépigénye:S
  • lord nihilus
    zsír!:)
  • The FlashBack
    Banner?
  • Evogordon
    Milyen directx-et fog használni a játék?
  • Fejes021
    Hát igen, bár fegyók még mindig nem az igaziak.
    Német oldalon szvsz MP-44 érdemes csak nyomulni. Kis túlzással még snipernek is jó
  • Fejes021
    Most hogy így telespammoltad a topikot, jól érzed magad?
  • Gabe18
    Hát igen én is most CoD2-ben probaképpen voltam Admiral mod-os szervereken.Na igy már valami olyan kinézete van a dolognak mint aminek lennie kellett volna alapból is.
  • Gabe18
    #78 : 2. Világháborús FPS
    #79 : Nem
    #80 : Biztos...
    #81 : Éljen!
    #82 : Valóban...
    #83 : Minek?
  • Ronnie07
    adjatok MSN-t
  • Ronnie07
    csak kicsit szar külföldekkel dumálni,ha egyszer nem az anyanyelved!!xD
  • Ronnie07
    me én szoktam
  • Ronnie07
    valaki mohpa zik multiba???oO
  • Ronnie07
    kijött már pc-re??
  • Ronnie07
    ez milyen játék??
  • lord nihilus
    énis, csak cod helyett mohaa/pa -val vagyok el
  • Fejes021
    Akárki akármit mondd én anno cod2-vel szingliben és multiban még most is jól szórakozom.
    Szingli nagyon jó volt annak ellenére hogy olyanokat is mondtak róla, hogy nem lesz szkript, csak AI, de lett, és nekem így is tetszett.
    Multi is jó, ha van néhány jó mod a szerveren (pl admiral, nincs élet visszatöltés)És mostmár kezdenek csurogni a jó kis costum mapok is.

Úgyhogy asszem új MOH-ig kihúzom a coddal, aztán ha megint Normandiában ugrunk akkor is élvezni fogom, mert imádom a hangulatát a WWII. játékoknak.
  • Istencsászár
    Szép, render:)
  • Eisenhower
    nem rossszzz
  • bricsi01
    Ijj, hát ez elég gáznak igérkezik felőlem.
    Az a rész amikor szétszakad a repülő és neki meg a farka több másik gépnek azt felrobbannak, a faroknak meg semmi baja.
    :-(
  • Neoncsoves
    Ennek tök faszályos grafja lesz :P
  • lord nihilus
    hát ja, de azért mégis várom
  • grebber
    Majd kiderül!