6840
-
UTE1 #1071 kinek van msn? ott is lehetne dumcsizni a játékokrol legalább az embert szerez haverokat! -
#1070 Tudod mi az a minimum gépigény? Amin még elindul, de a menü már szaggat :D -
UTE1 #1069 van msned? ott is lehetne dumálni ha akarsz! -
UTE1 #1068 köszke rendes vagy! -
mac83 #1067 szerintem nem én kezdtem a támadást (1021). de mindegy, zárjuk le a témát -
timantes #1066 a minimum csak arra jó hogy elinduljon a játék , arra nem hogy normális sebességgel játszd. Bár Neked legyen igazad , legalább többen kitudják próbálni az ÉV legjobb WW2es FPSét -
UTE1 #1065 a gamestarban olvastama minimumra még kisseb gépet irtak! -
timantes #1064 elindul , de szaggatni fog -
UTE1 #1063 rosszul irtam bocsika nekem el menne eza játék?amd 2.6 proci 512 ram gf7300 256 video kari! -
shiftáj #1062 hát ahogy dienesoft írta nincs sok esély rá h játszható legyen, de ha megpróbálod azzal nem veszítesz semmit -
UTE1 #1061 neke le menne ez a gém? -
shiftáj #1060 elmondanám h a tiéd nem gyengébb mint az átlag mer kb ez az átlag.. pont ha azokkal nem foglalkoztak akiknek átlag gépük van :) -
#1059 Ahhoz jön új alaplap, mert ezt a proci fajtát nem lehet beledugni, aztán hozzá jön a vidikari, mert a 7600gs még agp-s, ráadásul akkor már ddr mitoménhányas memoria kellene. Meg a nagy lószart. Marad a Tetris. :D -
UTE1 #1058 nekem a gépem 2.6 proc 512 ram gd7300gt256 a video kari szerintem lowon nekem is megy! meg a bioshock is ment simán -
mac83 #1057 szerinted -
#1056 Az. Csere lesz, de max karácsony. Más se fog menni szvsz. Bioshock még elfutkározott. De ez...egyszerűen optimalizálatlan. 1 percig nem foglalkoztak azokkal, akiknek gyengébb gépük van az átlagnál. -
mac83 #1055 ki ne találd már bakker :D
szerintem nem lesz fent egy óra mulva az összes magyar oldalon a demo? -
Neoncsoves #1054 AMD ATHLON 64 X2 3600+os procival menne neked rendesen... kevés a procid a vidkaridhoz (nem huzza ki teljesen) 3600+os 2magos proci dujv-ban 15 ezer forint -
shiftáj #1053 sztem az az xp 2600 a ludas.. -
UTE1 #1052 meg védelek azért ne támadj meg senkit sem! -
#1051 Jelentem:Aki az enyémnél gyengébb géppel rendelkezik, nem ajánlom, hogy bármit is áldozzon ezért a játékért, ugyanis bármilyen lehúzással, miután ledob a gép a terepre, játszhatatlanul szaggat. És hozzá LOW-on, 800x600-ba mint a bűn olyan ronda.Nálam felejtős. Talán majd egyszer ha lesz jó gépem. -
shiftáj #1050 hogy feltudjam tölteni torrentre okoska! mer ha a gépem nem is de a netem megengedheti -
UTE1 #1049 aha értem!
-
shiftáj #1048 x800.. no sm3... -
mac83 #1047 akkor mi a fasznak töltöd okoska? -
UTE1 #1046 hogy hogy nem indulna el neked? -
timantes #1045 lol igazad van -
Neoncsoves #1044 vidkaridat a procid nem huzza csak ki teljesen... -
shiftáj #1043 elmondanám h nekem else fog indulni.. szval ne itt okoskodjál hanem húzzál máshova -
UTE1 #1042 ezt mennyi idö allat lehet végig vinni?
-
mac83 #1041 hát persze, kinézem belőlled ilyen hsz után hogy még fel is töltenéd
tipikussan az a gyerek vagy akinek legelőször kell minden, hogy erre tudja verni a faszát hogy bibííí, én már játszottam vele, mindenki más levan szarva. ez az én véleményem, off vége -
timantes #1040 ÖRÖK HÁLA , RENDES VAGY !!!! -
shiftáj #1039 nem vagyok írigy csak nekem lejönne 20 perc alatt és lehetne feldobni torrentre ahol visszalehetne osztani geci kis barátom -
timantes #1038 hagyguk már a Bioshockot!!! A bio zárt terepen játszódik ez meg egy nyíltterepes játék . Ráadásul a két játáknak az UE 3on kivül semmi köze egymáshoz. -
#1037 A BioShock optimalizálása elég jól sikerült szerintem is. Kár, hogy a demó csak 15 percig tart. Már többször kijátszottam. Zseniális.
Az Airborne demóját most töltöm, remélem ezzel is meg leszek elégedve. -
Inquisitor #1036 Hát ez érdekes, mert (privát véleményem szerint) ez a játék elég csúnya, és szarabbúl megy mint pl. a Bioshock? És még a nagy nyílt terepet se hozhatom mentségére, mert ilyen gagyesz textúrákkal ... Szóval ez elég érdekes. :( -
mac83 #1035 ebből látszik milyen kis irigy geci vagy, barátom -
Inquisitor #1034 Pedig csak egy rövid SP misszió van benne. Szóval gondold meg, mert elég méretes demo. Biztos lesz külön MP demo, ahogy az szokás ... -
#1033 Jelentem: 1024-be LOW-on a gépemen játszhatatlan továbbra is. Csúnya dologhoz kell folyamodni:le kell venni a felbontást. Ja és a medium-ról low-ra váltás +1fps-t erdeményezett (úgy, hogy mindent LOW-ra vettem). -
#1032 jön 210-el -.-
várhatom 1 és háromnegyed órát egy tízperces demóra.