6840
  • Prince of Máté
    Processzorod nagyon gyenge hozzá.
    Nekem má csak 20 perc, remélem jól fut rajta...
  • heliosz007
    a Pacific-nek tényleg húzós volt a gépigénye... de az iszonyatosan jó game volt ! remélem ez is megüti azt a szintet ! nekem még 2 óra és lent van :S
  • dienesoft
    Meg is lepődnék, ha a tieden megkoccanna.
  • dienesoft
    De miért volt az, hogy a régebbi gépemen jól ment a MOH:PA, a mostanin meg borzalmasan? Ne mondja nekem senki, hogy EZ az optimalizáció :)
  • Newfronter
    Ne viccelj már ember. :D A TE géped egy ERŐMŰ hogy szaggatna már. Nálam is 50-70 FPS-el ment fullon.
  • Prince of Máté
    Már a Medal of honor pacific assaultnak is kurva nagy gépigénye volt, a minum fél giga ram volt, szal az airborne gépigénye nem sokat nőtt, pedig eltelt "pár" év...
    Ilyenek a medal of honorok.
    Amúgy nekem 30-40 perc és lejön.
    Remélem megy majd rendesen 1280x1024-ben, a grafikát leszarom, csak a felbontás érdekel:)
  • k3nGu
    nah egy bő 20 perc és lejön, aztán megnézzük h h muzsikál fullba...ha ien szar az optija akkor szaggathat, majd elválik...
  • UTE1
    nagyon ronda ha nem fullos a játék?
  • Rainbow15
    Most vittem ki, tök jó volt, és fullon nekem 50 FPS lenn. Az teccik benne, ha meghalok, nincs vége, csak újraugrom, azt kész.
  • grebber
    Látom a képeket a demóból és hát lol az UE3-ból sikerül kihozni a mínuszt :D

• dienesoft
    "Nem látom be, hogy mitől ne kéne mennie egy 7600GS-en legalább lowban, ha fullosan ilyen randa :("
    Teljes mértékben egyetértek.
  • dienesoft
    Hihetetlen, hogy iylen rosszul megy...mennyibe fájna nekem a gépfejlesztés?
  • Inquisitor
    Na igen, aláírom hogy nagy nyílt terep, meg ez egy kissé akciódúsabb FPS játék, de könyörgöm mitől ekkora a gépigénye, ha úgy néz ki mint egy pár évvel ezelötti, nagyságrendel kisebb gépen is jól futó FPS? Most essek hanyat, mert van a pályán 3db víztócsa? Vagy mert a játék közben alig látható arcok ki vannak dolgozva? Nem látom be, hogy mitől ne kéne mennie egy 7600GS-en legalább lowban, ha fullosan ilyen randa :(
    De jó, hogy szeptember 7.-én jelenik, addig beújjítom a gépet.
  • UTE1
    semmi baj én is és valahogy lekell vezetni a dolgot meg amig tölt unatkozom!mindenkitöl bocsika
  • Eagle16
    Miaz szómenésed van? ez nem chat b+, aki akart volna veled beszélgetni, az már rég felvett volna egész biztos....bocs, de kicsit ideges vagyok :)
  • UTE1
  • UTE1
    ujra töltöm azon alinken amit adtatok és hamar lejön ugy néz ki463-mal jön köszike mindenkinek
  • UTE1
    na senki sem akar dumcsizni msnen?
  • tasakos
    :)
  • Scooby87
    Bioshock full nagyon jól optimalizátl talán egy hangyafingnyivel jobban is ,mint a demo,pedig egy nap az eltérés :D
  • tasakos
    Miért? Mert példáúl ott a Bioshock,szép nagyon és az én kis gépemen (6600GT 3.0 ghz) low-mediumon-elmegy! És ehhez kel tudás,nem csak ahhhoz hogy szép effekteket csináljunk az UE3 motorból.Bár sztem ez se lessz optimalizálva jól a beta alapján mondom,sokat panaszkodtak a tesztelők..szvall..majd meglátjuk :)
  • Shep
    Senki nem rak be képeket, milyen maxon?
  • Shep
    Kösz a linket 450-el hasít lefele
  • Shep
    Amúgy mit csodálkoztok a gépigényen, a Medal sorozat soha nem az optimalizáltságáról volt híres, miért pont most változtattak volna?
  • tasakos
    DEMO

Innen szedjétek,jó gyorsan jön! :)
  • UTE1
    hu de csönd van!!!!!!!!
  • UTE1
    na senki nem akar dumálni msnen?
  • LackoMester
    cim kellene
  • UTE1
    www.gamestar.hu
  • LackoMester
    honnan lehetne letölteni?
  • UTE1
    jaja
  • Ereszt
    Aki már játszott vele, nyomjon már be pár képet :)
  • shiftáj
    bioshock az elindult igaz nem ment norm de 1 kölök elkezdte csinálni szval kb erről ennyit :/
  • UTE1
    ja ez igaz!
  • LackoMester
    skacok a demo már tölthetö?
  • shiftáj
    install indít: videókártyád nem támogatott ablak cső
  • UTE1
    ha valaki akar dumcsizni msnen:[email protected]
  • Neoncsoves
    ok, az övé az átlag enyém meg a csóró gép...
    amd athlon64 3200+
    ati radeon x800
    1gb ddr ram

vidkari helyett faterom most vesz magának CSAK UO-hoz 60ezerért monitort
  • UTE1
    tudom van sok játékom